Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Owca123 wrote:Myszko chciałam Ci dać "lubię" i nie trafiłam w telefonie. Teraz wyszło ze nie lubię 2 razy i raz lubię. Co za głupie przyciski!!!!
Ale super ta kołyska!!!podoba mi sie
Owca123, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Estrella - piękny brzusio!!!
Ja właśnie myślę nad tą nianią. Głównie chcę ją po to, żeby w razie jakbyśmy przysnęli w nocy i coś się miało wydarzyć to alarm nas obudzi. Dzieci niestety zapominają oddychać i trochę się tego obawiam.
Mały będzie spał u nas w sypialni, więc blisko, ale mimo tego mam potrzebę zakupu takiego monitora oddechu.estrella, Owca123, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Wrocilam z usg polowkowego nr 2 (nie moj lekarz) i nie jest idealnie...
Marysia zostaje Marysia i chlopcem nie jest na pewno, tak jak podejrzewano do 20tc;) Ma zdrowe serduszko i nerki, przeplywy ok, rozszczepiania wargi brak, kosc nosowa piekna. ALE jest za duza, duzo za duza- 16 dni. Lekarz dopytywal czy aby na pewno nie ma bledu w datowaniu poczatku ciazy i czy Mala ciagle byla tyle wieksza (do 14tc ta roznica wynosila jedyne 4 dni). Wiec albo mam cukrzyce (co watpliwe, bo glukoze mam idealna, chyba ze na krzywej cos wyjdzie za 2 tygodnie), albo to patologia ciazy do obserwacji. Niby wszystko dobrze, tylko ta wielkosc:(
Wg nowiutkiego USG Mala wazy 714g (moja lekarka 2 tyg. temu oszacowala wage na starszym sprzecie na 730).Owca123, dorcia8919, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Hmmmm... Natka, ważne, ze Marysia jest zdrowa
a moze jak juz byłaś w ciazy to okres sie pojawił i ciąża jest starsza, bo zaczęłaś ja liczyć pozniej? Nie wiem, próbuje znaleść jakies logiczne wytłumaczenie. A moze taki juz jej urok i nie ma co sie martwić
gosiunia, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Bledu w datowaniu nie ma, bo po poronieniu robilam testy ovu, do tego standardowo tempka i akurat w czasie ovu mialam wizyte, a dziecko do ok. 14tc bylo tylko 4 dni starsze (czyli w normie).
Wazne, ze jest zdrowa:) Moge miec cc, indukcje porodu czy diete cukrzycowa, byle urodzila sie cala i zdrowa!gosiunia, Owca123, dorcia8919, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Nancy gdzie się podziewałaś????!!!!
Malamyszka ja ciągle na wrześniówkach siedzę i tak podczytuję Was z doskoku:) Na sierpniówki też zaglądam codziennie z racji tego, że mam termin na 28 sierpnia wg OM.
W poniedziałek mam trzecie prenatalne i dowiem się ile nasz Nikodem waży:) Już coraz bliżej do rozwiązania:) Strasznie szybko ten czas leci. Widzę, że Zajsonek już na połówce, wow:)Zajsonek, dorcia8919, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Nancy kochanie czas tak szybko leci, niedawno zobaczyłam 2 kreski a tu już połowa
We wtorek badania połówkowe
A za niecałe 2 miesiące ślub, pamiętam jak niedawno na ovu pisałam ze jeszcze rok
A wy jak się Nancy czujecie ? ♡małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Hejka
My juz na nogach, dziś o wiele lepiej :*
P., właśnie wrócił z nocki i poszedł do sklepu po śniadanko, kochany taki ♡
Dorcia, właśnie doczytałam na forum, że musimy mieszkać blisko siebie, super ♡małaMyszka, Natka88, dorcia8919, bosa lubią tę wiadomość
-
A ja u stomatologa siedzę i czekam na wizytę. Myślę, że to będzie druga i ostatnia... W sumie tylko wyjęcie wypełnienia i włożenie nowej plomby heheehe
bosa lubi tę wiadomość
-
cześć mamuśki
dzisiaj byłam pierwszy raz na zajęciach fizycznych dla ciężarówek w ramach SR i muszę przyznać że atmosfera naprawdę rewelacyjna, trochę się poruszałam i posłuchałam ciekawych rzeczy i tak przynajmniej 1-2 x w tygodniu będę chodzić na takie zabawy ruchowepóźniej pojechałam na zakupy spożywcze i po wyprawkę kosmetyczną dla Anastazji, poszłam waszymi radami i kupiłam m.in. oliwkę Hipp, emulsję do kąpieli Oliatum, Sudokrem i takie tam inne pierdoły a w między czasie skoczyłam na pocztę, załatwiłam kilka spraw na mieście, kupiłam truskawki mutanty (nie wiem czym były podlewane ale są ogromniaste) i dopiero weszłam do domu
zaraz wyjdę do ogrodu na leżak się pobyczyć na słońcu
i jak zawsze trzeba się pochwalić!
dzisiaj zaczynam 28tc (27+0) a tym samym wchodzę w
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 14:00
Zajsonek, Owca123, małaMyszka, estrella, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Super
Ja też dzwoniłam do SR, tak jak mówił LEKARZA w 20 tygodniu miałam zadzwonić. Teraz czekam na SMS od położnej o dacie i godzinie pierwszego spotkaniadowiedziałam się, że są dwa spotkania w tygodniu tak jak i Ciebie Julitko ♡
Czekam z niecierpliwością na tego SMSa, bo wiem ze można się tam dowiedzieć wielu ciekawych i pomocnych informacji
Idę do SR z polecenia dwóch ginekologów i przyjaciółki, która właśnie ma TP na dziś
Ale chyba nic z tego nie będziena pewno nie dziś
My się pomału szykujemy, zaraz budzę mojego P., musimy jechać do firmy transportowej załatwić transport na wesele.
W sobotę spotkanie z moja prababcia przyjechała z Danii i bardzo chce się ze mną zobaczyć
Miłego dniapóźniej wpadnę poczytać co mamuśki naskrobały ♡
julita, małaMyszka, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Zajsonek szkoda, że ukrywają, choć nie wiem czemu ;P
Julita porównaj sobie ceny w aptece gemini. Przy kupnie większej ilość rzeczy bardziej się opłaca niż w stacjonarnych sklepach czy aptekachJa zakupiłam dużo za jednym razem i miałam przesyłkę za free. A jak się tak podliczy koszty to zawsze jesteś trochę kaski do przodu na kolejne pierdółki
julita, małaMyszka, Owca123, Zajsonek, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
już mi kilka osób polecało Gemini, ceny mają dobre i nawet mam zapełniony wirtualny koszyk na ich stronie, miałam składać zamówienie ale dzisiaj jak już byłam w galerii to tu promocja, tam promocja i tam promocja i wyszło mi prawie na to samo
małaMyszka, dorcia8919, Zajsonek, Natka88, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość