Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Appee - ja ciuszków już trochę mam, bo część z wyprzedaży w 5-10-15, część z ciucholandu, więc cena śmieszna (6zł za 6 ciuszków
), część jeszcze gdzieś tam przy okazji kupiona.
Wózek mamy wybrany, będziemy kupować w listopadzie.
Łóżeczko albo kupię teraz (trafiłam na uzywane) albo w październiku. We wrześniu jedziemy na urlop, więc zkaupy odpadają, a potem zostają 3 m-ce, gdzie te większe wydatki chcemy rozłożyć, czyli np. w jednym m-cu łóżeczko+materac+przewijak itp, potem w kolejnym wózek i w kolejnym fotelik+baza. -
Liskova wrote:Co do kombinezonów, to mi się podobają:
http://allegro.pl/kombinezon-spiworek-do-fotelika-wyjscie-ze-szpital-i5588863534.html
http://allegro.pl/kombinezon-spiworek-czapeczka-dobry-do-maxi-cosi-i5133982565.htmlLiskova lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
appee wrote:Witam się w 21 tygodniu!
Też chciałabym być na pierwszej stronie, czy ktoś może mnie dopisać?? TP 08.01.2015.
Czy Wy naprawdę kupujecie już ciuchy, wózki i inne? Ja nie mam nadal absolutnie nic... Zaczynam się martwić czy ze mną jest wszystko ok:P
Liskova kombinezony są super -
Wczoraj od koleżanki przywiozłam cały bagażnik ciuszków 62-74 cm:)
A jeszcze mam od siostry męża i mojej koleżanki drugi bagażnik na cały rok.
Więc chyba nie kupuje nic więcej.FasUla, ewka315, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez nic nie mam, we wrześniu mam podjechać do znajomych dziewczyn co w zeszłym roku urodziły chłopców i pewnie troche od nich odkupie;)
Mam juz w głowie plan na pokoik dziecka, tylko jeszcze brakuje mieszkania bo wziąć nie kupiliśmy ani nie wynajęliśmy nic większego, taki mały szczegół
Ale zakochałam sie w tych namiotach;)
http://1.bp.blogspot.com/-AzZYWNTIIMY/Vcd3au6knII/AAAAAAAADT8/S4F_rMhQ3EQ/s1600/1.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uff, czyli nie jestem ostatnia:)
Jak na razie zrobiłam listę zakupów, listę - torbę do szpitala i kupiłam na allegro ciuchy ciążowe. Kupowałam po dziewczynie, która przed ciążą miała rozmiar 36 tyle co ja. Poprzymierzałam i to wszystko się takie mega duże wydaje, tyle miejsca na brzuch w spodniach i bluzkach:) Maluchowi się chyba to spodobało, bo tylko się położyłam po mierzeniu, a zaczął brykać -
nick nieaktualnyMartii wrote:To powtórzcie( bo chyb gdzieś to było), jakie rozmiary tych wszystkich ciuszków zbieracie?? A kombinezonik dużo większy kupujecie?
FasUla lubi tę wiadomość
-
Aprilia wrote:A ja mam takie pytanie, kombinezon kupujecie taki a la śpiwór, czy z nogawkami? Zastanawiam się który lepszy dla takiego maleństwa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 13:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja kupiłam dziś pierwszego pajacyka, bluzę polarową z kapturem i spodenki
a moje dzieciaki dostały oczywiście KORBY, synek zaczął się do ciuszków przytulać, a córa z pretensjami w głosie "mamoo! to długo jeszcze zanim dzidziuś będzie! ja chcę teraz!"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 14:09
FasUla, ania.g, Pola_x, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez dzis kupiłam 2 body z długim i 2 pary spodenek w pepco bo mnie urzekły;) jak prac takie rzeczy? 2 razy w zwykłym proszku a potem w proszku lub płynie dla dzieci przed samym porodem? Cos takiego gdzieś ni sie o uszy obiło...jak Wy robicie?