Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasUla wrote:Ja tez byłam na wizycie kontrolnej i wszystko ok;) lekarz zabronił czytać internety;) a płci nie chciał powiedzieć jeszcze... I wychodzi ze jestem w 17 t 3 d, czy to juz 5 miesiąc? I jednak tez jesli nic nie popsuje planów moge lecieć na te wakacje;) kto wie co bedzie po uridzeniu, pewnie dłuższa przerwa;) dzis tętno było 156, a dzidziuś mimo ze spał to tak sie wiercił ze nie mogłam zauważyć czy chłopiec czy dziewczynka. Bede musiała poczekać do 17 sierpnia;) bo wtedy mam połówkowe, a Wy kiedy robicie?
też 17, na 13 się umówiłam, a moja gin pewnie na koniec sierpnia zrobi coś tak czujęjutro się dowiem.
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja tylko krótko melduję że u mnie będzie SYNUŚ
Wszystko jest w porządku i w normie: 14 cm i 220 g wagi. Lekarz wszystko pomierzył, tylko oczywiście nie spamiętałam wszystkiego
Więc jestem przeszczęśliwa, a mąż jeszcze bardziej bo on już na 2 czy 3 wizycie mówił że bedzie chłopak
Dziadkowie się cieszą, a my możemy spokojnie jechać na urlop i kupować wyprawkę
anulka557, Martii, Felicity, Giannaa, monika_89, alexa, ewka315, mimi87, Aprilia, Pola_x, Zemraa, Hikaru, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przeglądałam jedne forum i znalazłam coś takiego...trochę się naśmiałam...potraktujcie to z przymrużeniem oka i nie traktujcie tego zbyt osobiście
Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da.
Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi
ciuchami.
Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży.
Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego?
Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku.
Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi.
Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan.
Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej.
Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko jeśli pojawi się krew. ______________________________________________________
W domu:
Pierwsze dziecko: Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko.
Drugie dziecko: Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, że starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka.
Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi.
Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego.
_________________anulka557, lucy1983, Martii, Felicity, alexa, ewka315, mimi87, bacha8709, Aprilia, FasUla, Zemraa, Hikaru, Marta8880 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGiannaa super, pewnie sporo w tym prawdy!
lucy1983 gratuluję synka!
Ja mam wizyte u gina 10 sierpnia ale powiedział ze to za wcześnie na połówkowe więc pewnie każe mi sie umowić na 27go (21+5d) albo na 31 sierpnia- to będzie 22+2dlucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartii myślę że tego 27go nie będzie za późno.
Nie wiem...ja raczej nie zdecydowałabym się na amnio..
Wszystko na pewno będzie dobrze i tego się trzeba trzymac !!
zresztą poczekam do 10-go wtedy okaze sie kiedy każe mi przyjsc, może będzie termin np 2tyg późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 23:06
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja się witam z rana
Gianna - padałam wczoraj ze śmiechu czytając ten tekst co wkleiłaś
Ja też mam niby to połówkowe dopiero w 22 tyg i też wierzę że wszystko będzie dobrze
Felicity - podobnie jak ty też nie zdecydowałabym się na inwazyjne badania...
Trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrzeFelicity, Martii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:cześć i czołem
jeszcze leżę, ale zaraz powoli się ogarniam i zbieram na wizytę, w końcu się doczekałam
trzymajcie kciuki!!
a powiedzcie czy to mozliwe, wczoraj wieczorem lrzalam na plecach ze zgietymi nogami a mąż trzymał ręke na brzuchu, w pewnym momencie rękę zabrał i powiedział że poczuł kopniaczka, ja nic nie czułam. Pokazał że na wysokości majtek. Tak się zastanawiam czy to możliwe że on poczuł a ja nie i czy to nie za szybko na pierwszą ciąże?