Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak wybrana to kłopot z głowy
No czekamy na foteczki
Widzisz jakaś niespodzianka Ci przyszła, leć leć może coś ciekawego się w paczuszce znajdzie
Ja ogarnięta już do gina, więc mogę nieco odetchnąć. Matko ile to się człowiek musi napocić,nagimnastykować żeby "jakoś" wyglądać tu i ówdzieUważam, że kobietom w ciąży włosy nie powinny rosnąć nigdzie
Przecież to jakaś mordęga jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 11:50
Zajsonek, małaMyszka, Natka88, Owca123, estrella, bosa lubią tę wiadomość
-
Niespodzianka i to wielka
Dostałam kolejna pake ubrań od kuzynki z Anglii
Ciuszki po swoim synku mi wysyła
Juz mam cała szafkę zapelniona a zapowiadają sie kolejne paczki :*
My ogarniemy trochę pokój, zrobimy obiad i idziemy do gina
Dorcia zdecydowanie nie powinny nigdzie rosnąć te włosydorcia8919, małaMyszka, Owca123, estrella, bosa lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam Was...
Ostatnio mam mało czasu na wszystko. Wstaję rano, prasuję, piorę, gotuję, idę z małą, sprzątam i dzień zleciał...
Wczoraj napisałam do gościa w sprawie zaliczenia praktyk na studiach. Mam do zaliczenia 6 tyg., a 6 łaskawie mi zaliczył. Dzisiaj dostałam odpowiedź, że może zaliczyć mi 9 tyg, a 3 i tak muszę zaliczyć! Tak się zdenerwowałam, że zżarłam dwie kanapki z masłem orzechowym i chyba przytulę cały słoik...
Noż tak mnie wqurwili... Nie dość, że napisałam, że jestem w ciąży i nie mogę podjąć praktyk, bo co z macierzyńskim? to jeszcze z łaską doliczył te 3 tyg. Gdzie ja z małym pójdę na 8 godz. na praktyki i to przez 3 tyg.???!!! Powaliło ich chyba!!!!
Właśnie piszę maila i nie mam zamiaru ograniczać się w mocnych słowach!bosa lubi tę wiadomość
-
Wysłałam ok. 14 maila do gościa od praktyk i tak mnie to wszystko zdenerwowało, że skręciło mnie z bólu. Poszłam się położyć i zasnęłam na ponad 2 h, M. przyjechał szybciej z pracy i mnie obudził...
bosa lubi tę wiadomość
-
Nadal szukam jakiegoś szlafroka do szpitala... Najlepiej to bym go w ogóle nie kupowała, ale może faktycznie lepiej mieć jak nie mieć...
bosa lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie po wizycie. Maluszek ma się dobrze. Waży 3244, więc jest ok. Szyjka się nieco skróciła, ale zamknięta na wszystkie spusty
tak więc moja Kluseczka jeszcze trochę sobie posiedzi
Lecę coś zjeść bo mały wyżera mnie od środka. MiłegoOwca123, małaMyszka, Natka88, estrella, julita, bosa lubią tę wiadomość
-
No i jednak kupiłam szlafrok...
Lacze zabijacze też już są. Spakowane w torbie nawet hehehee
Nie mogłam się powstrzymać przed rampersami...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/700ca089193a.jpg
Przyszła też pościel do kosza Mojżesza:-) pasiaki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e8beb5df9e3.jpg
Jutro rano do labo, a w czwartek wizyta...estrella, julita, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Dorcia to super!!!!
ja też się zastanawiam ile ma moja szyjka...
od jakiegoś czasu czuję się troszkę gorzej i tak się zastanawiam czy to może nie szyjka się skraca...bosa lubi tę wiadomość
-
Nie moge spac, od jakiegoś tygodnia to istny dramat. Cala noc przewracam sie z boku na bok, a potem w dzień jestem nieprzytomna i odsypiam:/
Dorcia, to z Malego juz konkretny mężczyzna;) Ach, jak Tobie zazdroszczę, że zaraz bedziecie razemOwca123, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Hejka
Wczoraj nie miałam kiedy wejść i wam powiedzieć jak na wizycie
Otóż nie zrobił mi USG polowkowego, bo sprzęt mu siadłkazał mi przyjść za tydzień, a wczoraj zrobił cytologi, zobaczył mała nadzerke, ale mam się nią nie przejmować
I zobaczyłam mojego synka
Pierwszy obraz na USG jajka i pitol
Dziś idę na glukozę, jestem taka głodna, a ja mam jeszcze to wypić nie wiem czy dam radę, zajde do sklepu po cytrynke:*
Trzymajcie za mnie kciuki ♡Owca123, Natka88, estrella, julita, małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
hej Laski, a ja wieczorem wybieram się z mężem na warsztaty Bezpieczny Maluch ale po przeczytaniu kilku komentarzy w necie nt. tych spotkań mam mieszane uczucia bo ludzie piszą że są to bardziej prezentacje produktów znanych Marek niż merytorycznej wiedzy... zobaczę, ocenię
małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Wcześnie mialas ta glukoze robiona, Zasjonek;) Ja się boje tego swinstwa:/
Julita, Mamo to ja, to byla chodzaca reklama. Bezpieczny maluch jest podobno o niebo lepszy:)
Biedroneczko, trzymam kciuki za dobre wiesci:)
Ja tu sobie ubzduralam, ze moje dziecie bedzie malenkie, jak mamusia. No, ewentualnie dobije max do rozmiaru taty przy narodzinach. Ale zaczynam miec powazne watiwosci. Mala jest w polozeniu glowkowym, a dzis czestuje mnie kopniakami ok.10cm nad pepkiem! Jakim cudem ona tam siega?!estrella, Zajsonek, julita, małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
No wcześnie, ale pan doktor kazał to zrobiłam
We wtorek kolejna wizyta, wiec chciał już mieć wszystkie badania do wglądu
Juz się nie mogę doczekać jeszcze w sumie 5 dni nie licząc dzisiejszego dnia
Kochana dasz rade z ta glukoza
nie jest źle, na początku mega mnie brało na wymioty ale ze pogoda ładna to siedziałam przed laboratorium na ławeczce i szczerze mówiąc to mi chyba pomogło
będzie dobrze Natka ♡małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
oj dopiero Was nadrobiłam...
byłam w labo oddać krew i mocz... babeczka mi się wkuła w żyłę, a tam pusto?!!!!!!
wbiła mi się zwykłą igłą w inną żyłę, i ciurkiem nakapała do probówki... fuj jakie to było dziwne...
jutro na 9 wizyta, a co się okazało???!!! znowu jadę sama! i bardzo dobrze!!! powiem gin, że mężowi się odechciało i go sprzedam ruskim na targu...
myślałam, że załatwię dzisiaj sprawę z praktykami, ale nie było kierowniczki ds zasobów ludzkich i dupa... może jutro się uda!julita, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość