Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
FasUla wrote:Powiem Ci ze ja chodzę na wizyty z luxa natomiast na usg umawiam sie prywatnie, tez mi na razie wychodziło co miesiąc ale teraz mi chyba tylko 2 albo 3 zostały do końca ciazy i jesli bedzie wszystko ok to juz nie bede tak często latać. Na poczatku ciagle miałam schizy ze cos sie stało a teraz juz jest trochę lepiej;)
Jakie dziewczyny macie imiona dla dzieci? Chyba jeszcze nie wszystkie wybrały?
Moja będzie Rozalka. A ty FasUla już wybrałaś?Carmen1724 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas bedzie Jasiu
MOj bardzo chcial Fabian ale dal sie przekonac na Jasia. Dziewczynka miala na 100 % byc Jagódka . I też bedzie mial dwa imiona . Pewnie zapewne Tomasz
wybor ciezki i mozliwe ze do konca cos jeszcze sie zmieni
-
nick nieaktualnyTo my dzisiaj po polowkowych - Helenka pozostała Helenka i to juz jest pewne
malutka rozwija się prawidłowo i waży juz 400 gram
zakochałam się dziś w niej kolejny raz jak ja zobaczyłam na usg 4 D
Paulix, FasUla, monika_89, Giannaa, anulka557, Pola_x, ewka315, Felicity, Liskova, mimi87, Carmen1724, Beatrice lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie. Też macie takie mocno kłujące bóle w pępku i okolicy ? Ani to nie jest kolka ani zwykle klucie. Żeby to nie była przepuchlina ciążowa . Skurcze to chyba też nie są bo tak wysoko ? A jak już mnie wezmie to kluje jak diabli . Potrzyma z 10 minut i przestaje. Ale nawet sie wyprostowac nie moge i lezenie pomaga. A jutro ide na slub siostry mojego i mam nadzieje ze jak bede stala i pachniala na obcasach to mnie nagle nie chwyci .
-
nick nieaktualny
-
Co do usg to ja mam na każdej wizycie , chodze prywatnie do lekarza, najpierw wywiad, potem badanie na samolocie i zawsze zaprasza mnie na usg, za wizyty płace 100zł więc znośnie, chodze jak na razie co 4 tygodnie.
Imiona mamy wstępnie wybrane:
dla chłopca Miłosz lub Szymon
dla dziewczynki chciałabym Hana ale nie wiem czy to przejdzie więc w razie co będzie Hania lub Iga:) -
Ale natrzaskałyście stron od rana
Gratuluję udanych wizyt i ładnych brzuchów
Dziewczyny polecam Wam filmiki Pawła Zawitkowskiego "MAMO TATO co Ty na to?", tam wszystko o tym jak kąpać, nosić, przewijać. Przyda się nawet tym co już mają dzieci bo jak ja przekonałam się na własnej skórze to często robimy to nie prawidłowo.
https://www.youtube.com/user/mamotatocotynato
Jeśli chodzi o ubranka to mam wszystko po Marcelu, rozm 56 nawet nie założył bo miał 59 cm jak się urodził. Najlepsze są pajace, body i miękkie spodnie.
Co do imion to wszyscy mamy po dwa i nasze dzieci też więc u nas Julia Janina ( Janina po babci męża)Martii, ewka315, Carmen1724 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4