Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja na razie spie normalnie,ale tez chce kupic ta wlasnie poduche,chociaz tania nie jest.. powiem Wam,ze wczoraj szukalam stroju kapielowego i to byla jakas masakra bo cyce mam jak donice, a pod biustem maly obwod i ciezko bylo cos dopasowac. Nawet ze stanikami mam problem i wcxoraj przymierzylam z 15 i zaden nie padowal
ale stroj znalazlam, wahalam sie miedzy jednoczesciowym a dwu,ale wreszcie wzielan ten jedno, ma ladne kolory,ale cena tez byla "ladna"
monika_89 lubi tę wiadomość
-
Hikaru wrote:Ja dzisiaj chwilę na niej leżałam i normalnie bajka
!
Ja mam z Motherhood
Też mam Motherhood
Liczę na to, że pomoże mi się wygodnie ułożyć bo od dłuższego czasu miejsca sobie nie mogę w łóżku znaleźć - albo niewygodnie, albo coś gniecie. Mąż obejrzał i stwierdził, że będzie sobie pożyczał.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Mi tez cycki urosły;(
Ja tezm mam poduchę i pewnie bedzie sie mdchacic, bo rogala i rożek tez mam od nich i pokrowiec sid mechaci, ale sie nie odgniata;)
No to powiem co moim zdaniem nie jest przydatne (ale to tylko moje zdanie): baldachim, pościel do wózka i łóżeczka, poduszka do karmienia, monitor oddechu (chyba, ze wcześniak lub dziecko z jakimś problemem), mata antypoślizgowa do wanienki (za to stojak mega przydatny). W moim przypadku niezbędny był sterylizator i sterylizator do smoczków;)ewka315, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Witam się
Podczytuję Was od maja, teraz już legalnie będę to robić
Termin wstępnie na 8.01.Pola_x, vincaminor, Martii, bacha8709, ewka315, mimi87, Mama84, Nessa, lucy1983, Beatrice lubią tę wiadomość
-
Summerka wrote:Mi tez cycki urosły;(
Ja tezm mam poduchę i pewnie bedzie sie mdchacic, bo rogala i rożek tez mam od nich i pokrowiec sid mechaci, ale sie nie odgniata;)
No to powiem co moim zdaniem nie jest przydatne (ale to tylko moje zdanie): baldachim, pościel do wózka i łóżeczka, poduszka do karmienia, monitor oddechu (chyba, ze wcześniak lub dziecko z jakimś problemem), mata antypoślizgowa do wanienki (za to stojak mega przydatny). W moim przypadku niezbędny był sterylizator i sterylizator do smoczków;)Cieszę się, że napisałaś, bo to przecież wynika z twojego doświadczenia.
Moim zdaniem baldachim bez sensu, pościel do łóżeczka - dlaczego nie?
Poduszka do karmienia - nad tym się zastanawiam, monitoru oddechu nie zamierzam kupować, maty też nie, nad sterylizatorem się zastanawiam - wiele mam odradza.
-
Mariposa, Appee-witamy!
Napiszcie coś o sobie
Mama84 ja biorę Femibion Natal 2.
Co do smarowania to stosuję oliwkę i balsam Babydream fur mama z Rossmanna. Na szczęście rozstępów nie mam i mam nadzieję, że tak zostanie do końcaNadal waga stoi w miejscu, ale wymiary w cm się zwiększyły. Biust z C urósł na tyle, że nie mieści się w D
Mężuś oczywiście zachwycony
Po powrocie z urlopu muszę się wybrać na zakupy stanikowe bo stare biustonosze strasznie mnie uwierają. Ale i tak jak siedzę w domu to często bez, dla wygody
Hikaru cieszę się, że u ciebie z maleństwem ok, napędzili ci strachu...
Vuko a kostium kupiłaś zwykły czy ciążowy? -
Summerka wrote:Mi tez cycki urosły;(
No to powiem co moim zdaniem nie jest przydatne (ale to tylko moje zdanie): baldachim, pościel do wózka i łóżeczka, poduszka do karmienia, monitor oddechu (chyba, ze wcześniak lub dziecko z jakimś problemem), mata antypoślizgowa do wanienki (za to stojak mega przydatny). W moim przypadku niezbędny był sterylizator i sterylizator do smoczków;)
Właśnie ostro zastanawiało mnie to czy kupowac pościel do łóżeczka. Różne są opinie. Co zamiast tego proponujesz? Jeszcze musimy pamiętać, że to będą zimowe dzieciaki.
A dlaczego monitor oddechu nie przyda się przy "terminowym" noworodku?Nie grozi mu bezdech?
-
Powiem Ci, ze znajomi mieli i tyle razy, ile pukał bez powodu i najedli sie strachu, to szok i w końcu wyrzucili, a 1000 zł kosztował ...
Zamiast pościeli ja miałam śpiworek i super, bo dziecko sie nue nakryje ani nie skopie, a ma ciepło;) poduszki i tak sie nie powinno kłaść, ale teraz kupie poduszkę klin, zawsze to główka wyżej i nie grozi zachłyśnięcieMartii, Aprilia, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Poduszki to wiem żeby nie stosować. Śpiworek i rożek mam na liście, rożek przyda się tylko w pierwszych dniach po porodzie (chyba?). Szczerze? Nie znam nikogo kto nie stosował pościeli.
Jakoś sobie nie wyobrażam nie mieć pościeli w łóżeczku.
No nie wiem... Muszę przemyśleć. Wiem, że chodzi o to żeby dziecko się nie odkopało.
naali13 lubi tę wiadomość