Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyconverse90 wrote:A propo manicure, wiecie jak to z hybryda? Można?
ja robię żele od początku ciąży i tylko czasem, jak wkładam do lampy to trochę piecze (wtedy od razu wyciągam), bo płytka jest bardziej ukrwiona i wrażliwa
pamiętam, jak poszłam robić paznokcie w dniu, w którym beta wyszła mi 5,5babeczka, do której chodzę, już na wejściu powiedziała mi, że jakoś inaczej wyglądam
no i miała rację
jak wieczorem odebrałam wynik, to od razu do niej pisałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 12:57
Gumisia, ewka315 lubią tę wiadomość
-
JATA wrote:Giannaa w którym tygodniu robisz polowkowe?
Nie wiem jeszcze dokładnie ale gdzieś koło 22 tc muszę zobaczyć w jakiej cenie będą bilety i się umówić do tego mój gin bierze urlop i dopiero będzie w połowie sierpnia także dał mi przedział od połowy do końca sierpnia, żebym się pojawiła. -
converse90 wrote:A propo manicure, wiecie jak to z hybryda? Można?
Ja juz przeczytałam chyba ze sto artykułów na ten temat i gin nie ma nic przeciwko. Ja z Zuza cała ciąże robiłam i teraz tez;)
Dziś kupiłam dla maleństwa pierwsze body;)
converse90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySummerka wrote:Ja juz przeczytałam chyba ze sto artykułów na ten temat i gin nie ma nic przeciwko. Ja z Zuza cała ciąże robiłam i teraz tez;)
Dziś kupiłam dla maleństwa pierwsze body;)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b6c88b4c118ca705.htmlmonika_89, Pola_x, Gumisia, Summerka, ewka315, dorbie, mimi87 lubią tę wiadomość
-
Mordeczka wrote:Monika prawda lepiej dmuchać na zimne
Może na następnej wizycie już będę miała przez brzuch akurat zacznę 15 tc i może się dowiem co mi rośnieJa miałam w 13 tygodniu już przez brzuch prenatalne.
-
Liskova wrote:Ja się zastanawiałam nad żelami, ale stwierdziłam, że nie, chociażby dlatego, że jakbym nie daj boze wylądowała w szpitalu i potrzebna operacja, to trzeba mieć zmyte paznokcie. A kto by mi żele w szpitalu ściągnął?
-
Gumisia wrote:http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsounds-zel-kurier-0zl-i5330893713.html
A takie cudo!
Chyba sobie kupię jak wrócę z urlopu
Powodzenie dziewczyny na wizytach!
Nie będzie mnie tydzień bo o 22 mam samolot do rodziców- wariują ze szczęścia przyszli dziadkowiew czwartek 23 lipca mam kolejną wizytę żeby jeszcze raz zobaczyć kość nosową bo wczoraj była ale bardzo malutka bo dzidziuś maleńki, 46mm więc doktor chce potwierdzić a przy okazji obejrzeć mnie po locie
Powodzenia
-
A to bezpieczne? Kurde, tez bym kupiła, ale nie jestem pewna czy można sobie tak słuchać, zwłaszcza, ze w opisie jest, ze przeznaczony jest do fazy przedporodowej (nie wiem czy na tej aukcji akurat)
No wlasnie to chyba działa jak doopler...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 15:46