Styczniówki 2017;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dolaczam do Styczniowek 2017, choc termin mam wyliczony wg Ovu na 03.02.2017 Mam nadzieje, ze doczekam do stycznia ze swoja fasolka i nie opusci mnie tym razem Jestem po 2 poronieniach, towarzyszy nam strach kazdego dnia Nie mozemy przed nim uciec
-
Cześć Dziewczyny .Ja mam termin na 29 styczeń. Jak narazie z objawów to lekkie mdłości i to wszystko. Niestety lekkie plamienie - biorę luteinę od tygodnia. W czwartek idę do lekarza, boję się....
Mam 13 letnią córeczkę...ona jeszcze o niczym nie wie- jak mam jej to powiedzieć?
-
Cześć wszystkim Jestem tu nowa, więc się do Was dopisuje. Jestem w 12 tyg. i jest to moja druga ciąża. Córka Zosia (3 latka) z niecierpliwością czeka na rodzeństwo. Termin porodu z ostatniego USG wyszedł na 17.01 czy ktoś ma podobnie? Jak Wasze starsze pociechy zareagowały na wiadomość o dzidziusiu?
Pozdrawiam Was ciepło! -
Witam przyszłe mamy Ja też dołączam się do tych styczniówek, termin na 9 stycznia Jestem po jednym poronieniu, to moja druga ciąża. Tym razem się uda ! Musi W czwartek lece na pierwsze, poważniejsze USG, te genetyczne. Jak u Was? Już po tym badaniu? Strasznie się denerwuje.
Pozdrowionka ! -
witam koleżanki u mnie 12t0d na 20 stycznia. Dzidzia mierzony 11t4d miał 45mm. W poniedziałek usg genetyczne. Męczą mnie straszne koszmary typu pogrzeby czy wypadające zęby. Jestem już po 1 poronieniu, mam nadzieje ze sny to ze względu stres, a nie ostrzegające pozdrawiamkamilaf000
-
Kamilaf000 - nie martw się ani snami ani na zapas, bo nie warto. To co ma się zdarzyć, wydarzy się. Jeśli jest napisane donosić te ciąże, donosimy. Nie możemy martwić się na zapas, bo i tak mamy dużo zmartwień już teraz i dlatego nie możemy dokładać sobie strachu, który tylko szkodzi dzieciom.
Musisz być dobrej myśli i wierzyć. Jesteś już w okresie o zmniejszonym ryzyku do minimum - wierz, że będzie dobrze, bo najgorsze masz już za sobą
Trzymam kciuki za Ciebie i za siebie