Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gumisia, super, że podzieliłaś się listą. Ja też już jakiś czas temu namazałam swoją, będę mogła skonfrontować
A co to za grupa na fb, wszystkie tam jesteście?
Ja z bólem głowy nie mam większych problemów, mimo że wody właściwie w ogóle nie pije, wszystkiego mało pije. Wiem, że to nie najlepiej, ale nie mogę sie przemóc
Za to mam spore problemy z wzdęciami i zaparciami. Wstaje z silnym bólem brzucha/jelit.
A ja biorę Femibion2.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 11:21
-
nick nieaktualny
-
Ja mam zwykły elektryczny, w grupie na FB ostatnio poruszałyśmy ten temat.
Najlepsze są elektryczne, bo szybko mierzą. Rtęciowe/alkoholowe są bardzo dobre ale trzeba odczekać te 5 minut, a bezdotykowe są drogie i niedokładne, bardzo oszukują podobno.
W grupie na FB nie ma wszystkich, ale jest nas z tąd kilkanaście i bardzo dobrze nam się rozmawia.Zapraszałyśmy jakiś czas temu wszystkie.
Możecie w każdej chwili dołączyć, wystarczy że wyślecie na przykład mi lub innej dziewczynie z grupy w prywatnej wiadomości na Belly imię i nazwisko i miasto, albo link do swojego FB a my wyślemy wam zaproszenie do grupy, ponieważ grupa jest tajna i obcy nie mogą czytać o czym piszemy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 11:38
-
Witam się w 18 tygodniu
Gumisia lista na pewno się przyda
Ja pomału już mam stres bo na 13:45 mam wizytę, mam zamiar zjeść po drodze coś słodkiego, może maleństwo będzie ruchliwe i może w końcu się dowiem kto tam mieszka pod serduszkiem
Miłego dniaSzi, mimi87, Felicity, Gumisia, Martii, bacha8709, Pola_x lubią tę wiadomość
-
Gumisia wrote:W grupie na FB nie ma wszystkich, ale jest nas z tąd kilkanaście i bardzo dobrze nam się rozmawia.
Zapraszałyśmy jakiś czas temu wszystkie.
Możecie w każdej chwili dołączyć, wystarczy że wyślecie na przykład mi lub innej dziewczynie z grupy w prywatnej wiadomości na Belly imię i nazwisko i miasto, albo link do swojego FB a my wyślemy wam zaproszenie do grupy, ponieważ grupa jest tajna i obcy nie mogą czytać o czym piszemy.
Pewnie byłam w tym czasie nieobecna na bbf, kiedy zapraszałyście dziewczyny
To tak troche tu troche tam siedzicie? -
ewka315 wrote:Witam się w 18 tygodniu
Ja pomału już mam stres bo na 13:45 mam wizytę, mam zamiar zjeść po drodze coś słodkiego, może maleństwo będzie ruchliwe i może w końcu się dowiem kto tam mieszka pod serduszkiem
Miłego dniaTrzymam kciuki za wizytę!
ewka315 lubi tę wiadomość
-
Martii wrote:Pewnie byłam w tym czasie nieobecna na bbf, kiedy zapraszałyście dziewczyny
To tak troche tu troche tam siedzicie?O ciąży oczywiście też.
Martii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewka315 wrote:Witam się w 18 tygodniu
Miłego dnia
Idziemy łeb w łeb na razie. Ciekawe, która pierwsza wyląduje na porodówceewka315 lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie
Moje dziecko, prawdopodobnie córeczka jest całkowicie absolutnie zdrowa! Kość nosowa się znalazła
Dzidziuś machał dzisiaj nóżkami i pomachał rączką. Jestem taka niesamowicie szczęśliwa że zaraz padnę. Test Pappa dopiero jutro ale na USG lekarz obejrzał dokładnie wszystko każdy narząd i jest wszystko dobrze!
FasUla, vincaminor, bacha8709, Felicity, Liskova, Summerka, Gumisia, JATA, ewka315, Pola_x, Giannaa, Aprilia, anulka557, monika_89, lucy1983, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hikaru wrote:Ja już po wizycie
Moje dziecko, prawdopodobnie córeczka jest całkowicie absolutnie zdrowa! Kość nosowa się znalazła
Dzidziuś machał dzisiaj nóżkami i pomachał rączką. Jestem taka niesamowicie szczęśliwa że zaraz padnę. Test Pappa dopiero jutro ale na USG lekarz obejrzał dokładnie wszystko każdy narząd i jest wszystko dobrze!
To super!!! I gratuluję córeczki -
Hikaru wrote:Ja już po wizycie
To tak jak ja, więc ja też mam szanse na dziewczynkę