Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Viki wrote:Tylko, że 1400 zł. Nie stać mnie na pewno. Więc kupie ten:
http://cebababy.pl/produkty/zestawy-pielegnacyjne/laura
Tylko, że on ma wanienkę pod przewijakiem i przewijak trzeba ściągać na bok. Nie wiem jak to będzie funkcjonować...
Taki zestaw jest świetny ale tylko kiedy macie np łóżko obok...ja mam taki zestaw, cały problem polega na tym, że jeśli kąpiesz dziecko to przewijak musisz odchylić do tyłu...jak wyciągasz dziecko w wanienki to nie masz czasu ściągnąć tego przewijaka położyć na niego ręcznik bo musiałabyś z mokrym dzieckiem na jednej ręce go trzymając wszystko robić. Ja na szczecie miałam obok łóżko wiec wykąpane dziecko kładłam na ręcznik już wcześniej przygotowany. Pomyślcie o tym. Chyba, że przy kąpaniu będą dwie osoby i jedna szybko wszystko ogarnie, ja nie miałam tak dobrze -
Martii wrote:Fajne te przewijaki. Szkoda, że tyle miejsca to zajmuje
No i faktycznie ceny kosmiczne. Ja poleciałam po taniości
Oto mój:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20045205/
Lubię takie "proste" rzeczy. Tylko chyba bede musiała dokoptować drugą półeczkę, bo jedna wiele nie pomieści.
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30199283/
i pomieścić tam wszelkie potrzebne rzeczy.
edit: wanienkę na czas kąpieli wstawiamy do dużej wanny i system działa bardzo dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 17:37
Martii lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnypo tym usg, jeszcze jak na to zdjęcie patrze, na ten jego profil, no beczeć mi się chce tak już go kocham!
już mam w tyle, że to nie dziewczynka, będzie synuś mamusi
))))) nagle zaczęły mi się chłopięce ubranka podobać, już kombinezon mu powoli wybieram, jakby mnie kto pstryknął normalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 18:17
Giannaa, ania.g, Aprilia, Pola_x, tygrys73, monika_89, Liskova, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
anulka557 wrote:po tym usg, jeszcze jak na to zdjęcie patrze, na ten jego profil, no beczeć mi się chce tak już go kocham!
już mam w tyle, że to nie dziewczynka, będzie synuś mamusi
))))) nagle zaczęły mi się chłopięce ubranka podobać, już kombinezon mu powoli wybieram, jakby mnie kto pstryknął normalnie
I to jest ta matczyna miłośćanulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anulka dokładnie wyraziłas moje uczucia. Tak się kocha te maluchy no!!mamuśki chcecie się znowu pobeczeć?wolno nam, w ciąży jesteśmy! To na youtube i włączamy sobie ,,tam było ci najlepiej" Krystyny Ptońko. Ryk murowany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 20:18
anulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Anulka dokładnie wyraziłas moje uczucia. Tak się kocha te maluchy no!!mamuśki chcecie się znowu pobeczeć?wolno nam, w ciąży jesteśmy! To na youtube i włączamy sobie ,,tam było ci najlepiej" Krystyny Ptońko. Ryk murowany
-
A ja dzisiaj fajnej rzeczy doświadczyłam, bo mąż przyszedł rano się do brzuszka poprzytulać i mówi: ojej, zobacz, jest po tej stronie! Ja patrzę, krzywy brzuch faktycznie. Mówię, czekaj położę się prosto, bo jedną nogę miałam wyżej. Ale nie, nadal brzuch krzywy, dzieć ewidentnie był po prawej stronie
Możliwe to na tym etapie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 10:33
ewka315, ania.g, monika_89, Pola_x, Zemraa, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Liskova co rano się budzę i wyraźnie mogę zaopserwować po której jest stronie.
A jest różnie. :)Nasze dzieciaczki mają już z 20 cm. Są dość duże. A pod mięśniami jest zaraz macica, więc widaćLiskova lubi tę wiadomość