Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Martii wrote:Ja podobnie jak FasUla liczyłabym wg późniejszego badania.
Martii lubi tę wiadomość
-
A wgl późniejsze USG to już w ogóle przyspieszają mi termin, co wizyta to termin szybszy, ale czytałam że najbardziej wiarygodny jest termin z usg do 12 tc więc nie sugeruję się tymi późniejszymi terminami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 13:24
-
Szi wrote:A wgl późniejsze USG to już w ogóle przyspieszają mi termin, co wizyta to termin szybszy, ale czytałam że najbardziej wiarygodny jest termin z usg do 12 tc więc nie sugeruję się tymi późniejszymi terminami.
Ja wczoraj pytałam o to swoją gin, powiedziała, że najbardziej wiarygodny jest do 8 tyg. Wg tego terminu ustaliła mi datę połówkowego -
Martii wrote:Ja tego samego
na razie nic nie wyskoczyło
Martii lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
vincaminor wrote:U mnie też na razie spokój, ale psychicznie jestem przygotowana, że coś będzie, bo chyba mam skłonności do rozstępów - jak miałam 11 lat i zaczęłam bardzo szybko rosnąć to wylazły mi poziome rozstępy na dole pleców i całkiem sporo... w zgięciu kolan. O_o
Moja mamuska będąc ze mną w ciąży nie miała, więc licze na geny
Musze jednak bardziej się przyłożyć do tego smarowania, bo robie to jak mi się przypomni, a bebzon już mnie zaczyna częściej swędzieć -
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:Hikaru gratuluję córeczki
Szi z tymi mdłościami to raczej indywidualna sprawa, u mnie ma być dziewczynka a wymiotuję do dzisiaj + ciągle mdłości od 10tc.
No właśnie z tego co obserwuję mdłośći/wymioty towarzyszą dziewczynkom, a kojarzy mi się że Hikaru też ich nie miała, jak ja. -
nick nieaktualny
-
Witam się po wizycie
Płci nie poznałam bo bąbel był odwrócony dupką do monitora no i fikał jak opętanynie zrobił mi zdjęcia ani go nie zmierzył ginekolog kurwa od siedmiu boleści
Mama84, mimi87, monika_89 lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Aaa, kurier przyniósł moją poduchę, może dzisiaj w końcu się porządnie wyśpię!
Na razie przymierzyłam się do niej i coś czuję, że to będzie moja ulubiona rzecz w domu.
I jeszcze dostałam gratis kocyk dziecięcy - tym samym moje Maleństwo ma już pierwszą rzecz z wyprawki.Kilka kocyków uszyję sama, czekam tylko na drugie potwierdzenie, że nasz Synuś to Synuś.
Martii, mimi87, Gumisia, menka, Liskova, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Summerka wrote:Hikaru, świetne wieści;)
Gumisia - super lista. Tez taka miałam przy Zuzi (teraz, z perspektywy czasu wiem, ze była zdecydowanie za długa;))
Mordeczka, ale to jeszcze nie połówkowe, wiec spokojnie z płcią
Summerka może podpowiesz jako doświadczona mama, co na pewno się przyda, a co jest zbędnym zakupem
Bardzo nie chce nakupować stosu zbędnych rzeczy. Postanowiłam, że będę racjonalna do granic możliwości. Jeszcze przyjdzie czas na rozpieszczanie dziecka zakupamiGumisia lubi tę wiadomość
-
Mordeczka wrote:Witam się po wizycie
Płci nie poznałam bo bąbel był odwrócony dupką do monitora no i fikał jak opętanynie zrobił mi zdjęcia ani go nie zmierzył ginekolog kurwa od siedmiu boleści
Ja też nie dostałam zdjęcia i nie mam pewności czy cokolwiek mierzyła. Na wizycie mózg przestał mi łączyć przez wiadomość o płci. Dopiero jak wyszłam i otrzeźwiałam zdałam sobie sprawę, że o wiele rzeczy nie spytałam
Na połówkowym poznasz płeć. Plus taki, że im starsze, tym większa pewność -
Martii wrote:Summerka może podpowiesz jako doświadczona mama, co na pewno się przyda, a co jest zbędnym zakupem
Bardzo nie chce nakupować stosu zbędnych rzeczy. Postanowiłam, że będę racjonalna do granic możliwości. Jeszcze przyjdzie czas na rozpieszczanie dziecka zakupami
Raczej nie chciałabym sie "mądrzyć", w wątku o wyprawce powiedziałam cos na ten temat, to zostałam zjechana, ze uważam baldachim za nieprzydatny zbieracz kurzu, a w efekcie wyszło na to, ze nie otwieram okiem w domu i siedzę w zaduchu (Cha cha)
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Raczej nie chciałabym sie "mądrzyć", w wątku o wyprawce powiedziałam cos na ten temat, to zostałam zjechana, ze uważam baldachim za nieprzydatny zbieracz kurzu, a w efekcie wyszło na to, ze nie otwieram okiem w domu i siedzę w zaduchu (Cha cha)
A niech mnie zjadą.
Summerka lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Raczej nie chciałabym sie "mądrzyć", w wątku o wyprawce powiedziałam cos na ten temat, to zostałam zjechana, ze uważam baldachim za nieprzydatny zbieracz kurzu, a w efekcie wyszło na to, ze nie otwieram okiem w domu i siedzę w zaduchu (Cha cha)
Spoko, ja też tak uważam.
Gumisia, Summerka, lucy1983 lubią tę wiadomość