Termin STYCZEŃ 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi się chyba włączył syndrom wicia gniazda nosi mnie ciągle szukam coś do sprzątania gotowania itp. Już mężowi zaplanowałam dzień wolny🤭🤭
-
Dobrze Zaqwsx ze napisałaś. Udało z ta niska dostawa dorwać poduszkę do karmienia ostatni element 🤣 ktoś wystawił nowa poduszkę z poffie za 65 zł podobno tylko wyprana ciekawe czy faktycznie nowa :p
Dzięki za radę z ta butelka Kattalina, tez mi przyda. Widziałam że te termiczne z dafi maja po 800 ml. A nie ma to jak zimna woda na spacerze w lato -
Domi.Nika wrote:Ja mam ta bonetke z engela chyba rozmiar 0-3 msc (50/56)
Zaqwsx lubi tę wiadomość
-
Domi, Dafi też ma taką? Szczerze mówiąc to weszłam na allegro żeby kupić aquaphore bo mi odpowiadała zwykła, a głupio ją straciłam niedawno. Wpisałam w wyszukiwarce a tu termiczne mi wyskoczyły. No to wzięłam 🙂 nie wpadłam na to, żeby szukać w innych firmach, a takie 800ml to już fajna pojemność. Nic to, 500 też da radę 🙂
Przewijak zwykły miękki, ceratka z wypełnieniem. Kupiłam za 10 zeta.
Jeszcze została mi wanienka, ale to już zadanie męża. Wysłałam mu linka na olx, czy przywiezie mi tę, czy inną to mi wszystko jedno. On kąpie 😉
Fotelik do końca listopada ogarniemy i chyba tyle. Takie rzeczy, które ciągle mam pod znakiem zapytania (np. laktator) to póki co odpuszczam.
Kilka dni temu śniło mi się, że się Stefan już urodził (to chyba była najlepsza z metod bo prawdopodobnie teleportacja 😀), nie wpadłam w panikę więc jest całkiem dobrze 😉Zaqwsx lubi tę wiadomość
-
Też bym chciala poród teleportację 🤣
Czapeczka zamówiona. Nie będę oryginalna, wzięłam bonetkę.
A skoro mowa o wanienkach to jeszcze jakie macie materiałowe rzeczy do kąpieli dziecka?
Bo patrzę sobie na myjki, nie wiem jaką najlepiej chustę na niego rzucać żeby mu było przyjemnie... Ręczniczek niby mam, ale ile w praktyce potrzeba? Chetnie przyjme dobre rady 🤣kattalinna lubi tę wiadomość
-