Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Arizona_R wrote:ja nieprzerwanie używam wkładek higienicznych:) non stop:)
do tej pory chyba najbardziej odpowiadają mi naturela...ładnie i długo pachną a do tego są...hmmm bardzo plastyczne i ty jedyne których nie czuje że mam:)
na dworze jest gorąco ale słońce gdzieś si schowało...przyjemnie:)
Arizona, dobrze,ze podeszlas do tematu plamien spokojnie,bo stres nie jest tu pomocnikiem.
Ale upal niesamowity, jak ktos nad morzem albo gdzies nad woda na urlopie, to zadowolonydorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Ja też używam codziennie wkładek, nawet przed ciążą. Nie wyobrażam sobie ich nie używać
Ja używam Lidlowych, są fajne, cienkie i długie.
ja nienawidziłam wkładek i zakładałam je przy dniach płodnych ze względu na śluz a teraz masz babo placek i nosze codziennie:)dorbie lubi tę wiadomość
-
Ja nosiłam cały miesiąc, po prostu jakoś higieniczniej się czułam
Arizona, czyli za krótkie masz wkładki? To spróbuj tych Lidlowych, w wersji Long są naprawdę świetne, bo się nie odklejają i nie zwijają (a zawsze miałam z tym problem).dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Ja tez ciagle nosze wkladki, najpierw z powodu plamien,a teraz z powodu luteiny,bo wyciekaja ze mnie resztki, czasami w duzych ilosciach i nie chce sie martwic,ze mi majty przemoczy.
Arizona, dobrze,ze podeszlas do tematu plamien spokojnie,bo stres nie jest tu pomocnikiem.
Ale upal niesamowity, jak ktos nad morzem albo gdzies nad woda na urlopie, to zadowolony
Czekam na prenatalne i jakoś spokojnie do nich podchodzę, ale mam jeszcze trochę czasu może stąd ten spokój:)Vuko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Ja nosiłam cały miesiąc, po prostu jakoś higieniczniej się czułam
Arizona, czyli za krótkie masz wkładki? To spróbuj tych Lidlowych, w wersji Long są naprawdę świetne, bo się nie odklejają i nie zwijają (a zawsze miałam z tym problem).
Właśnie czytam o tamponach probiotycznych, chce wrócić do aktywności fizycznej i myślę o jeziorze albo basenie...komfortowo czułabym się (pewnie to sprawa psychiki) zatykając dostep do pochwy:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja uzywam wkladek z discreet (nie pamietam czytak to sie pisze
) i jestem zadowolona. Tez przed ciaza w zasadzie nie uzywalam wkladek,bo nie bylo potrzeby, u mnie sluzowa susza byla
, tylko na koniec miesiaczki jak byly plamienia jeszcze. Ahhh lenie sie dzis bezczelnie do wieczora
nawet gotowac nie musze,bo za 2godz idziemy na obiad do mojej Mamy
pies tez nie wymaga wyprowadzania na dlugie spacery w taka pogode, az do wieczora,wiec leze i bycze sie,popijajac przy tym wode i jedzac jezyki kokosowe
dorbie lubi tę wiadomość
-
Arizona_R wrote:w sumie ja je bardziej na "przód" przyklejam wiec w sumie radze sobie ale wypróbuje te z lidla...tak jak pisałam naturella mnie urzekły bo ładnie pachną mimo np. obfitego śluzu a poza tym są tak giętkie i miękkie że układają sie z bielizna:)
Właśnie czytam o tamponach probiotycznych, chce wrócić do aktywności fizycznej i myślę o jeziorze albo basenie...komfortowo czułabym się (pewnie to sprawa psychiki) zatykając dostep do pochwy:)to dam znac
dorbie lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Bylam w tym szpitalu. W UK nie robia od razu usg jak Polsce. Przyjechalam pobrali mi krew, mocz, zbadali cisnienie 120/80. Temperature idealna. Oczywiście jak to w Anglii paracetamol na bol. Ale jeden plus nie musze czekac 2 tygodni na usg tylko juz w Poniedziałek na 9 40 mam wizyte w szpitalu ze wszystkimi badaniami dziecka i bedzie trwalo okolo 2 godzin. Z dzieckiem raczej wszystko ok. Moze juz płeć poznamjuz nie moge sie doczekac jutra. Jeszcze moj bedzie mogl byc przy badaniu
Dzieki za trzymanie kciukow
Milego dniaArizona_R, Liskova, anulka557, Vuko, Pola_x, dorbie lubią tę wiadomość
-
Paulix, anulka557, Liskova, Pola_x, Carmen1724, Vuko, dorbie, Beatrice, Arizona_R, mimi87, lucy1983, monika_89 lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Ja też używam codziennie wkładek, nawet przed ciążą. Nie wyobrażam sobie ich nie używać
Ja używam Lidlowych, są fajne, cienkie i długie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bacha8709 moja koleżanka była w Albanii w zeszłym roku
Chcesz się dowiedzieć czegoś konkretnego? Mogę ją podpytać
Felicity ja też już nabyłam legginsy ciążowe2 pary 3/4 na lato i 1 długie
Bo już ledwo mam co na tyłek włożyć mimo, że waga wciąż taka sama
Lucy w C&A kupowałaś online czy w sklepie? Ja ostatnio byłam w C&A które mam najbliżej i wyszłam zdegustowana, bo mieli ledwo 1 wieszak z ubraniami ciążowymi, kiepski wybór wzorów o rozmiarach nawet nie wspomnę...
Viki, ciesz się płaskim brzuszkiem zamiast się zamartwiać... Jeszcze przyjdzie twój czas. Moja sąsiadka ma koleżankę, która jest teraz w 26 tygodniu a brzuch ma taki, jakby się, powiedzmy, najadłaPrzytyła 1,8 kg z czego 800 g to sam dzidziuś. A i dodam, że ona jest ze "szczypiorków" - wysoka i szczupła
I ludzie nie chcą wierzyć jak mówi, że jest w ciąży i już tak wysoko
Ja też tak mam, że jak zgłodnieję, to mi żołądek skręca. Muszę zjeść już, teraz, NATYCHMIAST!
Vuko rany a ile masz wzrostu, że tak mało ważysz?
Fasula nie zazdroszczę sytuacji w pracy... Ale domagaj się choćby delikatnie swoich praw. Nie wyobrażam sobie męczenia się z pełnym pęcherzemMasz dość, wyjdź pochodzić na chwilkę. Może jest trochę tak, że masz niedomyślnych ludzi w pracy i trzeba im uświadomić, że nie zawsze czujesz się na siłach pracować na pełnych obrotach.
Arizona ja pytałam swojego gina w piątek o tampony probiotyczne, na co stwierdził, że działanie to chyba mają ale tylko marketingoweOgólnie odradził stosowanie jakichkolwiek tamponów w ciąży i powiedział, że miał przypadki, że dziewczyny sobie tylko nimi zaszkodziły. Jak dokładnie zaszkodziły nie powiedział, chyba nie chciał straszyć. Ale powiedział, że lepiej później leczyć ewentualną infekcję niż ryzykować. Nie wiem, może brzmi dziwnie, ale ja mu wierzę... Przy krwiaku to bym w ogóle nie miała dylematu. Ale to pewnie tak jak ze wszystkim, ile osób tyle opinii.
Paulix będzie dobrzeKciuki masz załatwione
Widzę temat wkładek... dla mnie niezmiennie od dawna tylko discreet. Są cieniutkie, dopasowują się do bielizny i nie odklejają się. A używam tylko jak muszę.
Jutro z rańca jedziemy na prenatalne. Nie wiem jak ja to zrobię, ale o 7 musimy wyjechać by być na czas. A ja w piątek ledwo przed 7 zwlokłam się z łóżka hihiDziś w nocy znów masakra była, zasnęłam jak się zaczynało robić widno, i spałam ze 2 godziny bo po 6 mężuś wrócił z nocki i już nie mogłam usnąć. Dziewczyny które miały badanie Pappa, nie trzeba chyba być na czczo? Lekarz nic mi nie mówił żeby się jakoś szczególnie do tego przygotować a nie pomyślałam by zapytać.
FasUla lubi tę wiadomość