Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja nic tylko sie wkurzam bo dzis rano wyslali mi informacje ze Świata Dziecka (allegro) gdzie robilam zamowienie ze nie ma mojego wzoru przewijaka - po 3dniach od zakupu! wtedy byl, 2dni temu tez a nagle nie ma i mam wybrac inne 2opcje..ale ich opierniczylam w mailu..kpiny.. a dodam ze zakupy robiłam w nocy z 4 na 5 października. Po 3dniach zaczęli kompletowac zamówienie a w aukcji niby 24h na wysyłkę
zawiodlam sie strasznie i juz nic tam nie zamówię..
Na dodatek wczoraj kolo 14 dostalam maila ze paczka zostala wyslana.. dzis sie tlumaczyli ze podobno system wyslal do wszystkich info o wyslanych paczkach
no to sobie jeszcze poczekam na kuriera... -
nick nieaktualnyViki wrote:Felicity ja bym nie kupowała chusteczek pampers. To straszny syf...
U większości moich znajomych zdają egzamin, ja tez kilka razy uzywalam ich przebierając chrzesnice, wg mnie nie są najgorsze.
jednak nie zamierzam ich stosować od początku tylko jak mała troche podrośnie, na początku waciki i woda -
Rose123 wrote:Hej! Ja nie szukam na NFZ, jak podejdziesz do swojej przychodni to tam będzie lista tych pań i nr telefonów(u mnie takowa wisi bynajmniej)...dopytasz tylko czy masz już jakąś przypisaną(ja mam na pewno bo kiedyś kazano mi wybrać) czy możesz sobie wybrać i tyle. Zamierzam jutro się tym zająć, chyba, że będę dead po glukozie to dopiero w poniedziałek
Ahano tak...ale to muszę się dowiedzieć co i jak bo ja Małego do innej przychodni będę zapisywać niż ja jestem więc fajnie by było jakby już z tej innej mieć kontakt z położną
-
Felicity wrote:a ja nic tylko sie wkurzam bo dzis rano wyslali mi informacje ze Świata Dziecka (allegro) gdzie robilam zamowienie ze nie ma mojego wzoru przewijaka - po 3dniach od zakupu! wtedy byl, 2dni temu tez a nagle nie ma i mam wybrac inne 2opcje..ale ich opierniczylam w mailu..kpiny.. a dodam ze zakupy robiłam w nocy z 4 na 5 października. Po 3dniach zaczęli kompletowac zamówienie a w aukcji niby 24h na wysyłkę
Na dodatek wczoraj kolo 14 dostalam maila ze paczka zostala wyslana.. dzis sie tlumaczyli ze podobno system wyslal do wszystkich info o wyslanych paczkach
no to sobie jeszcze poczekam na kuriera...
Ja zlozylam zamowinie wczoraj, nic mi nie wyslali narazie zadnego maila
-
Felicity wrote:a ja nic tylko sie wkurzam bo dzis rano wyslali mi informacje ze Świata Dziecka (allegro) gdzie robilam zamowienie ze nie ma mojego wzoru przewijaka - po 3dniach od zakupu! wtedy byl, 2dni temu tez a nagle nie ma i mam wybrac inne 2opcje..ale ich opierniczylam w mailu..kpiny.. a dodam ze zakupy robiłam w nocy z 4 na 5 października. Po 3dniach zaczęli kompletowac zamówienie a w aukcji niby 24h na wysyłkę
no to sobie jeszcze poczekam na kuriera...( też bym się wkurzała
-
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:Viki dzis było bez usg, dopiero bede mieć 23, mam nadzieje ze wszystko ok i ze anemia jakos bardzo nie wpływa na dziecko? Tylko ono dostaje wszystko a najwyżej u matki sa niedobory? Nie chciałabym zeby sie okazało ze za mało urósł
-
Viki, dziwne - ja zamawiałam i szybko dostałam, mialas pecha;(
Moim skromnym zdaniem, akurat pampers to nie jest jakiś straszny syf, te inne, no name - to dopiero masakra. Ja kupuje pampersa albo cleanic, bo sa nawilżone emolientem, delikatne i nie śmierdzą jak kupa, a niestety wiele tak ma;(
Felicity, waciki i woda;) powodzenia, jak dzidziol sie ukupka po pachy, to nie nadążysz jej wymieniać, a chyba brudna nie będziesz rozmaztwac;) wsadzanie do wanny tez odpada, po kupa pływa wszędzie, a pod kranem, to potem ręce trzeba szorować pięćdziesiąt razy, dlatego moim zdaniem, najlepsze sa chusteczki, wycierasz, wyrzucasz i po sprawie. Potem of course, mozna umyć pupkęnie mówiąc, ze na mieście, etc. Chusteczki sa niezastąpione - ale to moja opinia;)
mala_lady lubi tę wiadomość
-
natalka0887 wrote:Ponoc dobrze dziala sok z buraka, ja chyba sobie zrobie i bede pic po pare lyzeczek dziennie. Morfologie mam dobra, ale zdrowych rzeczy nigdy dosc
Moja znajoma miała anemię i gin kazał wlasnie sok z buraka...blee
mala_lady lubi tę wiadomość
-
Felicity wrote:W Auchan od dzis jest promocja na chusteczki nawilżane Pampers: Sensitive oraz Fresh Clean- 6paczek za 22,95 zł
Chyba musze wysłać męża po zapasy01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualnySummerka wrote:Viki, dziwne - ja zamawiałam i szybko dostałam, mialas pecha;(
Moim skromnym zdaniem, akurat pampers to nie jest jakiś straszny syf, te inne, no name - to dopiero masakra. Ja kupuje pampersa albo cleanic, bo sa nawilżone emolientem, delikatne i nie śmierdzą jak kupa, a niestety wiele tak ma;(
Felicity, waciki i woda;) powodzenia, jak dzidziol sie ukupka po pachy, to nie nadążysz jej wymieniać, a chyba brudna nie będziesz rozmaztwac;) wsadzanie do wanny tez odpada, po kupa pływa wszędzie, a pod kranem, to potem ręce trzeba szorować pięćdziesiąt razy, dlatego moim zdaniem, najlepsze sa chusteczki, wycierasz, wyrzucasz i po sprawie. Potem of course, mozna umyć pupkęnie mówiąc, ze na mieście, etc. Chusteczki sa niezastąpione - ale to moja opinia;)
pewnie szybko zrezygnuje z wacikow, no moze jedynie przy sikańcah będą zdawały egzamin? czy tez sie myle?
no i wiadomo głównie na wyjściach bez chusteczek ani ruszSummerka lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Viki, dziwne - ja zamawiałam i szybko dostałam, mialas pecha;(
01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualnyDzis na obiad bede miała rybę i ćwikłę z chrzanem to moze przejdzie;) co do chusteczek to w domu tez wolałabym waciki i wodę albo pod kran, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce;)
Macie duszności? Czasem nie moge oddychać i serce mnie boli:( rozumiem ze w 3 trymestrze to norma? Coraz ciezej sie ruszać... -
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:Dzis na obiad bede miała rybę i ćwikłę z chrzanem to moze przejdzie;) co do chusteczek to w domu tez wolałabym waciki i wodę albo pod kran, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce;)
Macie duszności? Czasem nie moge oddychać i serce mnie boli:( rozumiem ze w 3 trymestrze to norma? Coraz ciezej sie ruszać...01.2016 🧒
1cs
Natalka jeśli chcesz zamówić online, to mogę polecić Ci dwie strony, za które ręczę głową.
To są producenci łóżeczek których znam osobiście (tata, brat i wujek mojego szwagra). Sami bierzemy od nich łóżeczko
www.senmalucha.pl
www.pietrus.pl01.2016 🧒
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200