Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyślę, że nie ma przeciwwskazańconverse90 wrote:A propo manicure, wiecie jak to z hybryda? Można?
ja robię żele od początku ciąży i tylko czasem, jak wkładam do lampy to trochę piecze (wtedy od razu wyciągam), bo płytka jest bardziej ukrwiona i wrażliwa 
pamiętam, jak poszłam robić paznokcie w dniu, w którym beta wyszła mi 5,5
babeczka, do której chodzę, już na wejściu powiedziała mi, że jakoś inaczej wyglądam
no i miała rację
jak wieczorem odebrałam wynik, to od razu do niej pisałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 12:57
Gumisia, ewka315 lubią tę wiadomość
-
JATA wrote:Giannaa w którym tygodniu robisz polowkowe?
Nie wiem jeszcze dokładnie ale gdzieś koło 22 tc muszę zobaczyć w jakiej cenie będą bilety i się umówić do tego mój gin bierze urlop i dopiero będzie w połowie sierpnia także dał mi przedział od połowy do końca sierpnia, żebym się pojawiła. -
converse90 wrote:A propo manicure, wiecie jak to z hybryda? Można?
Ja juz przeczytałam chyba ze sto artykułów na ten temat i gin nie ma nic przeciwko. Ja z Zuza cała ciąże robiłam i teraz tez;)
Dziś kupiłam dla maleństwa pierwsze body;)
converse90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja wczoraj dostałam od cioci pierwsze ubranko dla malucha:) akurat na zimę idealneSummerka wrote:Ja juz przeczytałam chyba ze sto artykułów na ten temat i gin nie ma nic przeciwko. Ja z Zuza cała ciąże robiłam i teraz tez;)
Dziś kupiłam dla maleństwa pierwsze body;)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b6c88b4c118ca705.html
monika_89, Pola_x, Gumisia, Summerka, ewka315, dorbie, mimi87 lubią tę wiadomość
-
Na pewno już będzie przez brzuszek.Mordeczka wrote:Monika prawda lepiej dmuchać na zimne

Może na następnej wizycie już będę miała przez brzuch akurat zacznę 15 tc i może się dowiem co mi rośnie
Ja miałam w 13 tygodniu już przez brzuch prenatalne.
-
Ja robię, ale tylko do końca wakacji, później będę malować, bo to nigdy nie wiadomo kiedy się zacznie rodzić.Liskova wrote:Ja się zastanawiałam nad żelami, ale stwierdziłam, że nie, chociażby dlatego, że jakbym nie daj boze wylądowała w szpitalu i potrzebna operacja, to trzeba mieć zmyte paznokcie. A kto by mi żele w szpitalu ściągnął?

-
Gumisia wrote:http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsounds-zel-kurier-0zl-i5330893713.html
A takie cudo!
Chyba sobie kupię jak wrócę z urlopu
Powodzenie dziewczyny na wizytach!
Nie będzie mnie tydzień bo o 22 mam samolot do rodziców- wariują ze szczęścia przyszli dziadkowie
w czwartek 23 lipca mam kolejną wizytę żeby jeszcze raz zobaczyć kość nosową bo wczoraj była ale bardzo malutka bo dzidziuś maleńki, 46mm więc doktor chce potwierdzić a przy okazji obejrzeć mnie po locie
Powodzenia
-
A to bezpieczne? Kurde, tez bym kupiła, ale nie jestem pewna czy można sobie tak słuchać, zwłaszcza, ze w opisie jest, ze przeznaczony jest do fazy przedporodowej (nie wiem czy na tej aukcji akurat)
No wlasnie to chyba działa jak doopler...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 15:46

Leon