Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViki na Belly mam 6 miesiąc ale wiem ze tak naprawdę jestem w 20;) dzis synek zaliczył pierwszy lot samolotem;) dzieki karcie ciazy nie musiałam przechodzić przez bramki tylko obok co trochę usprawniło organizacje. Niestety mam lot z międzylądowaniem wiec jeszcze mnie trochę czeka a o 8 wyjechaliśmy z domu...
-
Ciężko to rozkminić
Ej weszłam sobie tak z ciekawości podczytać sierpniówki 2015 jak to jest tak na chwilę po porodzie..Kurde koszmar, kłótnie z mężem, co chwila płacz, kupy, cycek, brak czasu na wszystko, cały świat kręci się wokół maleństwa. Kurde zaczęłam się bać. Wiadomo, że zależy od dzieciaka no ale ejj
( Jeszcze my jesteśmy sami rodzice daleko mieszkają
-
tygrys73 wrote:Najbardziej się boje ze jeszcze kłótnie z mężem będą na dokładkę. A na pewno będą
anulka557 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Hej kochane.
Nie często tu ostatnio się udzielam ale podczytuję. Właśnie obejrzałam coś co mnie zaciekawiło i muszę Wam tu wkleić. Gość jest niesamowity. Potrafi uspokoić płaczące dziecko w dwie minuty
https://www.youtube.com/watch?v=a_64-LbhT3M -
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Ja już też mam pierwszy zakup za sobą
http://www.finn.no/finn/torget/annonse?folderId=6127961&finnkode=63085980 kupiłam używane za niewielkie pieniądze wiec nie opłacałoby mi się przewozić tej komody którą mam w domu. Poluje jeszcze na łóżeczkociuszki później bo muszę przejrzeć co mam po młodym uniwersalnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 23:21
-
Mordeczka wrote:Kochana pierwsze tygodnie na pewno mogą być trudne z pierwszym dzieckiem ale z czasem pójdzie z górki
Pierwsze dwa tygodnie będziemy razem, a potem zostaję sama. Damy radę, ja tam się nie nastawiam źle -
hej dziewczyny!! Długo do Was nie zaglądałam, ale byłam na wakacjach.. Za to dzisiaj wracam już z super informacjami!!! Miałam wczoraj badanie połówkowe i wszystko wyszło super!! Lekarz nie znalazł niczego co mogłoby nas niepokoić. Malucha pooglądaliśmy sobie z każdej strony, bo wiercił się strasznie ;P Ale się cieszę, że jest ok!! Potwierdził się synuś
ania.g, anulka557, Hikaru, Liskova, ewka315, monika_89, Felicity, Martii, Pola_x, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a co myślicie na temat jonizatora powietrza?? Mamy w mieszkaniu straszny zaduch, mimo wiecznie otwartego okna nie ma czym oddychać.. rano budzę się wiecznie z zatkanym nosem, często leci mi krew z nosa, no i tak się zastanawiam nad tym jonizatorem... tym bardziej jak maluch będzie w domu to nie będziemy spać zimą przy otwartym oknie.. może któraś z Was ma doświadczenie z tym urządzeniem?
-
My mamy nawilżacz z funkcją jonizacji powietrza i sprawdza się zwłaszcza zimą. Jakoś łatwiej się oddycha i lepiej śpi jak on wcześniej trochę pochodzi. Nie zastąpi porządnego wywietrzenia, ale ratował tyłek w największe mrozy, albo jak któreś z nas było przeziębione. Ja polecam.
Mini Mouse lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Na pewno łatwo nie będzie. Panika nie da rozwiązania. Ostatnio byli u nas młodzi rodzice z pierwszym dzieckiem.
Coś strasznego! Kompletnie zieloni.
Dziecko beczy, oni go źle trzymają pod pachy. Dziecko się drze, oni go do wózka i mocno i energicznie huśtają, dziecku główna na lewo i prawo. I jeszcze większy ryk. Po chwili patrze a dziecko całe w krostach i potówkach. 40 stopni a ono w czapce i długim rękawie spocone. Oprócz tego uczulenie na skórze, bo matka dała do picia wodę z miodem 3-tygodniowemu dziecku. Dziecko płacze bo mu źle, a ona go karmi na siłę i wpycha mu tego cycka a ono w płacz.
I tak widzę, że dziecko złe nie jest, ale rodzice przez niewiedze, zdenerwowanie, brak umiejętności mogą skrzywdzić dziecko.
Bo noworodek płacze jak mu jest źle... A nie bo jest złośliwy.ania.g lubi tę wiadomość