Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBugaboo są strasznie niskie, nie moja bajka... Jakoś nie mam zamiaru wykończyć pleców ciągłym schylaniem... Mutsy są za bardzo kosmiczne jak dla mnie ale to wszystko kwestia gustu i własnych upodobań. Mi się podobają nektóre modele z Teutonii i można sobie skonfigurować wszystko jak się chce i zamówić. No ale zamawiać będziemy pewnie dopiero we wrześniu o ile wcześniej nie trafi się jakaś promocja
-
anulka557 wrote:ja biorę ten, kolor taki jak na zdjęciu
do niego jest fotelik z maxi cosi
we wrześniu będę zamawiać
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54529c0af122.pnganulka557 lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Ja z wyprawki mam na razie jedynie 2 kocyki, zakupione jeszcze długo przed ciążą
A kilka dni po tym jak się dowiedzieliśmy o dzidziusiu kupiłam książeczkę z wierszykami i piosenkami dla dzieci
Tak się wtedy rozczuliłam, że musiałam ją kupić
A tak poza tym to jeszcze nic. Czekamy na płeć. I robimy miejsce na nowego lokatora, mieszkanie mamy nieduże a gratów całe mnóstwo. A grubsze rzeczy typu wózek, łóżeczko to pewnie na jesień dopiero.
-
nick nieaktualnyJa też nie mam nic i nie mam po kim dostać więc będę szaleć z mamą jak pojadę do PL... Już się cieszę
poza tym zamówię jak zwykle przez internet. W sobotę jedziemy znowu oglądać komody-przewijaki i łóżeczka, bo mebli z Polski nie mamy jak przewieźć... a mamy 1200 km... Choć polskie meble 4 razy tańsze...
-
Ja mogłabym kupić od przyjaciółki adamex pajero ale ma beżowy a my chcemy szary
ale chyba też na tą firmę się zdecydujemy. Bardzo mi się podobają, a koleżanka chwali sobie.
Jej mała jest z 11 stycznia i nadal mieści się spokojnie w gondoli01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualnyJa nic nie mam z wyprawki a co do wózka to jestem zielona i nawet nie mam pojęcia co mi sie podoba, nigdy sie za tym nie rozglądałam ani wózki mi sie same w sobie nie podobają i nie wiem na co zwrócić uwagę? Jak pójdę do sklepu to pewnie sprzedawca mnie zagada i wciśnie cokolwiek, nie wiem nawet jak sie do tego zabrać. A usg połówkowe bede mieć dopiero za miesiąc i pewnie we wrześniu zacznę cokolwiek kompletować, bo na razie ciagle w pracy jestem i nie mam czasu:(i w sumie kasy przez płacenie wysokiego zusu tez nie mam:/ bede bez usg przez 2 miesiące i teraz sie boje czy wszystko ok, tym bardziej ze schudłam i nie czuje zadnych ruchów...nie wiem czy iść na jakies kontrolne przed połówkowym?
-
Mordeczka wrote:Ja mam dużo ciuszków po dziecku mojej siostry
Tylko jak się okaże że będzie chłopak będę musiała kupować
Ja mam to samo, tylko że jak okaże się że jest dziewczynka, bo siostra ma dwóch synów to będę musiała coś dokupić.
Będę mieć też od niej łóżeczko, przewijak, fotelik samochodowy. Wiec koszty wyprawki będą nieco mniejsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 13:31
-
Dziewczyny ja wiem, że strata Eneski nami wstrząsnęła..Ale nie wolno nam się martwić hej! Wiem, że łatwo mi mówić, bo mam detektor teraz, ale lada chwila powinny być już u każdej ruchy i wtedy będzie wiadomo co u dzidziusiów słychać. A martwienie się nie jest dla nich korzystne...Co do wyprawki to mamy komódkę i nakupilam trochę ciuszków. Wózek wybrany, ale jeszcze nie kupiony.
Gondola, spacerówka i fotelik za 1139zł
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam dzięki Bogu wizytę w przyszłym tygodniu, no i mam detektor, to sobie podsłuchuję czasem serduszka i to mbie jednak uspokaja że u dzieciaczka wszystko ok. Jednak mam trochę stresów i obowiązków w pracy i jestem często zmęczona i pracą i dojazdami do niej i upałem i gdyby nie to, to bym pewno nieźle świrowała
a tak to mam trochę spokoju
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tygrys73 wrote:Dziewczyny ja wiem, że strata Eneski nami wstrząsnęła..Ale nie wolno nam się martwić hej! Wiem, że łatwo mi mówić, bo mam detektor teraz, ale lada chwila powinny być już u każdej ruchy i wtedy będzie wiadomo co u dzidziusiów słychać. A martwienie się nie jest dla nich korzystne...Co do wyprawki to mamy komódkę i nakupilam trochę ciuszków. Wózek wybrany, ale jeszcze nie kupiony.
Gondola, spacerówka i fotelik za 1139zł
Co do wózka mamy podobny gust ^^tygrys73 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Ja mam wszystko po synku i na razie nic nie mam w planach kupować... w październiku pojedziemy do pl to zobaczę ile uda nam się rzeczy przewieźć bo na pewno chce zabrać wózek ... no i też wszytko zależy od płci jeśli będzie to jednak dziewczynka to muszę kupić ciuszki no i podstawy typu smoczki butelki i ewentualnie pościel i materacyk do łózka bo to Olek zużył.
-
Ja mam już prawie 100% tak do 3 miesiąca.
Resztę mam tak do roku, ale połowę rzeczy mi brakuje.
Nic nie kupowałam i ciuszków dostaję co nie miara:)
Będę kupować coś po 28 tygodniu. Bo wcześniej się boję zapeszać...