Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez czulam w okolicy majtek, bardzo nisko w każdym razie, na pewno niżej pod pępkiem, ale nie były to kopniaki tylko takie delitne cos i pewnie dlatego to wyczułam bo położyłam sie odpocząć w ciszy na spokojnie i dlatego zauważyłam;) ciekawe czy to było naprawdę to;)
Gumisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie straszcie, bo na jutrzejsza wizyte bedę szła jak na ścięcie. Wiem, że moge być w grupie osób, które poczują później, ale wyobraźnia mi szaleje
Ja przytyłam ok 4kg, byłam w szoku jak stanęłam na wagęDługo nic nic i nagle bum, ale to chyba dlatego też, że w ogóle się nie ruszam. Przyklejona jestem do kanapy od dłuższego czasu, a jem za czterech.
-
nick nieaktualny
-
A ja witam się z wami znad jeziora
Udało nam się wyjechać, choć tylko na tydzień, 5 sierpnia mam wizytę więc bedziemy musieli wracać. Pogoda nie dopisuje, ale i tak się cieszymy, powietrze jest tu takie świeże i pachnące sosnami
Martii, anulka557, lucy1983, Pola_x, FasUla, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
witajcie
Nieśmiało się z wami witam,podczytywałam was czasem -ale się nie udzielałam.
Teraz postanowiłam to zmienić
termin mam na 27.01.2016
pozdrawiamSzi, lucy1983, Pola_x, ewka315, Liskova, Hikaru, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zemraa mam termin 4 dni później. Witaj.
Ja jeszcze nie czuje ruchów dziecka, ale wiem, że jest to za wcześnie.
Więc spokojnie sobie czekam.
Dziś odebrałam wyniki HBS, HCV ujemne, toxoplazmoza również.
Jutro wizyta po 17. Stresuje się czy u dziecka wszystko dobrze.
Dziś mnie dół brzucha pobolewa.Zemraa lubi tę wiadomość
-
O kurczaki, coś mi się ruszało na linii majtek! A potem pukło dwa razy. Jakby takie puk, puk. Pęknięcie bąbelka? Najpierw nie zwracałam na to uwagi, bo zagoniona jestem w pracy. Ale coś mi się przewróciło...I nie są to jelita. Jelita czuje wyżej...I teraz mam twardsze z innej strony.
Czekam dalej:)bacha8709, anulka557, Liskova, monika_89, ewka315, mimi87, Befff, Gumisia, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny