Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
menka wrote:Witajcie - a ja poraz pierwszy od tygodnia się wyspalam
a wszystko za sprawą poduszki która do mnie przyszła wczoraj!!! Polecam ją dziewczyny jeśli nie potraficie juz znaleźć sobie miejsca w lozku
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Ja w pierwszej ciazy sobie obiecywałam i nie kupiłam, a teraz nabyłam i jest fajna. Tylko, jesli moge cis poradzić - nie kupujcie tańszych zamienników, moja szwagierka tak zrobiła i te "groszki", ktore sa w środku sie "wylezaly", a oryginalna ma wypełnienie chyba silikonowe i sie nie wygniata;)
-
nick nieaktualnylucy1983 wrote:A ja dziś zaczynam 17. tydzień i 5 miesiąc... Jak ten czas leci....
Miłego dnia Wam życzę i zmykam powoli do pracydziś będzie ciężko bo ma być upał 35 stopni
jak ja to wytrzymam bez klimy...
jeszcze tydzień kochana nam został do 5 miesiąca
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mąż odebrał właśnie moje wyniki USG + PAPPA, wszystko w porządku, czytał mi przez telefon, więc dokładnych liczb nie znam, ale wszystkie bardzo wysokie, rzędu 300, a nawet 700 tysięcy
Kość nosowa widoczna, rączki, nóżki, żołądek, mózg w porządku, zastawka, ilość wód płodowych w normie, łożysko wysoko, na tylnej ścianie, tętno dziecka 153, przezierność karkowa 1,3
Ryzyko wad płodu (zespół Downa, Pataua, Edwardsa): bardzo niskieeneska, Pola_x, anulka557, monika_89, Aprilia, ewka315 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny