Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zojeczka wrote:I jak podnosisz ciśnienie, jak funkcjonujesz? Ja jeszcze z łóżka nie wyszłam (oprócz zawiezienie córeczki do przedszkola).
No właśnie jakoś szczególnie nie podnoszę i czuję się całkiem normalnie, kawy nie piję bo mi nie smakuje odkąd jestem w ciąży a czuję się dobrze -
FasUla wrote:A co do kaw, herbat i innych, twoja czesto w lecie pije lemiady, teraz polecam porzeczkową
http://www.kwestiasmaku.com/drinki/drinki_bezalkoholowe/lemoniada_porzeczkowa/przepis.htmltez lubie takie prawdziwe napoje z owockami
-
eneska wrote:jak robisz kawę mrożoną?
ja robie w takich wysokich szklankach do soku. I jak zaleje kawe woda, to dodaje troche cukru,bo ja lubie slodsza troszke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 15:38
eneska lubi tę wiadomość
-
Dobra ja już po usg.
Wszystko okLepiej niż wskazuje na to mój wiek (27)
kość nosowa jest, NT 1,6, CRL 63.0.
Trisomy21 1:4295
TRisomy18 1:6331
Trisomy13 <1:20000
A wy jakie miałyście wyniki? Zastanawiam się, czy działać dalej patrzac na te wyniki. Ginka mówi, no że jak chce, wskazań nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 16:09
anulka557, mimi87, Pola_x, Carmen1724, Liskova, Giannaa, ewka315 lubią tę wiadomość
-
Martii wrote:Dobra ja już po usg.
A wy jakie miałyście wyniki? Zastanawiam się, czy działać dalej patrzac na te wyniki. Ginka mówi, no że jak chce, wskazań nie ma. -
Martii wrote:Dobra ja już po usg.
A wy jakie miałyście wyniki? Zastanawiam się, czy działać dalej patrzac na te wyniki. Ginka mówi, no że jak chce, wskazań nie ma.
u mnie kolejno 1:2100, 1:20000, 1:20000
Dalej nic nie robię, bo i po coGiannaa, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatrice wrote:Ja nie na widze kawy. Chyba ze mleko z kawa
3/4 mleka i 1/4 kawy
to tak moge wypic
-
Ducha wrote:Mam pytanko idę w lipcu na wizytę to będzie już 13 tydzień i się zastanawiam jaki usg mi wykona bo do tej pory miałam dopochwowo. Wiem że to zależy od lekarza i wgl ale czy teraz może zrobic przez brzuch ?
-
nick nieaktualnyTo chyba zależy od paru czynników- "widzimisię" lekarza
, jakości sprzętu, a także tego, jak ułoży się dziecko
czasami trzeba wejść do środka, żeby podpatrzeć
ja teraz byłam na wizycie 11d3t, było dopochwowo. Idę na prenatalne w piątek (to będzie 12t4d) i będzie przez brzuch:) chyba nie ma reguły.
Ale już na tej wizycie, co byłam zauważyłam różnicę w USG dopowchwowym, tzn. na początku ciąży trzeba było (jakby to wytłumaczyć tak normalnie..) więcej głowicę włożyć, by przeprowadzić badanie, a teraz to dosłownie połowę z tego, co ostatnio
więc liczę, że na kolejnej wizycie u mojej ginekolog, która jest pod koniec lipca, będziemy się badać przez brzuch:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 16:16
-
Zojeczka wrote:Ja mam dolce gusto latte jest super i espresso barista. Bardzo dużo osób je lubi bo to nie jest syf. Drogo wychodzi bo za 8 lub 16 kaw trzeba zapłacić 18 zł
wiadomo jednak,ze dzis wszedzie jest chemia,wiec nie ma co sie rozdrabniac
Zojeczka, Liskova lubią tę wiadomość