Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martii wrote:Ja juz po wizycie. Z bobo wszytko ok, nieźle brykało. Już wszystko takie bardziej wyraźne niż na ost usg. Od razu ustawiło się pupą i poznałam płeć, będzie dziewczynka, na to liczyłam
Super gratuluje.
Jakie miałaś objawy i przeczucia co do płci?
Martii lubi tę wiadomość
-
Szi wrote:Super gratuluje.
Jakie miałaś objawy i przeczucia co do płci?
Dziękuję
Z chińskich kalendarzy wychodził chłopak, ale że trochę zbrzydłam to obstawiałam dziewczynkę i tak od dłuższego czasu czułam instynktownie
Obie mamuśki, gdy spojrzały na poprzednie usg, powiedziały zgodnie, że wygląda na dziewczynkęlucy1983 lubi tę wiadomość
-
Martii wrote:Dziękuję
Z chińskich kalendarzy wychodził chłopak, ale że trochę zbrzydłam to obstawiałam dziewczynkę i tak od dłuższego czasu czułam instynktownie
Obie mamuśki, gdy spojrzały na poprzednie usg, powiedziały zgodnie, że wygląda na dziewczynkę
A mdłości? -
nick nieaktualnyMartii wrote:Mdliło mnie czesto, całe dnie od 6tyg do końca I trymestru, ale nie wymiotowałam
jak mi 2 lekarz potwierdzi to się załamię, ale nie dlatego, że chłopak, ale dlatego, że moje przeczucia, które mnie nigdy nie zawiodły tak perfidnie sobie na mnie zagrały
Martii, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartii wrote:hehe, nie no tak silne przeczucie nie może być błędne
to się jednak troche czuje
-
anulka557 wrote:Martii ja w każdej mojej ciąży płeć wiedziałam zanim zaszłam, a jak już zaszłam to byłam na 100% pewna i ani razu się nie pomyliłam, nie zdzierżę jak tym razem się pomylę
nie no, to jak ty taka czarownica jestes, to ja sie zdziwię, jak lekarz powie ci, ze to chłopak i pomogę ci znaleźć drugiegoanulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartii wrote:nie no, to jak ty taka czarownica jestes, to ja sie zdziwię, jak lekarz powie ci, ze to chłopak i pomogę ci znaleźć drugiego
mąż nie raz tak na mnie mówi, bo jak się coś posprzeczamy i jestem wściekła na niego to zaraz jak się gdzieś nie pierdzielnie, jak mu się coś nie rozwali..
i mam dar do krakania
ale nie takiego, że specjalnie, ale jak np napiszę, że mi dziecko super śpi, to na drugi dzień całą noc się wierci
Martii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartii wrote:Rozumiem stres. Mnie dziś żołądek bolał jak przed jakimś egzaminem. Będzie dobrze anulka! I żeby tego było mało na pewno ujawni się dziewczynka
ale haracz biore w razie co haha
Martii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez byłam na wizycie kontrolnej i wszystko ok;) lekarz zabronił czytać internety;) a płci nie chciał powiedzieć jeszcze... I wychodzi ze jestem w 17 t 3 d, czy to juz 5 miesiąc? I jednak tez jesli nic nie popsuje planów moge lecieć na te wakacje;) kto wie co bedzie po uridzeniu, pewnie dłuższa przerwa;) dzis tętno było 156, a dzidziuś mimo ze spał to tak sie wiercił ze nie mogłam zauważyć czy chłopiec czy dziewczynka. Bede musiała poczekać do 17 sierpnia;) bo wtedy mam połówkowe, a Wy kiedy robicie?
anulka557, lucy1983, ewka315 lubią tę wiadomość
-
FasUla wrote:Ja tez byłam na wizycie kontrolnej i wszystko ok;) lekarz zabronił czytać internety;) a płci nie chciał powiedzieć jeszcze... I wychodzi ze jestem w 17 t 3 d, czy to juz 5 miesiąc? I jednak tez jesli nic nie popsuje planów moge lecieć na te wakacje;) kto wie co bedzie po uridzeniu, pewnie dłuższa przerwa;) dzis tętno było 156, a dzidziuś mimo ze spał to tak sie wiercił ze nie mogłam zauważyć czy chłopiec czy dziewczynka. Bede musiała poczekać do 17 sierpnia;) bo wtedy mam połówkowe, a Wy kiedy robicie?
heh, mi to samo mówiła o internecie, a połówkowe chce mi zrobić 20+6 wg miesiączki
Chciałam wcześniej. Ginka twierdzi, że liczy to wg wieku płodu z 8tyg, wiec dla niej to 20+0. Nie rozumiem tego, dlaczego tak liczy...