Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
1Martii wrote:Wybierasz się do innego lekarza, czy powtarzasz badanie u tego samego?
Mój gin mnie skierował do innego, który się zajmuje tylko prenatalnymi, wczoraj byłam na pappa ale wyniki w czw po południu a wizyta rano o 9
Viki ale super! -
hej dziewczyny mam pytanie ile dni od możliwego zarażenia mogę mieć objawy półpaśca?
Narzeczony od jakiś 2 tyg ma dziwną wysypkę w sumie taka łezka na plecach w jednym miejscu- ale to wygląda bardziej jak pokrzywka coś w tym rodzaju. Później jakieś tydz temu miał grype żołądkową z gorączką i ból nerek że nie dał rady opróżniać pęcherza poszedł do rodzinnej a ta że ma leżeć i wyleżał. W sumie nie pokazywał tej wysypki bo nawet jej nie skojarzyliśmy że to może być półpasiec. Jeżeli to było to to w ilu dniach u mnie powinno się pojawić ?Martwię się straszniesynuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
Giannaa wrote:Późno na tym pappa byłaś jak dziś zaczęłaś 15tc
Mimi, a czemu akurat półpasiec? Może to alergia, może potówki. -
nick nieaktualny
-
Viki wrote:O kurczaki, coś mi się ruszało na linii majtek! A potem pukło dwa razy. Jakby takie puk, puk. Pęknięcie bąbelka? Najpierw nie zwracałam na to uwagi, bo zagoniona jestem w pracy. Ale coś mi się przewróciło...I nie są to jelita. Jelita czuje wyżej...I teraz mam twardsze z innej strony.
Czekam dalej:) -
FasUla wrote:Mimi a ta wysypka swędzi albo boli? Półpasiec to silny ból, trudno ten ból z czym innym pomylić, jesli lekarz nie podejrzewa to nie martw sie na zapas. Teraz i tak nic nie zrobisz... A miałaś ospę w dzieciństwie?
boli go trochę a ja miałam ospę w dzieciństwiesynuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
Witam sie po dluuugiej przerwie w dostawie internetu. Ja tez nie czuje zadnych ruchow,ktore bym brala za kopniaki, a dzis zaczelam osiemnasty tydzien. Ale bylam tez dzis na wizycie i slyszalam serduszko, bobas zdrowiutki, ciaza starsza o 6 dni, takze nie martwcie sie, ze jeszcze nic nie czujecie,bo dzidzia wciaz ma duzo miejsca,a wody plodowy amortyzuja ruchy. Mi tylko jelita szaleja,ale yo u mnie norma, czasami az brzuch faluje hehe. Niestety nie znamy jeszcze plci, choc najpierw lekarz mowil,ze chyba "bulka" albo pozniej stwierdzil, ze moze byc i "parowka" hahahah myslalam,ze padne
czekamy dalej zatem na okreslenie plci. Za tydzien mam znowu wizyte,bo jade na urlop w nastepny weekend na 2 tyg, a jak wracam to z kolei lekarz na 2tyg wyjezdza,wiec dopiero chyba 8 wrzesnia bede miala nastepne badanie. A jak tam Wasze brzuszki, rosna? Bo niestty za chiny ludowe Was nie nadrobie
anulka557, Gumisia, Felicity, Giannaa, ewka315, Aprilia, Liskova, lucy1983, bacha8709, Pola_x, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po wizycie. Z bobo wszytko ok, nieźle brykało. Już wszystko takie bardziej wyraźne niż na ost usg. Od razu ustawiło się pupą i poznałam płeć, będzie dziewczynka, na to liczyłam
anulka557, Felicity, ewka315, monika_89, bacha8709, Aprilia, Liskova, Hikaru, Zemraa, mimi87, Pola_x, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny