Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Martii wrote:O ile nie wywiniesz orła to żaden obcas niegroźny
Z resztą chciałam przymierzyć te buty w sklepie i sprawdzić jak tam z ich wywrotnością , ostatecznie lekko środek ciężkości już się zmienił... no ale moje domowe próby ze szpilkami w zeszłym tygodniu wypadły bezproblemowo.
Martii lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Monika i mama trzymam kciuki aby Maleństwo się pochwaliło co ma między nogami;) Przeczucia są mylne - ja myślałam że dziewczynka a tu bach - siurak
Jeśli chodzi o ubranka - tak ja Wy 58-62Na razie napaliłam się na łożeczko z wyposazeniem
Cos takiego - ale szukam może jeszcze taniej cos znajde
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-materac-posciel-moskitiera-i5294229708.html
Kąpiel - tylko pieluszka, zobaczymy jak pójdzie
Liskova miałam wczoraj to samo! Z jednej na drugą strone wędrował - cudowne
Vincaminor - buciki bardzo fajne - myślę, że jak dasz radę możesz śmigać
-
nick nieaktualnyczytam sobie zeszłoroczne styczniówki w nadziei, że znajdę coś o kombinezonach
i chyba coś się u nich "stało" bo dużo użytkowniczek na koniec kwietnia tego roku wszystkie swoje posty edytowała do "zera" hmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 12:06
-
Dziś tematy ubrankowe, a my wczoraj zrobiliśmy pierwsze zakupy, nie mogę się nacieszyć
I dochodzę do wniosku, że dla chłopców też są fajne ciuszki
Bo trafił nam się m.in. brązowy kombinezon a la miś, z uszkami i ogonkiem
Mam już trochę bodziaków, pajacyków i innych drobiazgów. Skupiałam się na 56 i 62, a ludzie od których braliśmy rzeczy powiedzieli, że synek ma 6 m-cy a kupują mu już ubranka jak na roczek
Ale urodził się 59 cm długi więc ten pierwszy rozmiar praktycznie ominął. Mam nadzieję, że nasz taki wielki nie bedzie
Ja jestem niziutka ale mąż jest wysoki i postawny, pytałam kiedyś teściową jaki duży mąż się urodził i na szczęście nie był jakimś wielkoludem. To chyba jakaś szansa jest
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:pewnie zrobiło się gorąco jak na lutówkach
vicaminor jak dobrze się czuejsz w obcasach to dlaczego niewiększość kropkę dawała, ale jedna w każdym pisała "figa z makiem" hahaha
e nic nie wiadomo jest wiadomość 31 maja, a później już 3 czerwcaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 12:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama84 wrote:Dziewczyny czy wy tez czujecie kopniaki tak nisko jak by po szyjce macicy, czasem az zaboli, martwie się że tak nisko, wiem na pewno że ma tak nóżki bo główką w tym czasie wypycha się przy pępku , uczucie jakby sie dziecko wyciągało
-
Czesc
witam się po długiej nieobecności. Dziś mmiałam polowkowe. Na 100% chłopiec. Mały Jasiu !
wszystko ok. Wszystko zdrowe. Czuje juz wyraźnie fikolki. Jestem przeszczesliwa. Waży 460 g 21 cm
vincaminor, Martii, Felicity, ewka315, stefcia29, Pola_x, monika_89, anulka557, Aprilia, ania.g, mimi87, Carmen1724, Beatrice lubią tę wiadomość
-
Paulix wrote:Czesc
witam się po długiej nieobecności. Dziś mmiałam polowkowe. Na 100% chłopiec. Mały Jasiu !
wszystko ok. Wszystko zdrowe. Czuje juz wyraźnie fikolki. Jestem przeszczesliwa. Waży 460 g 21 cm
Gratulacje!
Chłop jak dąbPaulix lubi tę wiadomość
-
Paulix wrote:Czesc
CześćGratuluję Synka! 460 g - wow to chyba duży!
Paulix lubi tę wiadomość
-
Witam
jest taka sprawa otóż dzis byłam u lekarza badania wyszły ok, lekarz badał dziecku puls wszystko w porządku , macica itd. z tym że ostatnie usg mialam robione 23 lipca , 13 sierpnia byłam na wizycie też mi nie zrobił usg dzis również zapytałam się lekarza czy zrobi dzis mi usg to powiedział że dopiero za miesiąc
i mam pytanie czy wy za każym razem macie robione usg ??? u mnie to chyba trochę za długo 2 miesiące ?!
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Nie mogę nadążyć, tyle piszecie
mam już sporo ubranek, ale na ten mały rozmiar 56 (dużo po dziecku koleżanki), bodziaków już nie kupuję w tym rozmiarze, tylko teraz 62 wszystko. Pozostało mi jeszcze te cieplejsze pajace, śpiochy i kombinezon zimowy (myslałam o rozmiarze 68, ale skoro mówicie, że 62 wystarczy to ok, chciałam żeby jeszcze np w kwietniu gdy zima zaskoczy był dobry).
Też jeszcze nie znam płci, ale 2 wrzesnia usg połówkowe więc liczę, że poznam w końcu i skompletuję wyprawkę, czeka nas jeszcze przeprowadzka na swoje, wiec trochę zamieszania będzie...