Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczęta ♡
my za 3 godzinki idziemy na polowkowe
Mam nadzieje, ze wszystko będzie jak należy
Prosimy o kciuki :*
A tymczasem idziemy się czymś zająć aby szybko czas zlecial
Miłego dnia :*Basik122, Owca123, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Anielica witamy, jeśli Cię to pocieszy ja również nie mogłam uwierzyć, że się udało mimo trzech pozytywnych testówtrzymam kciuki za betę, daj znać koniecznie!
Myszko ślicznie wyglądaszteraz kiedy wszystko już gotowe pozostaje cierpliwie czekać na tego małego przystojniaka
My w niedzielę pojechaliśmy do mojej mamy i brata bo miał wczoraj urodziny... Wczoraj wróciliśmy do domu i całe popołudnie miałam zajęte bo mama dała mi warzywa ze swojego ogrodu, które musiałam umyć ale teraz mam pyszną zdrową sałatę, szczypiorek, marchewkę, pietruszkę, kalarepkę, koperek, rzodkiewkędo tego młode buraczki na zupę botwinkową
A teraz zabrałam się za chałkę, która właśnie sobie rośnie w miscea ja odpoczywam... całą sobotę tak mnie bolał kręgosłup, że ledwo się ruszałam... na szczęście dziś już nie ma po bólu śladu ale muszę bardziej uważać...
Owca123, małaMyszka, anie93lica, gosiunia lubią tę wiadomość
-
cześć laseczki
melduję się po wyprawie do Jeleniej Góry, cóż tam są za piękne widoki! Odpoczeliście, pozwiedzaliśmy, objedliśmy się i zaliczyliśmy sesje brzuszkową u koleżanki, która towarzyszyła nam prawie trzy lata temu podczas sesji narzeczeńskiej, jak tylko otrzymam efekty w postaci zdjęć to się pochwale
Myszko no to super że rozdział już jest a wózek ładny i zgrabnydzisiaj kurier też już przywiózł nasz ale zobaczę go dopiero jak R. wróci z pracy bo kurier przywiózł przesyłkę do jego biura
Zajsonku samych miłych wrażeń życzę podczas wizycie!koniecznie daj znać co i jak!
Anielcia witaj po fioletowej stronie mocy, gratuluję i życzę aby ciąża przebiegała spokojnie i bez komplikacji
Owca123, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Estrella, na pewno dam znać
wyniki w czwartek rano
Dziś wygląda to tak http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed32b28007aa.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 12:48
Owca123, julita, estrella, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Anielcia będzie dobrze ♡
Dzidzia jest na 100 % :*
Spokojnej ciąży kochana
Nam zostały 2 godziny, tak się nie mogę doczekać, że to masakra
Poprosimy o nagranie na płytkę, mój P., będzie miał prezent na dzień ojcajulita, Owca123, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Anielica! Wszystko bedzie dobrze
Zaciskam kciuki!
Widzę, ze Wasze weekendy spędzone intensywnie. U mnie tez tak bylo, bo byliśmy w sobotę na weselu. Potancowalam, pojadlam i wytrzymałam do końca, czyli do 2.00. Fajnie było
Tylko teraz jakos nie moge dojść do siebie, odpoczywam kolejny dzien z takim dziwnym uczuciem w brzuchu. Nospe brałam, ale chyba po prostu rośnie brzuchol, bo zdecydowanie sie powiększył i juz tak ciezko mi sie zginac i ruszać- cos nowegoCzasem sie zapominam a przecież trzeba na siebie uważać..
Myszko, piękne zdjecie!!!
Julita, jestem bardzo ciekawa tej sesji brzuszkowej. My tez sie wybieramy jakos w sierpniu.
Estrella, ale mi narobilas ochoty na botwinkową...julita, estrella, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
oj Kochane będzie dobrze!
Czekam na wiadomości !!!
no i się chwalę !!! zaczęłam podrozdział pierwszego rodziału aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jak wiecie moje kontakty z rodzicami są ograniczone do smsów na święta i urodziny, a dzisiaj wysłałam tacie życzenia i w odpowiedzi zapytał co u nas...
Rozpłakałam się oczywiście i nie napisałam więcej jak: u nas wszystko dobrze...
tęsknię za nimi jak cholera, ale jak pomyślę co będzie jak do nich pojadę, to od razu schodzę na ziemię.
Moje starsze siostry od 3 lat nie zapytały co u mnie... ehhhh rodzina...anie93lica, Owca123, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ta! Dam!
wózek jest już złożony i zaparkowany w pokoju Anastazji
jest cudowny!
Zajsonku, czekamy na relacje z wizyty
Myszko, o żesz ty! po uszach zaraz oberwieszz jednej strony tęsknisz za rodziną a z drugiej piszesz w SMS tylko, że u was wszystko dobrze, czemuuuuu? mogłaś napisać chociaż 2-3 treściwe zdania od serca, kochana na pewno poczułabyś się lepiej, zwłaszcza że to SMS do taty z którym masz jakiś tam lepszy kontakt niż z pozostałymi członkami rodziny
małaMyszka, Owca123, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiu witamy
trzymam kciuki za bezproblemowe 9 m-cy
Owca też mam mega ochotę na tę zupę tylko nie mam jej na czym ugotować... wszystkie części kurczaka mi się pokończyły więc jutro muszę udać się na zakupyale i tak zrobię zupę dopiero jak mąż będzie miał popołudniówkę bo On tej zupy nie lubi
Zawsze jak robię obiad tylko dla siebie to wybieram to czego mąż nie lubi
Myszko myślę, że Julita ma trochę racji... wiem, że to twoje życie i pamiętam jak wiele złego wyrządziła Ci rodzina ale nie dziwię się, że tęsknisz... Mi też różnie układało się z mamą... ma ciężki charakter, bardzo władczy... wiele razy się kłóciłyśmy ale zawsze jednak wyciągałam do niej rękę bo wiem, że mimo wszystko by mi jej brakowało... Mój tata nie żyje już prawie 7 lat, bardzo mi go brakuje, nie było Go ze mną w dniu ślubu, nie pozna swojej wnuczki... Nawet nie zdążył poznać mojego mężaJedyne co mogę teraz zrobić to tak jak wczoraj zapalić znicz na jego grobie... Dlatego postanowiłam mimo wszystko żyć w zgodzie z mamą i cieszyć się, że jest przy mnie, mimo jej charakteru...
A teraz trochę bardziej optymistycznie... zrobiłam mega chałkę i już prawie ją zjadłammalutkiej też smakuje bo co zjem kawałek to sprzedaje mi dość mocne kopniaki
jak tak dalej pójdzie to zanim mąż wróci z pracy (za godzinę) to zjem całą i nawet nie posmakuje
margaret26, julita, małaMyszka, Owca123, gosiunia lubią tę wiadomość