Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
JATA wrote:Summerka a ta poducha nie jest wielka? Chciałabym korzystać z niej do karmienia ale na zdjęciach wydaje się ogromniasta
Eneska dobrze gada, można ja zwinąć w taki rogal, wiec nadaje sie do karmienia;) jest super, moja Zuzua na niej buszuje, wg mnie do karmienia lepsza niz ich rożek do karmienia, który tez nbyłam, a Zuzia z niego spadała i sie krztusila;(
eneska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no i po badaniu.Dzidzia zdrowa, 6,1 cm, serduszko pięknie bije 157 uderzeń, NT 1,6 reszta wyników również w normie
Mogłam za darmo na nfz zrobić test pappa więc się zdecydowaliśmy, wyniki za 2 tygodnie, ale skoro wszystko w normie to już traktuję jako formalność
Liskova świetne wieści
Arizona śliczne zdjęcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 21:14
Liskova, Felicity, lucy1983, Pola_x, vincaminor, Aprilia, Arizona_R, mimi87, anulka557, ewka315, Hikaru, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też mam poduchę z Motherhood i jest boska
dobrze się na niej śpi
a potem można ją zgiąć i będzie do karmienia w sam raz...
No to jeszcze poczekam ten tydzień do 5tego miesiąca... zresztą to bez znaczeniaa czas tak szybciutko leci...
Fasula pytałaś o ćwiczenia w ciąży: ja ostatnio robiłam te:
https://m.youtube.com/watch?v=6lsT_W7p7Ps
Wcześniej robiłam inne zestawy od tej laski i były super a te są bardzo delikatne i dobre na plecyzresztą na yt znajdziesz mnóstwo zestawów.
Ja od niedzieli chodzę na basen i miałam też termin z trenerką w mojej siłowni i ułożyła mi fajny zestaw ćwiczeń, trochę z taką dużą piłką, trochę na plecy, trochę marszu i rowerka. To nic w porównaniu z tym co robiłam wcześniej no ale w ciąży chodzi o pozostanie w formie... Mi chodziło głównie o plecy bo teraz tylko siedzę w biurze i niestety odbija się to na moich plecach. Więc teraz planuję 2 razy w tyg basen i 2 razy ćwiczenia. Zobaczymy na ile starczy motywacji
Liskova - gratuluję świetnych wyników badań prenatalnychcudownie że z dzidzią wszystko w porządku
Liskova, FasUla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:no i po badaniu.Dzidzia zdrowa, 6,1 cm, serduszko pięknie bije 157 uderzeń, NT 1,6 reszta wyników również w normie
Mogłam za darmo na nfz zrobić test pappa więc się zdecydowaliśmy, wyniki za 2 tygodnie, ale skoro wszystko w normie to już traktuję jako formalność
Liskova świetne wieści
Arizona śliczne zdjęcie
Monika gratuluję serdeczniesłodki bobasek i cudny profil
No i najważniejsze że wszystko w porządku
-
nick nieaktualny
-
lucy1983 wrote:A ja dziś zaczynam 17. tydzień i 5 miesiąc... Jak ten czas leci....
Miłego dnia Wam życzę i zmykam powoli do pracydziś będzie ciężko bo ma być upał 35 stopni
jak ja to wytrzymam bez klimy...
16+1 to jeszcze 4Musiałam to sprawdzić bo przeraziłam się, że za tydzień już będzie 5 miesiąc ;p
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Arizona zdjecie z profilu mnie urzekło, nosek jak kartofelek
Summerka mnie nie swędzą ale jak swędzą to chyba rosną?widzę że już wybraliście imię, piękne
naali gratuluję 16 tygodniaja odliczam dni do końca pierwszego trymestru
Summerka lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Cześć kobietki,
Sorki, ale czy Was tez tak swędzą cycki? Masakraaa
Fajne imię, oryginalne ale nieprzesadzoneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 10:41