Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
asia1985 wrote:Ja łodygi zostawiam, bo czasem kwiatki opadną a na ich miejsce wyrastają nowe pączki. Łodygi obcinam dopiero jak widzę, że schną.
Ja też tak robię i kwiaty mam prawie cały rokWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 13:42
-
nick nieaktualnyJa się już gubię w tych storczykach, bo każdy mówi mi co innego haha
także ucinam z reguły o te dwa oczka, ale po sobie mogę stwierdzić, że to nie zawsze działa - jeden storczyk kwitnie mi teraz pięknie i ma chyba jeszcze z 10 pączków i dalej rosną nowe, a drugi stoi w miejscu
-
eneska wrote:Ja się już gubię w tych storczykach, bo każdy mówi mi co innego haha
także ucinam z reguły o te dwa oczka, ale po sobie mogę stwierdzić, że to nie zawsze działa - jeden storczyk kwitnie mi teraz pięknie i ma chyba jeszcze z 10 pączków i dalej rosną nowe, a drugi stoi w miejscu
eneska lubi tę wiadomość
-
Dla mnie ze storczykami jest za dużo zabawy
A to namaczać, ale nie za dużo, okno mu zamknąć, bo go przewieje, tego nie robić, tamtego nie robić
Ja w ogóle nie mam kwiatków w domu
Teraz się przymierzam żeby posadzić sobie surfinie w doniczkach na oknach zewnętrznych, bo one nie są skomplikowane (surfinie, nie okna) - podlewać rano i wieczór
Dziewczyny, wiem że serów niepasteryzowanych jeść nam nie wolno, a co jeśli w gotowym daniu mam Ricottę 2% - mi się wydaje, że tak mała ilość to nie szkodzi? -
nick nieaktualny
-
Liskova wrote:Dla mnie ze storczykami jest za dużo zabawy
A to namaczać, ale nie za dużo, okno mu zamknąć, bo go przewieje, tego nie robić, tamtego nie robić
Ja w ogóle nie mam kwiatków w domu
Nie wiem o czym piszeszMoje stoją ciągle w wodzie i nic przy nich nie robię tylko czasami wodę dolewam jak widzę, że już jej nie ma
-
Giannaa wrote:Nie wiem o czym piszesz
Moje stoją ciągle w wodzie i nic przy nich nie robię tylko czasami wodę dolewam jak widzę, że już jej nie ma
-
nick nieaktualny