Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hikaru wrote:Ja już po wizycie
Moje dziecko, prawdopodobnie córeczka jest całkowicie absolutnie zdrowa! Kość nosowa się znalazła
Dzidziuś machał dzisiaj nóżkami i pomachał rączką. Jestem taka niesamowicie szczęśliwa że zaraz padnę. Test Pappa dopiero jutro ale na USG lekarz obejrzał dokładnie wszystko każdy narząd i jest wszystko dobrze!
Tak się cieszę że kosteczka się znalazła.
Gratuluję córci!
-
Summerka wrote:Raczej nie chciałabym sie "mądrzyć", w wątku o wyprawce powiedziałam cos na ten temat, to zostałam zjechana, ze uważam baldachim za nieprzydatny zbieracz kurzu, a w efekcie wyszło na to, ze nie otwieram okiem w domu i siedzę w zaduchu (Cha cha)
Rozumiem, jeśli jednak zmienisz zdanie bede kontenta
Akurat co do baldachimu mam to samo zdanie. Podobnie myśle o dywanach i wykładzinach, dlatego nie mam u siebie takich luksusów.
Gumisia lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie, usg nie było ale serduszka posłuchałam, zbadał mnie i ogólnie wszystko ok.7 sierpnia ide po zwolnienie to wtedy bede się umawiać na kolejną wizytę i wtedy już dokładne usg będzie. No i znowu miałam wysokie ciśnienie.
Martii, Gumisia, Mama84, Hikaru, Liskova, Pola_x, monika_89, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Moje dziecko, prawdopodobnie córeczka jest całkowicie absolutnie zdrowa! Kość nosowa się znalazła
Dzidziuś machał dzisiaj nóżkami i pomachał rączką. Jestem taka niesamowicie szczęśliwa że zaraz padnę. Test Pappa dopiero jutro ale na USG lekarz obejrzał dokładnie wszystko każdy narząd i jest wszystko dobrze!
gratulacje! -
-
Martii wrote:Ja tez się tego obawiam bardzo. Raz, to myśl o braku pełnego personelu w szpitalach mnie paralizuje, a dwa, to nie chce żeby świąteczne przysmaki przeszły mi koło nosa
Czekam na nie cały rok.Martii lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
nadal nie schodzi mi uśmiech z buzi
byłam dzisiaj w fitness klubie na "Aktywnych 9 miesiącach" super ćwiczenia, świetnie się czuję po niech. Dzisiaj też po raz pierwszy korzystałam z poduchy którą tak zachwalacie i faktycznie jest wspaniałaAż nie mogę się doczekać nocy
Z tego szczęścia kupiłam dzisiaj pościel dla dzidzivincaminor, ewka315, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Ahh zazdroszcze dziewczynom, co juz maja liste i zaczynaja kompletowac wyprawke. Ja jeszcze nawet nie mysle i tym ani wozkow nie ogladalam
ale w koncu czasu jest jeszcze sporo, moze po urlopie cos zaczne
jesli chodzi o witaminy, to ja biore tylko kwas foliowy i raz dziennie pije mala lyzeczke tranu (chyba,ze zapomne
), poza tym nie biore zadnych suplementow.
-
Hikaru wrote:Dzisiaj też po raz pierwszy korzystałam z poduchy którą tak zachwalacie i faktycznie jest wspaniała
Aż nie mogę się doczekać nocy
ja też jestem zachwycona jak na razie
Hikaru lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
vincaminor wrote:Piąteczka! Obie będziemy dzisiaj testować poduchę pierwszy raz.
ja też jestem zachwycona jak na razie
Ja dzisiaj chwilę na niej leżałam i normalnie bajka!
Ja mam z MotherhoodWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 18:47
mimi87, lucy1983 lubią tę wiadomość