Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tak to mojego czułam co chwilkę. Przypominał o sobie kopniakiami ale to co zrobił dziś to po prostu hardcore haha! Nawet mąż czuł i widział wszystko hehe a przy pępku to się chyba wypinal cialkiem. Ale to nie było przyjemne..
tygrys73 lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
Marti ja pierwsze ruchy poczułam 4 tygodnie temu
Teraz mój maluch daje o sobie znać podobnie jak córcia mojej siostry. A one są 4 tygodnie wyżej w ciążyMartii lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
widzę, że większośc tu wiercipięty. Szczerze mówiąc nie wiem czy w ciągu dnia znajdzie się więcej niż jedna ciągła godzina, w której mały ani razu się nie poruszy. i w nocy budzę się ze 3 razy na siku i za każdym razem jest aktywny. Aż się boję, że mu tak zostanie po porodzie
Martii lubi tę wiadomość
-
Tak sobie Was czytam i straszliwie zazdroszczę, że ciąże tak bezproblemowo przebiegają... Zupełne inaczej sobie to wyobrażałam, a dziś macica tak mi się stawiała, że masakra... Zresztą na początku takie wypychanie bezbolesne brzucha też interpretowałam jako harce Malucha, ale okazuje się, że często to właśnie macica zaczyna przedwcześnie ćwiczyć... Ech, muszę przetrwać kilka dni w pracy i chyba skończy się na leżakowaniu do stycznia... A miało być tak pięknie...
Dobra pomarudziłam, przewijajcie dalej:P -
No właśnie mi się wypycha, robi krzywy brzuch, czasem po jednej stronie, czasem pośrodku, czasem znika się przy zmianie pozycji, ale nie zawsze. Moja gin powiedziała, że nie jest to tak do końca dobre, każde takie "wypychanie" powinno być konsultowane. Biorę magnez, luteinę i dziś wzięłam nospę, bo już było max krzywo... Dopóki nie boli, nie ma krwawienia i nie skraca to szyjki to jest ok, ale należy to kontrolować. Moja szyjka we wtorek była super, mam nadzieję, że w ten wtorek też będzie ok:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Też tego nie rozumiem. No dupke mi po prostu wypycha zebym mu pogłaskała.
mój ostatnio rzadko się wypycha za to czuję, jak się przerwaca co chwile na boki, jak nóżkami i rączkami coś tam monci
tygrys73 lubi tę wiadomość
-
Ja tylko powtarzam co mówi gin. Powiedziała, że takie mocne wypychanie to powinno się czuć trochę później niż w 20 tygodniu... Sama nie wiem, ale wolę dmuchać na zimne... Moje Małe jest najfajniej czuć jak (chyba?) robi fikołki:)