X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Martii Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ile nie wywiniesz orła to żaden obcas niegroźny ;)

vincaminor lubi tę wiadomość

w5wq2n0a3flpwu4d.png

20100918610117.png
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martii wrote:
    O ile nie wywiniesz orła to żaden obcas niegroźny ;)
    Wywinąć raczej nie wywinę, bo śmigałam na dużo cieńszych obcasach bez problemu :D Z resztą chciałam przymierzyć te buty w sklepie i sprawdzić jak tam z ich wywrotnością , ostatecznie lekko środek ciężkości już się zmienił... no ale moje domowe próby ze szpilkami w zeszłym tygodniu wypadły bezproblemowo. ;)

Martii lubi tę wiadomość

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pamietajcie ze mamy zimowe bobasy. Powinna być przewaga body z długim rękawem. Ja też lubie pajacyki bardzo wygodne

Martii lubi tę wiadomość

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • stefcia29 Koleżanka

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika i mama trzymam kciuki aby Maleństwo się pochwaliło co ma między nogami;) Przeczucia są mylne - ja myślałam że dziewczynka a tu bach - siurak :D

Jeśli chodzi o ubranka - tak ja Wy 58-62 :D Na razie napaliłam się na łożeczko z wyposazeniem :D Cos takiego - ale szukam może jeszcze taniej cos znajde :D

http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-materac-posciel-moskitiera-i5294229708.html

Kąpiel - tylko pieluszka, zobaczymy jak pójdzie :D

Liskova miałam wczoraj to samo! Z jednej na drugą strone wędrował - cudowne <3

Vincaminor - buciki bardzo fajne - myślę, że jak dasz radę możesz śmigać:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytam sobie zeszłoroczne styczniówki w nadziei, że znajdę coś o kombinezonach :D i chyba coś się u nich "stało" bo dużo użytkowniczek na koniec kwietnia tego roku wszystkie swoje posty edytowała do "zera" hmm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 12:06

• Aprilia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś tematy ubrankowe, a my wczoraj zrobiliśmy pierwsze zakupy, nie mogę się nacieszyć :) I dochodzę do wniosku, że dla chłopców też są fajne ciuszki :) Bo trafił nam się m.in. brązowy kombinezon a la miś, z uszkami i ogonkiem ;) Mam już trochę bodziaków, pajacyków i innych drobiazgów. Skupiałam się na 56 i 62, a ludzie od których braliśmy rzeczy powiedzieli, że synek ma 6 m-cy a kupują mu już ubranka jak na roczek :O Ale urodził się 59 cm długi więc ten pierwszy rozmiar praktycznie ominął. Mam nadzieję, że nasz taki wielki nie bedzie ;) Ja jestem niziutka ale mąż jest wysoki i postawny, pytałam kiedyś teściową jaki duży mąż się urodził i na szczęście nie był jakimś wielkoludem. To chyba jakaś szansa jest ;)

qdkkj44jg7uoszr1.png

mhsv2n0ags50zkq8.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie zrobiło się gorąco jak na lutówkach :P

vicaminor jak dobrze się czuejsz w obcasach to dlaczego nie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    pewnie zrobiło się gorąco jak na lutówkach :P

vicaminor jak dobrze się czuejsz w obcasach to dlaczego nie :)
    zaraz dojdę do tej daty to może coś się wyjaśni :D większość kropkę dawała, ale jedna w każdym pisała "figa z makiem" hahaha

e nic nie wiadomo jest wiadomość 31 maja, a później już 3 czerwca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 12:10

• Aprilia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    zaraz dojdę do tej daty to może coś się wyjaśni :D większość kropkę dawała, ale jedna w każdym pisała "figa z makiem" hahaha
    Robi się ciekawie, czekam na ciąg dalszy ;)

qdkkj44jg7uoszr1.png

mhsv2n0ags50zkq8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilia wrote:
    Robi się ciekawie, czekam na ciąg dalszy ;)
    jest luka na cały kwiecień, musiało się chyba coś dziać i pousuwały :P

• Aprilia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe pewnie się nie dowiemy o co chodziło ;)

qdkkj44jg7uoszr1.png

mhsv2n0ags50zkq8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilia wrote:
    Hehe pewnie się nie dowiemy o co chodziło ;)
    pewnie tak he mi tam rybka :D poddaję się, tyle pisały, że chyba nic nie znajde :D

• ewka315 Przyjaciółka

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama84 wrote:
    Dziewczyny czy wy tez czujecie kopniaki tak nisko jak by po szyjce macicy, czasem az zaboli, martwie się że tak nisko, wiem na pewno że ma tak nóżki bo główką w tym czasie wypycha się przy pępku , uczucie jakby sie dziecko wyciągało
    Ja tak wczoraj czułam cały wieczór

4c3tdqk3evf5n69m.png
  • Paulix Ekspertka

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :) witam się po długiej nieobecności. Dziś mmiałam polowkowe. Na 100% chłopiec. Mały Jasiu !;) wszystko ok. Wszystko zdrowe. Czuje juz wyraźnie fikolki. Jestem przeszczesliwa. Waży 460 g 21 cm :)

vincaminor, Martii, Felicity, ewka315, stefcia29, Pola_x, monika_89, anulka557, Aprilia, ania.g, mimi87, Carmen1724, Beatrice lubią tę wiadomość

Jaś 03.01.2016 - 3960g, 56cm :)
    atdcp07wpidlrccj.png
    Aniołek [*] 29.03.2015, 9tc
  • Martii Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulix wrote:
    Czesc :) witam się po długiej nieobecności. Dziś mmiałam polowkowe. Na 100% chłopiec. Mały Jasiu !;) wszystko ok. Wszystko zdrowe. Czuje juz wyraźnie fikolki. Jestem przeszczesliwa. Waży 460 g 21 cm :)

Gratulacje!
    Chłop jak dąb :D

Paulix lubi tę wiadomość

w5wq2n0a3flpwu4d.png

20100918610117.png
  • stefcia29 Koleżanka

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulix wrote:

Cześć :) Gratuluję Synka! 460 g - wow to chyba duży!:D

Paulix lubi tę wiadomość

• karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) jest taka sprawa otóż dzis byłam u lekarza badania wyszły ok, lekarz badał dziecku puls wszystko w porządku , macica itd. z tym że ostatnie usg mialam robione 23 lipca , 13 sierpnia byłam na wizycie też mi nie zrobił usg dzis również zapytałam się lekarza czy zrobi dzis mi usg to powiedział że dopiero za miesiąc :( i mam pytanie czy wy za każym razem macie robione usg ??? u mnie to chyba trochę za długo 2 miesiące ?!

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • stokrotka1987 Przyjaciółka

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę nadążyć, tyle piszecie ;-) mam już sporo ubranek, ale na ten mały rozmiar 56 (dużo po dziecku koleżanki), bodziaków już nie kupuję w tym rozmiarze, tylko teraz 62 wszystko. Pozostało mi jeszcze te cieplejsze pajace, śpiochy i kombinezon zimowy (myslałam o rozmiarze 68, ale skoro mówicie, że 62 wystarczy to ok, chciałam żeby jeszcze np w kwietniu gdy zima zaskoczy był dobry).

Też jeszcze nie znam płci, ale 2 wrzesnia usg połówkowe więc liczę, że poznam w końcu i skompletuję wyprawkę, czeka nas jeszcze przeprowadzka na swoje, wiec trochę zamieszania będzie...

307a45c6967abf523d6b51fdd3c10141.png

36a0d6afdf4cec7408fa225fceed1a4a.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulix gratuluję synusia :)

karolinka chodzisz prywatnie czy na nfz?

Paulix lubi tę wiadomość

• Liskova Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tygrys73 wrote:
    Dziewczyny pamietajcie ze mamy zimowe bobasy. Powinna być przewaga body z długim rękawem. Ja też lubie pajacyki bardzo wygodne
    Ja mam w zimie w domu bardzo ciepło, stąd taka sama ilość body z krótkim i z długim :)

‹‹ 729 730 731 732 733 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ