Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy wy tez czujecie kopniaki tak nisko jak by po szyjce macicy, czasem az zaboli, martwie się że tak nisko, wiem na pewno że ma tak nóżki bo główką w tym czasie wypycha się przy pępku , uczucie jakby sie dziecko wyciągało
-
nick nieaktualnyMama84 wrote:Dziewczyny czy wy tez czujecie kopniaki tak nisko jak by po szyjce macicy, czasem az zaboli, martwie się że tak nisko, wiem na pewno że ma tak nóżki bo główką w tym czasie wypycha się przy pępku , uczucie jakby sie dziecko wyciągało
i wczoraj na usg też aż tam zjechała nisko, żeby nogi zobaczyć
no i przez to nie raz po pęcherzu dostaje
-
nick nieaktualnyMama84 wrote:Nic na razie nie wiem, nawet żadnych sugestii ze strony lekarza co do płci nie było
ja już po chwili od usg usłyszałam "płeć chce Pani wiedzieć?" tak się obnażył
tzn nawet nie musiał nóg rozchylać, bo jak leżał i widok miałyśmy z boku to jak na dłoni było widać jajca i sterczącego siuraka
-
anulka557 wrote:tak, ja czuję czasem tak z 5 cm od łechtaczki
i wczoraj na usg też aż tam zjechała nisko, żeby nogi zobaczyć
no i przez to nie raz po pęcherzu dostaje
zmykam ogarnąć dom, miłego dnia mamusie -
anulka557 wrote:już powinno być dobrze teraz widać
ja już po chwili od usg usłyszałam "płeć chce Pani wiedzieć?" tak się obnażył
tzn nawet nie musiał nóg rozchylać, bo jak leżał i widok miałyśmy z boku to jak na dłoni było widać jajca i sterczącego siuraka
-
nick nieaktualny
-
Niestety maluszek uparty i nie chce pokazac czy jest chlopcem czy dziewczynkąale to nie ważne, ważne by bylo zdrowe:)
Liskova, mysz85, vincaminor, monika_89, Martii, Aprilia, anulka557, tygrys73, ewka315, Zemraa, ania.g, Paulix, mimi87, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Mówicie, że foczka do wanienki nie ?
Kurcze, a ja się nastawiłam już, że bedzie tak wygodnie. Polecano mi ją niejednokrotnie nawet dla noworodka, że na niej wygodniej bo całe plecki opiera itd itp Tyle że oczywiście trzeba ja wyściełać pieluchami. Gąbka to podobno siedlisko bakterii. -
Cześć
Ja z głupim pytaniem - czy takie buty ubrane raz na jakiś czas "przejdą" czy nie? Różne rzeczy słyszałam o obcasach w ciąży, szykuje mi się jedna okazja "wieczorowa" a ja same szpilki mam w szafie a szpilek akurat wolałabym uniknąć... No i nie wiem już.
http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/324689
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*