Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa juz z trzy razy mylam bo mam świra na tym punkcie - póki brzuch nie jest duży i czujemy sie dobrze to czemu nie
wczoraj byliśmy na wizycie - wszystko dobrze z maleństwem tylko jest uparciuchem bo nie chciał pokazać co ma między nóżkami, nie chciał tez budzi pokazać
-
Liskova ja też mam czasem takie kłucia, to chyba normalne
co do dietetyczki - jutro mam pierwszą wizytę, muszę sie spotkać z tą, którą mają w przychodni ale na własną rękę też zamierzam kogoś poszukać. Trochę nie wiem jak to ze mną jest bo niby mam a nie mam cukrzycy. Tylko na czczo mam nieprawidłowe wyniki, reszta w ciagu dnia jest okLiskova lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Monika skierowanie na Pappa dostałam chyba właśnie tak jak piszesz, pro forma, bo usg wyszło ok, do refundowanego zabrakło mi paru miesięcy.
Bacha ja też farbowałam włosy, w zeszłym tygodniu, szamponem bez amoniaku. Lekarz dał zielone światło, fryzjerka też (de facto młoda mama więc też w temacie). Nie trzeba nawet czekać do II trymestru.
Okna też myłam
Dziś już brzuch tak nie boli
Zrobiłam dziś domowe hamburgery na obiad, mężuś wniebowziętyChociaż tak mu dogodzę, bo na co innego nadal rzadko mam siły
-
menka wrote:Ja juz z trzy razy mylam bo mam świra na tym punkcie - póki brzuch nie jest duży i czujemy sie dobrze to czemu nie
wczoraj byliśmy na wizycie - wszystko dobrze z maleństwem tylko jest uparciuchem bo nie chciał pokazać co ma między nóżkami, nie chciał tez budzi pokazać
Jeszcze się maluch pokaże.
-
Liskova nie mam pojęcia a nie chcę się sama diagnozować
Mordeczko sporo za dużo 78 przy 156 cm. Wiem że duzo, ale mam ogromną tendencję do tycia mimo że się ograniczam z jedzeniem a zrzucić tragednia, nic mnie nie rusza (no, ruszył stres przed weselem i obroną mgr to wtedy poleciało). Nie praktycznie słodyczy, chleb makaron ciemny, 5 posiłków, nie słodzę, pije odtłuszczone mleko. eh.
Aprilla hamburgery domowe są najlepsze
Wy tu wszystkie okna pucujecie a ja czekam aż mąż będzie miec urlop żeby to zrobił, wolę dmuchać na zimneWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 19:06
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:Liskova ja też mam czasem takie kłucia, to chyba normalne
co do dietetyczki - jutro mam pierwszą wizytę, muszę sie spotkać z tą, którą mają w przychodni ale na własną rękę też zamierzam kogoś poszukać. Trochę nie wiem jak to ze mną jest bo niby mam a nie mam cukrzycy. Tylko na czczo mam nieprawidłowe wyniki, reszta w ciagu dnia jest ok
Monika nie wiem skad jestes ale jak szukasz specjalisty jakiegokolwiek to polecam zajrzec na strone znanylekarz.pl Od lat tylko tym sie sugeruje i wybieram i sie nie zawiodłam. Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy:)
Ja wlasnie czekam w kolejce na przeziernosc karkowa u gina <boi sie> -
jestem ze śląska. Od mojego gin dostałam skierowanie do poradni w moim mieście, przynajmniej coś na nfz, w końcu wykorzystam płacone składki
Dietetyka dobrego będę szukać na własną rękę a diabetolożka niech sobie jest, byle wypisuje mi recepty na paski do mierzenia cukru :p
znanego lekarza znam, korzystam czasem
powodzenia na wizycie, na pewno będzie dobrze13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Mordeczko no ja jeszcze nie przytyłam, waga stoi w miejscu, pilnuję się, jem z głową. W szpitalu jedynie ordynator zwrócił mi uwagę żeby uważać na wagę i dobrze by było przytyć do 10 kg i tyle, ale zaraz żeby kazanie robić. Nie każdy jest szczupły
Gumisia też będę kupowała detektor13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Gumisia wrote:Monika ja kupuję bo jednak stresuję gdy mnie coś boli czy coś.
Chcę mieć pewność że u małego wszystko dobrze. Miałam nie kupować, a jednak się skusiłam.
Gumisia lubi tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Dokładnie jak ja byłam 1 raz u gina który teraz prowadzi moją ciążę to mi powiedział żebym najpierw schudła 10 kg a gdy do niego przyszłam po 3 miesiącach z ciążą to aż pogratulował że z taką wagą udało mi się "zaciążyć"
No mi na chwilę obecną przybyło 3 kg ale położna i gin mówią że jest całkiem dobrze że waga tak wolno leci w górę !
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs