Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dla córki mąż wybrał Aleksandra ale m-c temu brat tak dał dla swojej córeczki. Ma jeszcze w zapasie Iza i Iga i chyba jeszcze jakieś mówił ale nie pamiętam.Mi znowu podoba się Oksana, Ksenia. A dla chlopca chciałam Kuba, ale mąż ma złe skojarzenia z tym imieniem i już sama nie wiem. Podoba mi się jeszcze Natan, Konrad i Miłosz.
Carmen1724 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FasUla ja też chodzę na usg te ważniejsze poza luxmed. Teraz też już spokojniej, w 1 trymestrze to miałam chyba z 10 razy usg ze względu na krwawienia.
My imienia jeszcze nie mamy. Rozmawialiśmy o tym ostatnio ale bez efektuA. powiedział, że ma swój typ, ale powie mi dopiero jak się zobaczymy, bo to poważna propozycja
A i jeszcze, że jak go znam to się powinnam domyślić! domyślam się, ale poczekam
-
nick nieaktualnyMnie jeszcze sie podoba Makary i Szczepan ale maz mnie stopuje zeby synek pózniej nie miał pretensji o imię
ale w sumie fajna sprawa, nie wiedziałam nawet ze tyle imion jest. Podobają mi sie tez słowiańskie imiona jak Dobrawa i Ziemowit i mam takich znajomych i te imiona do nich pasują
-
Fasula zadziwiasz mnie z tymi imionami,naprawde oryginalne
u mnie fla synka jest Marcel. Maz chciał Wiktor ale ja sie napalilam na Marcelka juz jak jako dziecko w Simsy gralam :p a dla dziewczynki Laura, oby była druga. Drugich imion nie dajemy, wydaje mi sie to bezcelowe. Moi rodzice mają i narzekają ze ciągle muszą poprawiać dokumenty bo zapominaja o tych imionach
ania.g lubi tę wiadomość
-
tygrys73 wrote:Fasula zadziwiasz mnie z tymi imionami,naprawde oryginalne
u mnie fla synka jest Marcel. Maz chciał Wiktor ale ja sie napalilam na Marcelka juz jak jako dziecko w Simsy gralam :p a dla dziewczynki Laura, oby była druga. Drugich imion nie dajemy, wydaje mi sie to bezcelowe. Moi rodzice mają i narzekają ze ciągle muszą poprawiać dokumenty bo zapominaja o tych imionach
Matka fantastycznej 4 -
tygrys73 wrote:Śliczny brzuch Paulix. Widzę ze wysoko macie brzuchy ja to mam niziutko
poza tym mmam juz 7 kg na plusie ale to dobrze bo przed ciaza przy wzroscie 168 cm wazylam 48-49 kg takze po niedowadze slad zanika ;p
-
Ania.g no ja kocham to imię. Dla chłopaka bym mogla sie jeszcze zgodzic na inne ale córka musi być Laura. I mężowi tez bardzo sie podoba. Paulix ty chudzino
.ja mam 165 i tak rok przed ciążą wazylam 49 to juz sie sobie nie podobałam. Wiec przytyłam 4kg a w ciazy 2.Paulix, ania.g lubią tę wiadomość
-
O losie, ale mnie zawiało, ruszac się nie mogę, nawet jak leżę to mnie boli
Myślałam, że się posmaruje Dicloziają (przechodzi zawsze), ale piszą w ulotce, ze nie stosować w III trymestrze ciąży, a w I i II tylko w uzasadnionych przypadkach. I sama teraz nie wiem co robić.. -
Fasula, mnie się Miłosz baaardzo podoba
Ale mężowi nie, bo 'jakie zdrobnienie od tego'.
Zreszta cały czas mówi do brzucha 'Witek, Wituś, Wituniu, Wiciu', więc decyzja chyba podjęła się sama...
Makary i Szczepan dla mnie odpadają
Ale nic to, wśród najrzadziej nadawanych jest np. Hamlet, Jolanty, Nataliusz, Tadek (nie Tadeusz), Symplicjusz
My imiona też dajemy dwa, bo u nas tak się daje, oboje mamy po dwa
Nie wiem jakie drugie. Jakby była dziewczynka, to by było banalne, bo i moja mama i teściowa mają tak samo na imię i byśmy to dali jako drugie 'po babciach'. A dla chłopca to nie wiem. Niektórzy dają po sobie (rodzicach), ale nie bardzo mi się to podoba. Może Miłosz na drugie, hmmm? Bo drugiego już nie będzie zdrabniał
Paulix, masz rację, smaruję, bo tak to się prześpię pod ciepłą kołdrą i mi przejdzie, a jak nie posmaruję, to 3 dni męki...
-
Liskova no pewnie, że smaruj, ja do tych zakazów odnośnie maści (nie leków) podchodzę sceptycznie.
Proszę, oto kawalerka mojego syna. I widać, że mam nisko ten brzuchol. W ogóle ciągnie mnie dzisiaj jak diabli, pewnie szykuje się kolejny skok wielkości.
BTW nie śmiać się z piżamy mej
Pola_x, ania.g, Liskova, Paulix, ewka315, anulka557, Szi, Aprilia, mimi87, Mama84, Martii, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
tygrys73 wrote:
pępus jeszcze nie wylazi ?
a tak ogolnie bardzo bardzo ladne paznokcie