Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w 13 tygodniu i zaraz jedziemy na prenatalne
trzymajcie kciuki Dziewczynki !
Liskova, menka, Gumisia, monika_89, Felicity, Pola_x, ewka315, anulka557, Arizona_R, Beatrice lubią tę wiadomość
-
Beatrice wrote:Cześć dziewczyny. Przyszlam nadrobic,bo jutro wylatujemy w podróż poślubną i troche nas nie bedzie.
Wesele cudowne!! Najpiękniejszy dzień w moim życiu
Dzisiaj bylam tez na wizycie u gina zeby jeszcze raz sie upewnic . Jest wszystko dobrze. Nasz Haruś ma już 12,1cmBawcie się dobrze!
12 cm? To już spory człowieczek!
Beatrice lubi tę wiadomość
-
Hikaru wrote:vincaminor super, gratuluję!!!
Ja też już po i wszystko wspaniale po prenatalnych! Dzieciątko bardzo się wierciło i nie pokazało czy jest chłopcem czy dziewczynkąale i tak jestem szczęśliwa, mogę jutro spokojnie jechać na urlop
Hikaru lubi tę wiadomość
-
Beatrice gdzie lecicie?
dziś czeka mnie wizyta u dietetyczki. Zobaczymy co mi powie o tej mojej cukrzycy. A jutro prenatalne.
Uh, już mam stresa. Mąż nie może ze mną pojechać nie dostanie wolnego w pracy, może mojej siostrze uda się zamienić w pracy i ona wybierze się ze mną a jak nie to będę musiała jechać sama13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Beatrice Wszystkiego najlepszego na nowe drodze życia
Ja już po wizycie...lekarz w sumie nie chciał robić mi USG bo miałam robione 3 tyg temu prenatalne ale go uprosiłam bo wyjeżdżam. Niestety nie dowiedziałam się jaka płeć bo dzieciątko ułożyło się poprzecznie i dupkę miało schowaną nawet zmierzyć się nie dało... kolejna wizyta gdzieś w połowie sierpnia to będzie już połówkowa. No nic czekamywiem, że dzieciątko waży około 176g.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 09:36
ewka315, anulka557, Liskova, lucy1983, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatrice szczęścia na nowej drodze życia
i gratuluję udanych wizyt
giannaa no szkoda, że maluch uparciuch i nie pokazał co tam maja się zastanawiam, czy za 2 tygodnie mi zrobi usg, bo jak nie, to dopiero 17 sierpnia na połówkowym się dowiem ehh
Beatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanulka557 wrote:Beatrice szczęścia na nowej drodze życia
i gratuluję udanych wizyt
giannaa no szkoda, że maluch uparciuch i nie pokazał co tam maja się zastanawiam, czy za 2 tygodnie mi zrobi usg, bo jak nie, to dopiero 17 sierpnia na połówkowym się dowiem ehh
-
Mordeczka wrote:Mi gin co wizytę robi usg
Witam się dziewczynki w 13 tc
Wy nadal macie robione usg "dowcipnie" ?grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Viki trzymam kciuki!
Gianna szkoda że maluszek nie chciał się pokazać, ale najważniejsze że zdrowy!
Dotarł do nas doppler do słuchania serduszka.Na początku spanikowałam bo nie mogłam znaleźć maluszka, ale gdy już znalazłam to się rozczuliłam.
Dałam posłuchać tatusiowi.
Posłuchaliśmy też na głos przez TV. Cudownie!!!
Mały w pewnym momencie zaczął nam uciekać, chyba miał już dosyć i daliśmy mu spokój.
ewka315 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mordeczko ja od początku miałam brzuszne usg przez to poronienie. Gin nie chciał mi tam gmerać
Gumisia super, na pewno świetne przeżycie
ja wracam z manicure, nowe pazurki i jakoś tak człowiekowi zaraz lepiejGumisia, ewka315 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny