Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOwca miałam dokładnie to samo z sukienką
chodziłam, szukałam i kiedy przymierzyłam moją wiedziałam, że tylko ta i żadna inna
haha domyślam się, że malowanie paznokci nie było łatwe ale trochę gimnastyki nie zaszkodzija mam coraz większe problemy żeby wejść do i wyjść z wanny
a brzuszek jeszcze dość mały... co to będzie później
małaMyszka, Owca123, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek, z ciazowej literatury polecam 'ciezarowka przez 9 miesiech'
Jest tez druga czesc po narodzinach dziecka, ale tytułu nie pamietam. Spory wydatek, bo 70zl, ale naprawdę fajnie z humorem napisana książka:)
małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Dobry!
Myszko udanego wypadu!
My z racji, że jutro obchodzimy rocznicę ślubu dziś robimy wypad. Wiem tylko, że na pewno jedziemy poleżeć nad jeziorko i piknik. Ale więcej mąż nie chce mi zdradzić
Zajsonek wybór sukni fajna sprawa. Ja swoją sama sobie wymyśliłam, zaprojektowałam i dałam kobiecie w salonie sukien do uszycia. Oczywiście najpierw poprzymierzałam, żeby zobaczyć w jakim fasonie najlepiej wyglądam i wtedy zaczęłam cudowaćAle końcowy efekt miałam jaki chciałam
I to była moja wymorzona suknia w ten wyjątkowy dzień
A mąż aż się bał i śmiał, że jak nie przypadnie mu do gustu to ucieknie
Ale został, więc nie było źle
A do dziś mówi, że moja suknia była najpiękniejsza na świecie
Pamiętaj, że dla swojego męża zawsze będziesz wyglądać najpiękniej i to się liczy
Dobra lecę ogarnąć nieco chawirę, siebie i się nieco spakować bo nie wiadomo czego mogę się spodziewaćMiłego dnia!
małaMyszka, Owca123, Zajsonek, estrella, bosa lubią tę wiadomość
-
My w trasie... Skwar niesamowity. Przez 7 lat nie mieliśmy klimatyzacji w aucie, tzn. mieliśmy ale ciągle się psuła, freon wyparowywał... Ale teraz to de lux...
Śmigamy do Olsztyna jednak. Tam na obiadek i deser...Owca123, estrella, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się po weekendzie
Owca wspaniałej pogody Ci życzę, odpoczywajcie, udanego pobytu!
My jednak nigdzie się nie wybraliśmy bo odwiedził nas mój brat, a że zbyt często do nas nie przyjeżdża to cieszę się, że była okazja żeby spędzić trochę czasu razem
A dziś od rana pojeździłam z mężem po sklepach, znalazłam też super lumpeks, z dużą ilością fantastycznych rzeczy dla maluchówkupiłam m.in. śliczny bialutki kombinezon polarowy za 22 zł
Miłego dnia!dorcia8919, małaMyszka, Owca123, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, rzeczywiście cisza tu taka
Ja się melduję, że nie mogę spać... Od początku pobytu spałam jak dziecko w tym wielkim hotelowym łożu, aż do dziś. Czekam na śniadanie do 8.00.
W tej porannej ciszy, slychac jak ptaszki sobie świergotają i mewyPięknie!!
Dzięki za życzenia dobrej pogody, bo wieje i jest 16'C, szkoda, że jakiejś czapki nie wzięłam, bo ciężko wytrzymać na dłuższym spacerze. Ale co tam, i tak jest pięknie!!!!)) zwiedzamy i relaksujemy się na maxa! Oczywiście codziennie goferek musi być
Po powrocie wybieram się na test glukozy, chyba nie ma znaczenia, że objem się słodkości teraz, co?
U Estrelli jak zwykle gościehehe
Pozdrawiam Was cieplo!
dorcia8919, Natka88, estrella, gosiunia, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
No cisza tu u nas
Owca wypoczywaj i przy okazji za nas wszystkienie sądzę, żeby "obżarstwo" słodyczowe miało wpływ na wynik. Bo jak ma się cukrzycę, to wynik będzie i bez najedzenia się
więc spokojnie korzystaj. Przecież spacer bez gofra, to nie spacer
no i jeszcze lepszej pogody życzę
A ja dziś wizytuję, więc proszę o kciuki. Zobaczymy ile nasz Klusek waży dwa tygodnie przed terminem. I mam nadzieję, że tam wszystko pozamykane na milion spustów i mały się nie śpieszy do wyjściaTaka moja cicha nadzieja
Miłego dnia Mamuśki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 09:37
Owca123, estrella, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Owca dziekuję
Czuję, że jeszcze nie jesteśmy w pełni przygotowani, bo jeszcze to, bo jeszcze tamto do zrobienia. Poza tym dobrze jest jak jest. Wygodniej wziąć go w brzuszku niż zabierać tonę tobołów ze sobąpoza tym uważam, że skoro "wyznaczono" termin to niech siedzi i się rozwinie do końca jak należy
Mamusia i tatuś go kochają, ale w brzuszku ma dobrze, więc niech jeszcze sobie trochę tam pomieszka
małaMyszka, Owca123, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Dorcia trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i żeby maluszek poczekał do terminuswoją drogą dwa tygodnie to i tak niewiele czasu... już całkiem niedługo będziesz tuliła swojego synka
Owca najważniejsze, że odpoczywacie i korzystacie z urlopuDorcia ma rację, nie sądzę, żeby gofry coś zmieniły w wyniku więc zajadaj na zdrowie
U mnie faktycznie, mieszkanie otwarte
A dziś na obiad naleśniki z truskawkamimaż do wieczora w pracy więc ja trochę ogarnę mieszkanie i będę się nudziła...
Miłego dnia!dorcia8919, gosiunia, małaMyszka, Owca123, bosa lubią tę wiadomość
-
Witam ♡
My za 5 godzin zobaczymy nasze sloneczko :*
Juz się nie mogę doczekać, a pewnie czas się będzie dluzyl
Wczoraj byliśmy zamówić garnitur w salonie, do odbioru będzie 10 lipca
Spędziliśmy tam 2 godziny, ale było warto mój kochany będzie wyglądał jak milion $ :*
Ja suknie idę mierzyć za 2 tygodnie
Czas teraz leci do tego ślubu jak nie wiem co
Ale póki co nie mogę się doczekać dzisiejszego USG, mam nadzieje ze będzie wszystko okdorcia8919, małaMyszka, Natka88, Owca123, estrella, bosa lubią tę wiadomość
-
Estrella dokładnie dwa tygodnie to nie dużo, więc niech się nie śpieszy do wychodzenia
No ale co ja mogę
Zajsonek super, że przygotowania pełną parąJa też mówiłam, że mój wyglądał jak milion $
Czasem warto poświęcić dużo więcej czasu a mieć klasę
A suknie masz już jakaś wybraną, jakiś konkretny model?
A za USG kciukasy, na pewno będzie dobrzeZajsonek, małaMyszka, estrella, bosa lubią tę wiadomość
-
dorcia kochana, ja miałam wybraną już 6 grudnia
piękną ksieżniczkę
ale teraz gdy będę miała już dość pokaźny brzusio brzydko będzie się on prezentował w takiej księżniczce
Mam w głowie swój ideał coś prostego z niedługim trenem, cała w koronce
widziałam w tym salonie właśnie coś takiego, tylko ma pasek na pasie, ale prawdopodobnie będzie można go zmienić i zrobić odcięcie pod biustem
jak wybiorę to na pewno wrzucę zdjęcie
Teraz idę się jakoś ubrać i lecę do sąsiada, bo dostałam smsa od kuriera, że mam jakąś paczkę u sąsiada
a jestem ciekawa co to takiego przyszło bo niczego się nie spodziewałammałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość