Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymenka wrote:no miał być - ale o tym dowiedziałam się w 13 tc więc bardzo wcześnie i sam lekarz mówił, żeby jeszcze się nie nastawiać - teraz też czekamy na potwierdzenie aby mieć pewność, ale taka to dopiero po narodzinach
i kurcze mam nadzieję, że się wchłonęło
Szi lubi tę wiadomość
-
anulka557 wrote:dajesz mi nadzieje, bo mojemu dziecku coś trochę odstawało w 12
i kurcze mam nadzieję, że się wchłonęło
Ide na badanie pod koniec 19tc i liczę na to, że się dowiem z dużym prawdopodobieństwem -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja juz po usg. Dzidzius rozwija sie prawidolo. Wszystkie narzady sa na swoim miejscu i rosna prawidlowo.
Ale mi ulzylo bo troszke sie stresowalam.
No i na 80% bedzie chlopak.
Czyli moja intuicja mnie zawiodla.
Ale ciesze sie bardzo a moj M to juz wogole.Liskova, Szi, monika_89, lucy1983, ewka315, Aprilia, Pola_x, Felicity, Martii, mimi87, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Giana najśmieszniejsze że przytłam całe 0,5 kg i to dopiero jak dziś weszłam na wagę. Ważyłam albo mniej albo potem tyle co przed ciażą. Chyba będę musiała smarować jednak całe cialo
menka cieszę sie, że już lepiej. Internet to zło, mąż mi mówi że w końcu mnie odetnie od niego, ale sama staram się nie korzystac z rad dr googletrzymam kcicuki żeby Helenka okazala sie Helenką
anulka żadnych badań? też bym się wkurzyła
mordeczko podobno żeby uniknąć bóli głowy trzeba pić dużo wody
Hikaru na pewno będzie dobrze
bacha no to grauluję synusia
my jutro planujemy na jeden dzień wyskoczyć w góry (heh góry, pochodzić po rynku w Wiśle) ale zawsze jakis relaks. mam nadzieję, że pogoda i samopoczucie dopisze
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
tygrys73 wrote:Zawsze to tak jest ze sie na cos nastawimy a potem jak jest inaczej to i tak sie cieszymy jak głupki
Gratuluję synka;)
monika_89, lucy1983, ewka315, mimi87, Carmen1724 lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
tygrys73 wrote:Vincaminor u nas było dokładnie tak samo
teraz już tatuś taki dumny że syn będzie. Tak naprawdę to nie ma znaczenie jaka płeć tylko, że to nasze jest:p
lucy1983, bacha8709, Gumisia, Giannaa lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualnya mojego coś wzięło, zadzwonił do mnie (w robocie jeszcze jest) i gadamy i pyta czy coś mnie martwi,że chciałam jutro na usg iść, to mu mówię, że nie, tylko ciekawość, to do mnie, że jak wrócimy to mogę pójść jak chce, że on mi na to kase da i w ogóle on mnie przeprasza, że to tak wyszło.. tylko, że u nas w przychodni już nie zrobię bo pan od usg ma urlop więc i to lipa
a zaś jak mam szukać kogoś, latać, prosić się, to już w tyle mam, poczekam sobie te 3 tyg
ale miło się zrobiło jednak po tym telefonie, już spokojnie czekam, nic na siłę
-
nick nieaktualny
-
Cześc
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne, ja tez dzisiaj wizytowałam u lekarza i na szczęście wszystko ok, dzidzius ma 9,5 cm i waży 129 g, płeć jak na razie nieznana, co troche zawiodło mojego męza który był ze mna na usg, ja jakos ciekawa nie jestem ważne żeby było zdrowe:)ewka315, lucy1983, monika_89, Felicity, Pola_x lubią tę wiadomość
-
Napisze jeszcze że niesamowicie czuje ruchy malucha, jak dodatkowo lekko nacisne w tym miejscu gdzie akurat czuję ruchy lub popukam to odpowiada jeszcze aktywniejszymi ruchami, a przed wizyta gdy się bardzo denerwowałam w poczekalni przed gabinetem to szalało jak opętane
ewka315, monika_89, Pola_x lubią tę wiadomość
-
bacha8709 wrote:Dziewczyny ja juz po usg. Dzidzius rozwija sie prawidolo. Wszystkie narzady sa na swoim miejscu i rosna prawidlowo.
Ale mi ulzylo bo troszke sie stresowalam.
No i na 80% bedzie chlopak.
Czyli moja intuicja mnie zawiodla.
Ale ciesze sie bardzo a moj M to juz wogole.Gratuluję!
-
vincaminor wrote:Ja tak sobie myślę, że może gdybym była na samym początku swojej drogi to trochę inaczej bym do tego podeszła - po ponad czterech latach już mi totalnie wszystko jedno co moje dziecko ma między nogami, byleby zdrowo rosło i szczęśliwie przyszło na świat.
-
Mama84 wrote:Cześc
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne, ja tez dzisiaj wizytowałam u lekarza i na szczęście wszystko ok, dzidzius ma 9,5 cm i waży 129 g, płeć jak na razie nieznana, co troche zawiodło mojego męza który był ze mna na usg, ja jakos ciekawa nie jestem ważne żeby było zdrowe:) -
Mama84 wrote:Napisze jeszcze że niesamowicie czuje ruchy malucha, jak dodatkowo lekko nacisne w tym miejscu gdzie akurat czuję ruchy lub popukam to odpowiada jeszcze aktywniejszymi ruchami, a przed wizyta gdy się bardzo denerwowałam w poczekalni przed gabinetem to szalało jak opętane
Moje tak dwa dni temu fikało.