Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobietki!!
Zapisuję się do styczniówek, dopiero teraz na Was trafiłam!
Termin na 27.01.2016
Przeczytałam wszystkie posty z kwietnia i maja, czerwiec już sobie odpuściłam
Właściwie zawsze byłam przeciwna wszelkim forom i dr google, ale myślę, że z Wami czas do stycznia zleci szybciej i przyjemniejjestem początkująca, więc dopiero będę ogarniać te wszystkie opcje i ustawienia
To moja druga ciąża - pierwsza upragniona okazała się pustym jajem płodowym..
Będę często zaglądać i mam nadzieję, że i ja Wam jakimiś informacjami i radami pomogę
eneska, mimi87, Hikaru, Vuko, anulka557, Carmen1724, Liskova, Giannaa, menka, ewka315, Beatrice, Pola_x lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKinia1986 wrote:Hej kobietki!!
Zapisuję się do styczniówek, dopiero teraz na Was trafiłam!
Termin na 27.01.2016
Przeczytałam wszystkie posty z kwietnia i maja, czerwiec już sobie odpuściłam
Właściwie zawsze byłam przeciwna wszelkim forom i dr google, ale myślę, że z Wami czas do stycznia zleci szybciej i przyjemniejjestem początkująca, więc dopiero będę ogarniać te wszystkie opcje i ustawienia
To moja druga ciąża - pierwsza upragniona okazała się pustym jajem płodowym..
Będę często zaglądać i mam nadzieję, że i ja Wam jakimiś informacjami i radami pomogę -
Dzięki Vuko
Z tym wiekiem to chyba chodziło jej o to, że im starsza kobieta, tym ryzyko trochę wrasta, a ja mam takie to moje ryzyko jakbym była młodsza niż jestem w rzeczywistościNie chodzi, że wiek podeszły albo, że jest zwiastunem czegoś złego
Mam podane też przykłady.
Kobieta w moim wieku, z brakiem chorób w rodzinie itd itp jej prawdopodobieństwo, że urodzi dziecko z trisomy21 jest 1:859, a moje wyszło 1:4295, dlatego niby wyszło lepiej niż na to wskazuje mój wiek. Nie wiem czy zrozumiecie to moje skomplikowane tłumaczenie
Jata skłaniam się coraz bardziej, żeby podejść do tego tak jak Ty, że dalej chyba nic nie będę robić, bo po coFasUla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mojego przez brzuch, ale pozniej maluch sie nie chciał obrócić i ostatnie 5 min dopochwowo, ale byłam wczesniej od Ciebie, wiec pewnie u Ciebie juz uda sie przez brzuch;)
U mnie wyniki
1: 16412
1: 36916
1: 116615
NT 1,1 i nie badam dalej;)
Dla wieku 27 ryzyko podstawowe
1: 821
1: 1846
1: 5831
Także moje ryzyko tez wyszło duzo mniejsze niż według wieku i moim zdaniem Twoje Martii sa bardzo dobre;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 16:27
Martii lubi tę wiadomość
-
Ja od 10tyg miałam przez brzuch. Dzisiejsze usg genetyczne tez przez brzuch. Ginka powiedziała, że jeśli nie będzie mogłą czegoś dojrzec przez brzuch, to wtedy dopiero weźmie się za mnie z drugiej strony.
Niestety płci nie poznałam, bo podobno pępowina wszystko zakryła -
Martii wrote:Dzięki Vuko
Z tym wiekiem to chyba chodziło jej o to, że im starsza kobieta, tym ryzyko trochę wrasta, a ja mam takie to moje ryzyko jakbym była młodsza niż jestem w rzeczywistościNie chodzi, że wiek podeszły albo, że jest zwiastunem czegoś złego
Mam podane też przykłady.
Kobieta w moim wieku, z brakiem chorób w rodzinie itd itp jej prawdopodobieństwo, że urodzi dziecko z trisomy21 jest 1:859, a moje wyszło 1:4295, dlatego niby wyszło lepiej niż na to wskazuje mój wiek. Nie wiem czy zrozumiecie to moje skomplikowane tłumaczenie
Jata skłaniam się coraz bardziej, żeby podejść do tego tak jak Ty, że dalej chyba nic nie będę robić, bo po coJa robiłam od razu wszystko
-
FasUla wrote:U mojego przez brzuch, ale pozniej maluch sie nie chciał obrócić i ostatnie 5 min dopochwowo, ale byłam wczesniej od Ciebie, wiec pewnie u Ciebie juz uda sie przez brzuch;)
U mnie wyniki
1: 16412
1: 36916
1: 116615
NT 1,1 i nie badam dalej;)
Dla wieku 27 ryzyko podstawowe
1: 821
1: 1846
1: 5831
Także moje ryzyko tez wyszło duzo mniejsze niż według wieku i moim zdaniem Twoje Martii sa bardzo dobre;)
FasUla, a Twoje wyniki są genialne! Z takimi to na pewno nie robiłabym nic dalej. Moje są ok, ale jednak mogłyby być lepsze i z tyłu głowy mam różne myśli. Może zrzędzę ... -
nick nieaktualnyMartii według mnie Twoje wyniki sa bardzo dobre:) ale mnie tez lekarka powiedziała ze najwiecej pewności daje zrobienie dodatkowo testów z krwi i ze to moja decyzja;) także mysle ze musisz sie z tym przespać i jeszcze masz troche czasu na decyzje;) ale naprawdę mysle ze nie masz sie czym martwić
Martii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny