Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:Wiecie ze Komorowski podpisał ustawę o nowym zasiłku?
W sumie czego innego się można było spodziewać, jemu już wszystko jedno.
Tragiczne te nowe przepisy, sama niestety stanę się ich ofiarą.dorbie lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
W sumie racja, teraz pamiętam, że wczoraj to był fałszywy alarm. Ale powiedział, że podpisze - jakoś nie wierzę, żeby się w ostatniej chwili zreflektował...
Zostaje mi zamknąć firmę i iść na bezrobocie - dostanę większy zasiłek.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Współczuję wam.
Ja sama wiele nie dostanę, bo na umowie mam wpisane 1/4 etatu (oczywiście pracowałam na cały), ale jest szansa że w związku z nową ustawą będą mi dopłacać do tego tysiąca od 2016 r. Serio wychodzi na to że będziecie miały po 17 zł macierzyńskiego? Przecież to kradzież i oszustwo!
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Współczuję wam.
Ja sama wiele nie dostanę, bo na umowie mam wpisane 1/4 etatu (oczywiście pracowałam na cały), ale jest szansa że w związku z nową ustawą będą mi dopłacać do tego tysiąca od 2016 r. Serio wychodzi na to że będziecie miały po 17 zł macierzyńskiego? Przecież to kradzież i oszustwo!
tylko te 17 to jest dla tych osob, które maja dzialalnosc ponizej 2 lat i placily najnizsze składki, które można na początek dzialalnosci Ja dostanę ok 1000zl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 08:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie wiem jak ja wytrzymam w pracy po weekendzie w te upały...nawet klimatyzacji u mnie nie ma:/ a musze przyznać ze nikt sie nie przejmuje tam se jestem w ciąży, czasem nie mam nawet kiedy wyjsć do toalety:/ a druga koleżanka tez jest w ciąży, ale poszła na zwolnienie. Moze przez to ze ja nie biorę w ogóle zwolnienia to myślą ze jestem twardzielem ale czasem naprawdę potrzebuje chwili oddechu... Ech szkoda mi wracać po weekendzie do pracy, musze teraz jakos odpocząć na zapas;)
-
nick nieaktualnyNie dałam rady Was nadrobic:P
Dorbie odpisałam Ci co do plamień.
Ja mam za sobą tydzień u rodziców, bez internetu, cisza i spokój:)
Również cierpie na niskie ciśnienie 80/60...117/80 a ostatnie dni mnie tak dobijają, że zwariowac można.
Do tego ogromne problemy z jelitami, pije koper, rumianek i troche pomaga.
-
Dziewczyny, a jak tam z urlopami? Mnie strasznie ciągnie do Grecji, mogę jechać w sierpniu na wycieczkę na all inclusive, do hotelu- taką zwyczajną, z biura podróży, ale trochę się jednak boję i nie wiem, czy kupować. Któraś już była na wakacjach? Któraś się wybiera?
-
nick nieaktualny
-
cześć Arizona dawno Cię nie było, własnie wczoraj się zastanawiałam co u Ciebie
pewnie sobie odpoczęłaś
U nas jest podobna sytuacja jeśli chodzi o wakacje. Może nad polskie morze w sierpniu. Mam nadzieje, że na kolejnej wizycie usłyszę, że jest lepiej. A najwyżej będę cały dzień leżeć pod parasolem -
nick nieaktualnyZ polskiego morza nie rezygnuje:) Miałam dzisiaj jechac z siostrą ale ze wzgledu na pogode która zwyczajnie mnie przerosła (tą która spedziła by zycie w ciepłych krajach) i wybieram sie pod koniec lipca, bede po prenatalnych i wizycie u lekarza wiec dowiem sie jak tam sprawy sie maja z krwiakiem