X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martii wrote:
    Ja juz po wizycie. Z bobo wszytko ok, nieźle brykało. Już wszystko takie bardziej wyraźne niż na ost usg. Od razu ustawiło się pupą i poznałam płeć, będzie dziewczynka, na to liczyłam :D
    gratuluję córeczki :)

Martii lubi tę wiadomość

• Vuko Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii,no to super,ze jest jak chcialas ;-) graty!

Martii lubi tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko fajnie że wróciłas,masz priva ode mnie. Martii gratuluje córeczki,faaajnie:)

Martii, Vuko lubią tę wiadomość

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Szi Ekspertka

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martii wrote:
    Ja juz po wizycie. Z bobo wszytko ok, nieźle brykało. Już wszystko takie bardziej wyraźne niż na ost usg. Od razu ustawiło się pupą i poznałam płeć, będzie dziewczynka, na to liczyłam :D

Super gratuluje.
    Jakie miałaś objawy i przeczucia co do płci?

Martii lubi tę wiadomość

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martii gratuluję córki <3 :)

w końcu jakieś dziewczynki się pojawiają :D

Martii lubi tę wiadomość

• Martii Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szi wrote:
    Super gratuluje.
    Jakie miałaś objawy i przeczucia co do płci?

Dziękuję :)
    Z chińskich kalendarzy wychodził chłopak, ale że trochę zbrzydłam to obstawiałam dziewczynkę i tak od dłuższego czasu czułam instynktownie ;)
    Obie mamuśki, gdy spojrzały na poprzednie usg, powiedziały zgodnie, że wygląda na dziewczynkę :)

lucy1983 lubi tę wiadomość

w5wq2n0a3flpwu4d.png

20100918610117.png
  • Szi Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martii wrote:
    Dziękuję :)
    Z chińskich kalendarzy wychodził chłopak, ale że trochę zbrzydłam to obstawiałam dziewczynkę i tak od dłuższego czasu czułam instynktownie ;)
    Obie mamuśki, gdy spojrzały na poprzednie usg, powiedziały zgodnie, że wygląda na dziewczynkę :)

A mdłości?

• Martii Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szi wrote:
    A mdłości?

Mdliło mnie czesto, całe dnie od 6tyg do końca I trymestru, ale nie wymiotowałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 19:21

w5wq2n0a3flpwu4d.png

20100918610117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martii wrote:
    Mdliło mnie czesto, całe dnie od 6tyg do końca I trymestru, ale nie wymiotowałam
    ja miałam to samo, do tego stosunek na 3 dni przed owu, cera do dupy, w ogóle czuje, że to dziewoja, jutro jak mi powie, że chłopak, no to i to nie uwierzę :D jak mi 2 lekarz potwierdzi to się załamię, ale nie dlatego, że chłopak, ale dlatego, że moje przeczucia, które mnie nigdy nie zawiodły tak perfidnie sobie na mnie zagrały :P

Martii, lucy1983 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i wtedy z czystym sumieniem powiem, że mam najbardziej przebiegłego syna na świecie haha bo matkę tak wyciulał :D ale oby nie hehe

Martii, monika_89, Giannaa, Aprilia, lucy1983, bacha8709, Carmen1724 lubią tę wiadomość

• Martii Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, nie no tak silne przeczucie nie może być błędne :D to się jednak troche czuje

anulka557 lubi tę wiadomość

w5wq2n0a3flpwu4d.png

20100918610117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martii wrote:
    hehe, nie no tak silne przeczucie nie może być błędne :D to się jednak troche czuje
    Martii ja w każdej mojej ciąży płeć wiedziałam zanim zaszłam, a jak już zaszłam to byłam na 100% pewna i ani razu się nie pomyliłam, nie zdzierżę jak tym razem się pomylę :D

• Martii Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    Martii ja w każdej mojej ciąży płeć wiedziałam zanim zaszłam, a jak już zaszłam to byłam na 100% pewna i ani razu się nie pomyliłam, nie zdzierżę jak tym razem się pomylę :D

nie no, to jak ty taka czarownica jestes, to ja sie zdziwię, jak lekarz powie ci, ze to chłopak i pomogę ci znaleźć drugiego :D

w5wq2n0a3flpwu4d.png

20100918610117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martii wrote:
    nie no, to jak ty taka czarownica jestes, to ja sie zdziwię, jak lekarz powie ci, ze to chłopak i pomogę ci znaleźć drugiego :D
    haha Ty wiesz, że coś w tym jest :D mąż nie raz tak na mnie mówi, bo jak się coś posprzeczamy i jestem wściekła na niego to zaraz jak się gdzieś nie pierdzielnie, jak mu się coś nie rozwali.. :D i mam dar do krakania :D ale nie takiego, że specjalnie, ale jak np napiszę, że mi dziecko super śpi, to na drugi dzień całą noc się wierci :D

Martii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha dobra pośmiałam się na rozluźnienie, już mnie nerwy biorą przed jutrzejszą wizytą :P dobrze, że na rano mam

• Martii Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem stres. Mnie dziś żołądek bolał jak przed jakimś egzaminem. Będzie dobrze anulka! I żeby tego było mało na pewno ujawni się dziewczynka :D

w5wq2n0a3flpwu4d.png

20100918610117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martii wrote:
    Rozumiem stres. Mnie dziś żołądek bolał jak przed jakimś egzaminem. Będzie dobrze anulka! I żeby tego było mało na pewno ujawni się dziewczynka :D
    ja niby nie mam się co bać, byłam w czwartek, plamień nie mam, dziecko czuję, no ale jednak stres się pojawia.. gorzej jak nie bedzie chciała usg zrobić bo na na nfz chodzę :P ale haracz biore w razie co haha

Martii lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam od początku przeczucie na chłopca. ;) Wszyscy w okół mówili że będzie chłopiec i jest chłopiec! ;) <3

Martii, bacha8709, Carmen1724 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez byłam na wizycie kontrolnej i wszystko ok;) lekarz zabronił czytać internety;) a płci nie chciał powiedzieć jeszcze... I wychodzi ze jestem w 17 t 3 d, czy to juz 5 miesiąc? I jednak tez jesli nic nie popsuje planów moge lecieć na te wakacje;) kto wie co bedzie po uridzeniu, pewnie dłuższa przerwa;) dzis tętno było 156, a dzidziuś mimo ze spał to tak sie wiercił ze nie mogłam zauważyć czy chłopiec czy dziewczynka. Bede musiała poczekać do 17 sierpnia;) bo wtedy mam połówkowe, a Wy kiedy robicie?

anulka557, lucy1983, ewka315 lubią tę wiadomość

• Martii Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FasUla wrote:
    Ja tez byłam na wizycie kontrolnej i wszystko ok;) lekarz zabronił czytać internety;) a płci nie chciał powiedzieć jeszcze... I wychodzi ze jestem w 17 t 3 d, czy to juz 5 miesiąc? I jednak tez jesli nic nie popsuje planów moge lecieć na te wakacje;) kto wie co bedzie po uridzeniu, pewnie dłuższa przerwa;) dzis tętno było 156, a dzidziuś mimo ze spał to tak sie wiercił ze nie mogłam zauważyć czy chłopiec czy dziewczynka. Bede musiała poczekać do 17 sierpnia;) bo wtedy mam połówkowe, a Wy kiedy robicie?

heh, mi to samo mówiła o internecie, a połówkowe chce mi zrobić 20+6 wg miesiączki :/
    Chciałam wcześniej. Ginka twierdzi, że liczy to wg wieku płodu z 8tyg, wiec dla niej to 20+0. Nie rozumiem tego, dlaczego tak liczy...

w5wq2n0a3flpwu4d.png

20100918610117.png
‹‹ 633 634 635 636 637 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ