Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozdrawiamy znad morza:-)
Awansowaliśmy z "inkubatorka" na "kamperka" 33 tc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/441ffe868980.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 22:52
dorcia8919, 0na88, Owca123, Natka88, Biedroneczka83, Basik122, margaret26, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:macham z niecierpliwością oczekując nocy czy juz poraz trzeci bede miała skurcze i może tym razem nie minął
i Lilka wreszcie wyjdzie bo juz mi ciężko słaba jestem bo hemoglobina spadła i nie mam sił na nic
I jak Kochana? Macie juz Lile obok siebie?małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Nataka jeszcze siedzi uparciuch nic ją nie rusza
Mnie za to wypadła reszta czopa wiec licze ze w tym tyg coś ruszy
robie wszystko ciepłe prysznice, winko czerwone na poszerzenie szyjki, sex i zobaczymyczekam z niecierpliwością aż poleją sie wody
małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:a tak poza tym gdzie reszta babeczek z wesołej?
Basik, Vuko, Polkosia, Fatim, mała mi, kasia, ewwiel??? ktoś coś???małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Nataka jeszcze siedzi uparciuch nic ją nie rusza
Mnie za to wypadła reszta czopa wiec licze ze w tym tyg coś ruszy
robie wszystko ciepłe prysznice, winko czerwone na poszerzenie szyjki, sex i zobaczymyczekam z niecierpliwością aż poleją sie wody
Być może to przypadek ale warto spróbować, na mnie podziałał stres ale tego nie polecam
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witam się ♡
U nas zaczął się tydzień dosłownie bez dnia wolnego
P., wróci z pracy jedziemy do hurtowni za alkoholem
Jutro USG połówkowe i trzeba iść po zapowiedzi, środa jechać do Jawora do kamerzysta i fotografa ok. 70km, czwartek zamówić kwiaty, piątek suknia ślubna a popołudniu jechać ok. 100km zamówić ciasto i tort
piękny czas, gdyby nie samochód nie dałabym radymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
a no i się witamy czekając na kuriera... będzie fura...
rano był już ups z paczką z gemini. Idę dopakować torbę i już koniec... czekamy... wszystko gotowe...estrella, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Powóz stoi od 40 min, ale tak mnie dopadł głód, że najpierw musiałam zjeść obiad. Mały się domagał i nie dał mi się ruszyć. Jeszcze do tego zrobiłam sobie saunę... piekarnik na 180 stopni i składanie wózka to nie zbyt dobry pomysł hehehe Teraz szaleje mały dzikus zadowolony z jedzonka ...
Spacerówki jeszcze nie ogarnęłam, ale zjadłam to się za nią wezmę...
Oto on...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c24c6b7bc0b3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae1674477965.jpg
Muszę powiedzieć, że on wcale nie jest taki mały...Owca123, Basik122, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Piękny ten wózeczek ja się zastanawiam nad tym samym modelem albo nad tym Husky lub X-landerem XA
A możesz zrobić zdjęcie jak wygląda złóżony, głównie chodzi mi o to czy trzeba ściągać do złożenia przednie kółka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 17:54
małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Basik122 wrote:Piękny ten wózeczek ja się zastanawiam nad tym samym modelem albo nad tym Husky lub X-landerem XA
Ostatecznie jest Lupo 2015Basik122, gosiunia lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Podałaś wszystkie moje/nasze typy!
Ostatecznie jest Lupo 2015małaMyszka lubi tę wiadomość
-
anie93lica wrote:Dzięki
cudnie się czuje dzięki Wam dziewczynom na forum
potraficie podnieść na duchu, piękne dwie kreseczki dzisiaj rano
pierwsze usg 06.07
anie93lica, gosiunia lubią tę wiadomość