Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vuko wrote:Tak mialo byc,ale sie ppdobno pozmienialo i teraz tylko dla bezrobotnych, studentrk i samotnych matek, a jak ktos zarabia takie "kokosy" jak my, to juz sie nie nalezy
Czy Wy mówicie o tym jednorazowym becikowym? Bo ja już się zgubiłam... -_-grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas dzisiaj chłodniej ma być chociaż na tą chwile 25 C i jest pochmurno i czasami pokropi, ja tu czekam na konkretny deszcz ale chyba się nie doczekam... mam już dosyć tych upałów, dziś nie mogłam spać w domu bo nie było żadnego ruchu powietrza w sypialni. Weekend spędziliśmy nad wodą w domu nie dałoby się usiedzieć... Wczoraj jeszcze jak wróciliśmy z nad jeziora przyjechał kupiec i wziął mój samochód, teraz jestem uziemiona w domu. Na szczęście tylko do czwartku bo mój mąż wraca
-
FasUla wrote:Tak ale na razie to tylko gadanie a żadnej uchwały nie ma...
Swoją drogą tak teraz naobiecywali tych wyrównań, że strach pomyśleć co się będzie działo jak ich nie wprowadzą - zamieszki na skalę krajową murowane.Vuko lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
vincaminor wrote:Tym bardziej nie warto na razie panikować moim zdaniem, w jedną i w drugą stronę - ja staram się o tych moich 17,77 nie myśleć, martwieniem się nic nie zmienię a tylko zaszkodzę Maluszkowi.
Swoją drogą tak teraz naobiecywali tych wyrównań, że strach pomyśleć co się będzie działo jak ich nie wprowadzą - zamieszki na skalę krajową murowane.
U nas wczoraj bylo 36 dzis chyba 28. Siedze w domu, zjadlam dwa sniadania i zaraz bede sprzatac i gotowac obiad. Poplywalabym,ale raczej dzis na basen nie bede miala czasu wyskoczyc. -
36 C jakby u mnie było to bym chyba zwariowała...ja nie funkcjonuje przy temperaturze powyżej 27 C Chyba, że cały dzień siedzę w wodzie
Chcę dzisiaj zamówić sobie tą poduszkę do spania bo bo jak mąż przyjedzie to nie będę mogła sobie kołdry zwinąć w rulon i włożyć miedzy nogi. Mam pytanie jakie wypełnienie ma ta poduszka ? I czy te wypełnienia są różne? Któraś coś wie ? -
nick nieaktualny
-
Pola_x wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jak jest z tymi wypłatami z ZUSu? Po jakim czasie wypłacają? Czy oni mają jakiś dzień w miesiącu, że robią przelewy czy to nie ma znaczenia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 13:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny