Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mimi87 wrote:uu kiepsko nie zazdroszczę ale sąsiadka sponsoruje remont tak ?01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Martii wrote:Rose, pojemników nie brałam, ale wkład już mam. Załapałam sie na jakieś promocje (jeszcze trwa), wiec za wszystko to dałam ok 140zł.
Mysz, na razie stoi jeszcze w pudełku. Ale w sklepie dorwałam złożony i był ok, bez zastrzeżeń. Do tego leciutki, więc bede mogła z nim latać do łazienki na kąpanie i z powrotemMam nadzieje, że nie trafi mi sie felerny egzemplarz bo faktycznie z Ikea róznie bywa
Najwyżej złożymy grupową reklamację hehe nie podskoczą nam!
Nie kupowałam nigdy żadnych mebli w IKEA bo nawet nie ma u mnie w mieście więc nad ich wykonaniem się nie mogę rozwodzić za wiele...ale równie dobrze można kupić bubel na allegro lub też w każdym innym sklepie. Jestem pozytywnie nastawiona, na pewno się dobrze sprawdząMartii lubi tę wiadomość
-
naali13 wrote:Jej ubezpieczenie dokładnie. Ciekawe ile dostaniemy. Zgłosiłam wszystkie ściany, podłogi, sufity. W dwóch pomieszczeniach mamy gumolit a w dwóch drewniany parkiet. Jedne drzwi i dwie futryny...
Myślę, że stratni nie powinniście być ale to też zależy od ubezpieczyciela
Macie rozrywkę na najbliższe dni/tygodnie, troszkę do niczego ale już nic nie zrobicie.
Tak więc życzę szybkiego i udanego remontu!
-
nick nieaktualnywitam się po połówkowych
wszystko super, maluch zdrowy, waży już 300g
termin wyliczyło na 10.01 ale, że mam wpisany w karcie 11 to wszystko się zgadza i nic nie zmieniamy, jeden dzień to żadna różnica
potwierdzone na 100% chłopak, fajurka sterczała jak talala
po 5 min miał chyba dość, bo aż się za głowe złapał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:48
Mama84, monika_89, Liskova, Aprilia, Martii, Pola_x, Rose123, ania.g, Giannaa, tygrys73, ewka315, vincaminor, mimi87, stefcia29, lucy1983, Zemraa, Paulix, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Anulka, haha zmęczył się
Co do IKEI, to ja mam szafę, dwie komody, stół, krzesła, ławkę do przedpokoju, regał na ksiązki, biurko + kołdrę, pościele, miliard rzeczy w kuchni i do niczego nie mam zastrzeżeńanulka557, Rose123, ania.g, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:Myśli czy da radę zmienić się w dziewuchę
mam zdjęcie jak leży i normalnie sterczy wszystko
raczej się łapie, że matka chciała babe z niego zrobić ahahha załamał się
monika_89, vincaminor, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Liskova wrote:Anulka, haha zmęczył się
Co do IKEI, to ja mam szafę, dwie komody, stół, krzesła, ławkę do przedpokoju, regał na ksiązki, biurko + kołdrę, pościele, miliard rzeczy w kuchni i do niczego nie mam zastrzeżeń
Ja też trochę tego mam.
A komody służą mi już ok 10 lat i jak noweJedną właśnie mam zamiar pożyczyć małej na początek.
Mam nadzieje,że dzieciowe zakupy też sie sprawdzą. Kupiłam tam łóżeczko+całe wyposażenie, przewijak, wanienkę, koce, ręczniki i cos tam jeszcze ...
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:on wiecznie z tymi rękami na głowie, patrzcie na te zdjęcie przy moim suwaczku sprzed 2 tyg
drapie się i drapie po tej łepetynce
-
FasUla wrote:Super:) moj synuś to mało ważył, wyszło ze jest 19 tydzień i waga chyba 238 albo 283 ale chyba to pierwsze musze sprawdzić... Chyba nie bedzie duży w takim razie...
Ja też licze, że moja córa mała będzie. Jak wda się w tatę, to będę miała problem -
nick nieaktualnyFasUla wrote:Super:) moj synuś to mało ważył, wyszło ze jest 19 tydzień i waga chyba 238 albo 283 ale chyba to pierwsze musze sprawdzić... Chyba nie bedzie duży w takim razie...
mój młody ma głowę na ponad 21 tydzień! weź później urodź taką łepetynę wielką, bo to już nawet nie o wagę chodzi
ale liczę, że będzie taki jak rodzeństwo, coś koło 3300-3500g -
nick nieaktualnyKamila8k wrote:Nam doktor na USG powiedział, że USG wysyła jakieś fale, dźwięki, które łaskoczą dziecko- dlatego dzieci pi dłuższych badaniach się tak zasłaniają. Nasza mała tez po kliku minutach zasłania rączkami buzię.
-
anulka557 wrote:witam się po połówkowych
wszystko super, maluch zdrowy, waży już 300g
termin wyliczyło na 10.01 ale, że mam wpisany w karcie 11 to wszystko się zgadza i nic nie zmieniamy, jeden dzień to żadna różnica
potwierdzone na 100% chłopak, fajurka sterczała jak talala
po 5 min miał chyba dość, bo aż się za głowe złapał
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/85068d3b270e.jpg
jakie malutkie paluszkianulka557 lubi tę wiadomość
-
Martii wrote:Ja też trochę tego mam
.
A komody służą mi już ok 10 lat i jak noweJedną właśnie mam zamiar pożyczyć małej na początek.
Mam nadzieje,że dzieciowe zakupy też sie sprawdzą. Kupiłam tam łóżeczko+całe wyposażenie, przewijak, wanienkę, koce, ręczniki i cos tam jeszcze ...