Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:Zajsonek gratulacje synusia
ja dzis wizytuje i mam nadzieje ze poraz ostatni gdyż jutro wkraczamy w 39ydzieni czas rodzić hehehehehe
Owca123, estrella, gosiunia, bosa, margaret26 lubią tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Hejka
Wczoraj nie miałam kiedy wejść i wam powiedzieć jak na wizycie
Otóż nie zrobił mi USG polowkowego, bo sprzęt mu siadłkazał mi przyjść za tydzień, a wczoraj zrobił cytologi, zobaczył mała nadzerke, ale mam się nią nie przejmować
I zobaczyłam mojego synka
Pierwszy obraz na USG jajka i pitol
Dziś idę na glukozę, jestem taka głodna, a ja mam jeszcze to wypić nie wiem czy dam radę, zajde do sklepu po cytrynke:*
Trzymajcie za mnie kciuki ♡a imię już macie?
Zajsonek, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
ja mam l4 do 6 lipca gdyby do tego czasu nic sie nie działo mam sie 6 stawić na IP ale mój gin sie śmiał ze w przyszłym tyg sprawa sie powinna rozwiązaćbo szyjka zaczyna wymiękać i przepuszcza juz 2 paluchy
do tego przytyłam 700gram czyli równo 10,5 kg od początku
hemoglobina 11,7 mocz czyściutkimałaMyszka, julita, Owca123, estrella, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:aaaaaaaaaaa no i podaj mi dane na pierwszą, bo Cię nie ma
Proszę zdjęcie :* http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b701eb1672f.jpg
Paulina/21 lat/ to wg. OM 25.10.2015/synek - Kubuś ♡
Mogę prosić o kolorek nicku taki jaki ma Owca ♡
Z góry dziękuję :*małaMyszka, julita, dorcia8919, estrella, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
jestem po warsztatach, część tematów naprawdę fajnych z przydatną wiedzą a część to czysta reklama
na końcu zajęć odbyło się losowanie 5 osób (było około 100) które otrzymały nagrody i wiecie co? wylosowali mnie!!!dostałam najfajniejszy zestaw, jutro pochwałę się i wrzucę zdjęcie upominków
Zajsonek, dorcia8919, małaMyszka, Owca123, estrella, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:jaki zamówiliście?
hej zamówiliśmy Tako City Move Marine 3w1, dokładnie taki jak na zdjęciu kolor granatowy:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6260a299f2ec.jpg
Już nie mogę się doczekać aż mi go dostarczą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 21:27
Zajsonek, dorcia8919, małaMyszka, estrella, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Julita też na niego mieliśmy chrapkę, ale trochę się przestraszyliśmy tej plastikowej części przy gondoli... Żeby nie popękała przy zbyt wysokich temperaturach albo w zimie przy minusowych.
Sam w sobie jest piękny...julita, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Hej
wychodzę do SR a wam życzę miłego dnia
Myszko nie ma prawa popękać, zasięgnęliśmy dogłębnej opinii i okazało się że nie jest to zwykły plastik a materiał używany do produkcji niektórych części samochodu wyższej klasy, ale już nie będę wymieniać marki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 11:37
Owca123, małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
hej!
Biedroneczka czyli obie jesteśmy już na wylocieDo terminu niech siedzą spokojnie, potem szybko trzeba wypędzać
Ja jak pomyślę, że to już to zastanawiam się kiedy to zleciało. Przecież 9 miesięcy to sporo czasu - tak by się mogło wydawać
Natka no dorodny ten nasz SynuśChoć bałam się, że będzie gigant
i ginka mnie pocieszyła, że na ten tydzień waga jest prawidłowa uff
Myszko Ty już też powoli szykujesz sie do godziny 0. Super
Julita ale macie szybko zajęcia SR. Nie powiem szok. I uważam, że niesprawiedliwe dla kogoś kto chce chodzić z osobą towarzyszącą lub dla kobiet jeszcze pracujących. No ale to tylko moje zdanie
Pogoda nie rozpieszcza, ale to dobrze można normalnie funkcjonować i oddychać. A ja dopijam kawę i idę robić placki ziemniaczane. Mąż idzie na 2 zmianę, więc obiad szybciej, a że zachcianka mnie wzięła to będą placki
Tak więc miłego dnia życzęestrella, julita, małaMyszka, Biedroneczka83, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się w 25 tygodniu (24t 0d) co oznacza, że już 60% za nami
Julita śliczny wózek, nasz również będzie granatowo biały
Biedroneczko trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe rozwiązanie
Myszko nie denerwuj się uczelnią itd... wszystko się jakoś poukłada, a teraz najważniejszy jest Sebastianekchyba nie chcesz żeby denerwował się jak mamusia
I koniecznie daj znać jak po wizycie
U mnie dziś paskudna pogoda, a ja będę prawie cały dzień sama siedziała... mąż na rano do pracy, a później jedzie babcie do lekarza zawieźćmuszę sobie znaleźć jakieś zajęcie...
A wczoraj byłam na spotkaniu z koleżanką i jej 10 m-cznym synkiemmały jest taki spokojniutki, że tylko pozazdrościć
Ehh i nie wiem co sobie na obiad zrobićna nic nie mam ochoty...
dorcia8919, julita, małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Witam kochane ♡
My właśnie zjedliśmy śniadanko, puściliśmy pranie i za godzinkę wychodzimy do laboratorium po wyniki glukozy, morfologii i moczu
Mam nadzieje, ze wszystko w jak najlepszym porządku
W sobotę moja babcia kończy 55 lat i się zastanawiam nad prezentem nie mam pomysłu, pytałam co by chciała dostać, odpowiedziała ze nic
Ale musze coś znaleźćjulita, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Dorcia teraz mam tylko co tygodniowe zajęcia fizyczne w SR bez partnerów i można je zacząć w którym się chce tygodniu a zajęcia z partnerami teoretyczne i praktyczne mam dopiero za miesiąc
także chyba terminy normalne
i wrzucam wczorajsze zaległe zdjęcie mojej wylosowanej nagrody z warsztatów
- butelka antykolkowa, smoczek, łańcuszek do smoczka, szczotka i grzebyk, myjka do kąpieli, okrycie kąpielowe z kapturem + jeszcze jedna myjka, 3 pieluchy tetrowe, wkładki laktacyjne, gacie siateczkowe i mnóstwo makulatury której już nie załączam na zdjęciu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f3ad712b798.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 11:50
Zajsonek, małaMyszka, gosiunia, bosa, estrella, Natka88 lubią tę wiadomość
-
No i wyniki mam już w dłoniach
Morfologia i mocz wzorowe
Glukoza na czczo - 90mg/dl
Glukoza po 2h - 82mg/dl.
Mam nadzieję, że ta glukoza jest w porządku nie znam się
We wtorek wizyta i się okaże czy jest ok, ale myślę, że tak właśnie jestjulita, małaMyszka, gosiunia, bosa, estrella, Natka88 lubią tę wiadomość
-
Zajsonku no pewnie że masz dobrą glukozę
u mnie na czczo 79 a po 2 godz. 131 i gin powiedział że elegancko, u ciebie jest jeszcze niższy poziom więc ok
przyjmuje się że jak jest poniżej 141 po 2h to jest wszystko ładnie (taki wskaźnik jest ujednolicony chyba dla wszystkich lab)
małaMyszka, gosiunia, Zajsonek, bosa lubią tę wiadomość
-
Witam się Kochane!
Późno już, ale nadrabianie zaległości idzie mi coraz gorzej. Albo wolniej czytam, albo więcej się pisze na forum albo mam za dużo obowiązków hahahahaha
Po wizycie:
Mały ma już 1948 gmoje najpiękniejsze całuśne piękności...
Gin się znowu zachwycała jego ustkami
Wymiary w porządku.
Szyjka 33 mm, więc się ładnie skraca i nic się nie dzieje.
Dostałam L4 od dzisiaj, a nie od 25, bo podobno mogą się nakładać. A jak mogą to niech ZUS się tym zajmuje. L4 mam do 27 lipca, a od 28 chcę iść na urlop, bo mam szansę dostać wczasy pod gruszą, a kaska piechotą nie chodzi i zawsze się przyda... na czarną godzinę...
Moja waga - !!! 300 g !!! a przyzwolenie miałam do 1 kg max, zadowolenie mojej gin nie do opisania... Dumna weszłam do gabinetu i na samym wstępie usłyszałam: o już się stęskniłam, a ja na to: Pani Dr! jestem dumna jak paw - 300 g do przodu i to po śniadaniunie wierzyła heheheeheh można? można!
Załatwiłam zaświadczenie z pracy! Jak mi teraz nie zaliczą tych praktyk, to tam pojadę i każdy, ale to każdy kogo spotkam na swojej drodze dostanie w ryj...
Zamawiam dzisiaj wózek.
Aaaaa no i moje zamówienie do szpitala na higieniczno-kosmetyczne rzeczy poszło w pizdu i nie wróci...
Okazało się, że po zmianie graficznej sklepu, utracili wszystkie zamówienia. Zaproponowali, że zwrócą kasę... niech im będzie, ale ja nadal jestem bez gaci jednorazowych wrrrrr
gosiunia, bosa, estrella lubią tę wiadomość
-
julita wrote:Myszko no to tylko gratulować
takie przytycie to nie przytycie, czyli warto było. nadal będziesz stosować się do diety? a twój mały to już nie taki mały, to już prawie 2 kg, kawał byka !!!
Martwiłam się tylko o małego, czy przy takiej zmianie diety będzie przybierał na wadze normalnie, ale gin powiedziała, że absolutnie nic mu się nie stanie, będzie rósł i o to tylko chodzi...
A ja im mniej przytyję, tym łatwiej będzie mi urodzić
Startowałam z duża wagą i 10 kg max było w planach, ale niestety ... no nic, będziemy walczyć. A dieta przyda się przy karmieniu. Później będzie mi łatwiej.
Jakoś teraz się nie ograniczam specjalnie, jem grilla, bób, owoce, ale karmiąc jest jeszcze bardziej radykalna...bosa, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość