Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania:D wrote:Piekny!!!! Co gdzie ile?? Podasz linka??
To BabyDesign Husky, także akurat dla zimowych mamuśKosztuje ok. 1500zł za gondolę+spacerówkę, fotelik osobno dokupujesz (np. Maxi Cosi).
http://www.babydesign.eu/husky/wozki-babydesignmonika_89, Ania:D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wy już o wózach i wyprawce widzę
ja nie mam nic prócz jednych bodziaków kupionych na początku. My większość dostaniemy
łóżeczko z materacem, krzesełko do karmienia, wanienkę, ubranka od szwagierki, laktator i drugą kupę ciuszków od koleżanki, moi rodzice kupują wózek
liskova świetny wózek, sama myślę o podobnym. ja mam wybrać tylko model, dziadki płacą ale i tak chcę używany kupić bo sporo taniej13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Pewnie, że podam
To BabyDesign Husky, także akurat dla zimowych mamuśKosztuje ok. 1500zł za gondolę+spacerówkę, fotelik osobno dokupujesz (np. Maxi Cosi).
http://www.babydesign.eu/husky/wozki-babydesign
To jest to!!
U nas na 100 facet, takiego siusiaka nie da sie nie zobaczyc;)) wiec i kolor chce ten sam:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 14:23
Gumisia, ewka315 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak się zastanawiałam...Będziecie kupowac dla swoich przybyszów zimowych pościel, czy stawiacie na kocyki/rożki/śpiworki do łóżeczka?Coś czuje, że z tym domyślaniem się czy ciepło czy zimno, czym przykryć, w co ubrać, będe miała spory problem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 15:16
-
tygrys73 wrote:Martii będę miała spiworek i na wszelki wypadek pościel. Spiworek jest fajny bo dzidzia sie nie rozkopie
Trzeba sprawdzac karczek maleństwa, powinien być suchy i ciepły
Tak czytałam, że sprawdza się karczek, dlatego chyba będę tak "grzebać" biednemu co 5 min. Przykrywać sprawdzać, odkrywać sprawdzać...
Gdzieś przeczytałam, że pościel jest ble, teraz już tylko kocyki/śpiworki. -
nick nieaktualny
-
U nas pościel na samym początku się nie sprawdziła...dopiero jak młody był starszy gdzieś tak dopiero od roku... a tak to tylko kocyk. Po tygodniu od urodzenia do domu przyszła położna zobaczyć mnie i dziecko... wtedy jeszcze był pod kołderką od razu kazała schować ją i używać kocyka bo dziecko mocno się pociło. Dużo tez zależy jak ciepło jest w domu...