X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś zaczynam 17. tydzień i 5 miesiąc... Jak ten czas leci....

Miłego dnia Wam życzę i zmykam powoli do pracy :( dziś będzie ciężko bo ma być upał 35 stopni :( jak ja to wytrzymam bez klimy...

nick nieaktualny, mimi87, ewka315 lubią tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki - super!
    Dornie, dobrze, ze zrobiłaś z krwi, bo te "podstawowe" wyliczenia to były trochę stresujące, a teraz super. I w takim wlasnie przypadku popieram PAPPA;) swietnie

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. lecę dziś na 14 na prenatalne, strasznie się boję. Dobrze, że mąż dostał wolne i nie jadę sama.

Viki, dorbie cudowne wieści <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak tam u Was z ćwiczeniami?macie jakies linki do polecenia z ćwiczeniami dla kobiet w ciazy?na razie każde popołudnie mam w pracy wiec mysle zeby choć w domu cos poćwiczyć...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika trzymam kciuki :)

• Kinia1986 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika_89 trzymamy kciuki! :)

Dorbie wiedziałam, że będzie okej!! Super :)

dxomcwa1ppg5wdso.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie - a ja poraz pierwszy od tygodnia się wyspalam :) a wszystko za sprawą poduszki która do mnie przyszła wczoraj!!! Polecam ją dziewczyny jeśli nie potraficie juz znaleźć sobie miejsca w lozku

vincaminor lubi tę wiadomość

• vincaminor Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    menka wrote:
    Witajcie - a ja poraz pierwszy od tygodnia się wyspalam :) a wszystko za sprawą poduszki która do mnie przyszła wczoraj!!! Polecam ją dziewczyny jeśli nie potraficie juz znaleźć sobie miejsca w lozku
    Chyba się w końcu na nią skuszę, bo coraz bardziej się wiercę w nocy w łóżku i coraz częściej wybudzam...kit, że niby śpię minimum osiem godzin, skoro się nie wysypiam. :/

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciazy sobie obiecywałam i nie kupiłam, a teraz nabyłam i jest fajna. Tylko, jesli moge cis poradzić - nie kupujcie tańszych zamienników, moja szwagierka tak zrobiła i te "groszki", ktore sa w środku sie "wylezaly", a oryginalna ma wypełnienie chyba silikonowe i sie nie wygniata;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli w którą celować? :) Ja o Motherhood myślałam jak na razie :)

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 wrote:
    A ja dziś zaczynam 17. tydzień i 5 miesiąc... Jak ten czas leci....

Miłego dnia Wam życzę i zmykam powoli do pracy :( dziś będzie ciężko bo ma być upał 35 stopni :( jak ja to wytrzymam bez klimy...

jeszcze tydzień kochana nam został do 5 miesiąca ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vincaminor wrote:
    Czyli w którą celować? :) Ja o Motherhood myślałam jak na razie :)

Ja mam właśnie ta :)

• Summerka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wladnie motherhood, to ta oryginalna;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 10:13

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dostalam poduszkę od szwagierki, fakt trochę w jednym miejscu wyleżana ale nie jakoś mocno. Jeden zakup mniej. Do spania się nadaje idealnie, też polecam, rewelacyjnie się z nią śpi

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja poduszkę jeszcze po córce mam, nie wyleżana także jak raz :) też muszę już wyciągnąć bo co raz gorzej śpię :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jestem z majowek z tego roku. Urodzilam synka i z mama rozkrecamy interes. Zachecam do zajrzenia.
    Idealny komolet dla dziewczynki, beda tez dla chlopcow :)
    http://olx.pl/i2/mojolx/details/161307675/

• Liskova Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż odebrał właśnie moje wyniki USG + PAPPA, wszystko w porządku, czytał mi przez telefon, więc dokładnych liczb nie znam, ale wszystkie bardzo wysokie, rzędu 300, a nawet 700 tysięcy :)

Kość nosowa widoczna, rączki, nóżki, żołądek, mózg w porządku, zastawka, ilość wód płodowych w normie, łożysko wysoko, na tylnej ścianie, tętno dziecka 153, przezierność karkowa 1,3 :)
    Ryzyko wad płodu (zespół Downa, Pataua, Edwardsa): bardzo niskie :) :)

nick nieaktualny, Pola_x, nick nieaktualny, monika_89, Aprilia, ewka315 lubią tę wiadomość

• JATA Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy wbrew wszelkiej logice 5 miesiąc zaczyna się od 18 tygodnia ;) tez myślałam, że już zaczynam 5 a tu klops ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • JATA Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka a ta poducha nie jest wielka? Chciałabym korzystać z niej do karmienia ale na zdjęciach wydaje się ogromniasta

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JATA wrote:
    Summerka a ta poducha nie jest wielka? Chciałabym korzystać z niej do karmienia ale na zdjęciach wydaje się ogromniasta
    ją można wyginać na różne strony, więc do karmienia można ją złożyć, jeśli mówimy o tej samej :)

‹‹ 592 593 594 595 596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ