X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wesoła porodówka
Odpowiedz

Wesoła porodówka

Oceń ten wątek:
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boje się ze pomimo pozytywnego testu nie udało się jednak, nie wiem czemu tak mam...

małaMyszka lubi tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anie93lica wrote:
    Boje się ze pomimo pozytywnego testu nie udało się jednak, nie wiem czemu tak mam...

Ja tez tak mam, nie przejmuj sie :)

anie93lica, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro polecę na bete

małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczęta ♡
    my za 3 godzinki idziemy na polowkowe :)
    Mam nadzieje, ze wszystko będzie jak należy ;)
    Prosimy o kciuki :*
    A tymczasem idziemy się czymś zająć aby szybko czas zlecial :P
    Miłego dnia :*

Basik122, Owca123, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki ;-) na pewno będzie wszystko w porządku ;-)
    Ja 6.07 pierwsze usg, nie mogę się doczekać ;-)

Basik122, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Anielica witamy, jeśli Cię to pocieszy ja również nie mogłam uwierzyć, że się udało mimo trzech pozytywnych testów :) trzymam kciuki za betę, daj znać koniecznie!

Myszko ślicznie wyglądasz :) teraz kiedy wszystko już gotowe pozostaje cierpliwie czekać na tego małego przystojniaka :)

My w niedzielę pojechaliśmy do mojej mamy i brata bo miał wczoraj urodziny... Wczoraj wróciliśmy do domu i całe popołudnie miałam zajęte bo mama dała mi warzywa ze swojego ogrodu, które musiałam umyć ale teraz mam pyszną zdrową sałatę, szczypiorek, marchewkę, pietruszkę, kalarepkę, koperek, rzodkiewkę :D do tego młode buraczki na zupę botwinkową :D

A teraz zabrałam się za chałkę, która właśnie sobie rośnie w misce :D a ja odpoczywam... całą sobotę tak mnie bolał kręgosłup, że ledwo się ruszałam... na szczęście dziś już nie ma po bólu śladu ale muszę bardziej uważać...

Owca123, małaMyszka, anie93lica, gosiunia lubią tę wiadomość

• julita Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć laseczki :) melduję się po wyprawie do Jeleniej Góry, cóż tam są za piękne widoki! Odpoczeliście, pozwiedzaliśmy, objedliśmy się i zaliczyliśmy sesje brzuszkową u koleżanki, która towarzyszyła nam prawie trzy lata temu podczas sesji narzeczeńskiej, jak tylko otrzymam efekty w postaci zdjęć to się pochwale :D

Myszko no to super że rozdział już jest a wózek ładny i zgrabny <3 dzisiaj kurier też już przywiózł nasz ale zobaczę go dopiero jak R. wróci z pracy bo kurier przywiózł przesyłkę do jego biura ;D
    Zajsonku samych miłych wrażeń życzę podczas wizycie! :) koniecznie daj znać co i jak!
    Anielcia witaj po fioletowej stronie mocy, gratuluję i życzę aby ciąża przebiegała spokojnie i bez komplikacji :)

Owca123, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella, na pewno dam znać ;-) wyniki w czwartek rano ;-)
    Dziś wygląda to tak http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed32b28007aa.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 12:48

Owca123, julita, estrella, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielcia będzie dobrze ♡
    Dzidzia jest na 100 % :*
    Spokojnej ciąży kochana :)
    Nam zostały 2 godziny, tak się nie mogę doczekać, że to masakra :P
    Poprosimy o nagranie na płytkę, mój P., będzie miał prezent na dzień ojca :)

julita, Owca123, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idealny prezent na dzień ojca ;-)
    Zajsonek, mam nadzieję że będzie wszystko u mnie dobrze...
    I życzę powodzenia na usg ;-) ja myślę że jak tego 6.07 zobaczę pierwsze usg to się wzrusze jak nic ;-)

ug37zbmh9r9sv292.png
  • Owca123 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Anielica! Wszystko bedzie dobrze :-) Zaciskam kciuki!

Widzę, ze Wasze weekendy spędzone intensywnie. U mnie tez tak bylo, bo byliśmy w sobotę na weselu. Potancowalam, pojadlam i wytrzymałam do końca, czyli do 2.00. Fajnie było :)
    Tylko teraz jakos nie moge dojść do siebie, odpoczywam kolejny dzien z takim dziwnym uczuciem w brzuchu. Nospe brałam, ale chyba po prostu rośnie brzuchol, bo zdecydowanie sie powiększył i juz tak ciezko mi sie zginac i ruszać- cos nowego ;) Czasem sie zapominam a przecież trzeba na siebie uważać.. :)

Myszko, piękne zdjecie!!!

Julita, jestem bardzo ciekawa tej sesji brzuszkowej. My tez sie wybieramy jakos w sierpniu.

Estrella, ale mi narobilas ochoty na botwinkową...

julita, estrella, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

atdc73sbmadonc8u.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziękuję za gratki by nie zapeszyc :*

ug37zbmh9r9sv292.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    15 minut do wyjścia :)

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-)

ug37zbmh9r9sv292.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Kochane będzie dobrze!
    Czekam na wiadomości !!!

no i się chwalę !!! zaczęłam podrozdział pierwszego rodziału aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Jak wiecie moje kontakty z rodzicami są ograniczone do smsów na święta i urodziny, a dzisiaj wysłałam tacie życzenia i w odpowiedzi zapytał co u nas...

Rozpłakałam się oczywiście i nie napisałam więcej jak: u nas wszystko dobrze...
    tęsknię za nimi jak cholera, ale jak pomyślę co będzie jak do nich pojadę, to od razu schodzę na ziemię.
    Moje starsze siostry od 3 lat nie zapytały co u mnie... ehhhh rodzina...

anie93lica, Owca123, gosiunia lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta! Dam! :D wózek jest już złożony i zaparkowany w pokoju Anastazji <3 jest cudowny!

Zajsonku, czekamy na relacje z wizyty :P

Myszko, o żesz ty! po uszach zaraz oberwiesz :) z jednej strony tęsknisz za rodziną a z drugiej piszesz w SMS tylko, że u was wszystko dobrze, czemuuuuu? mogłaś napisać chociaż 2-3 treściwe zdania od serca, kochana na pewno poczułabyś się lepiej, zwłaszcza że to SMS do taty z którym masz jakiś tam lepszy kontakt niż z pozostałymi członkami rodziny :)

małaMyszka, Owca123, gosiunia lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • margaret26 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam do Was :) Ściskam Dziewczyny ,które już znam i te które dopiero poznam ;)!

Basik122, julita, anie93lica, estrella, Natka88, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

Leon 3940g, 57cm, 10pkt, cc <3
    Urodzony dnia 23.02.2016r, o godzinie 5.40

3jvzj44jk36zw5al.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz termin na ten sam dzień co ja widzę ;-) zapraszam na https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/marcowe-mamusie-2016,7797.html

margaret26, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu witamy :) trzymam kciuki za bezproblemowe 9 m-cy :)

Owca też mam mega ochotę na tę zupę tylko nie mam jej na czym ugotować... wszystkie części kurczaka mi się pokończyły więc jutro muszę udać się na zakupy :) ale i tak zrobię zupę dopiero jak mąż będzie miał popołudniówkę bo On tej zupy nie lubi :/ Zawsze jak robię obiad tylko dla siebie to wybieram to czego mąż nie lubi :P

Myszko myślę, że Julita ma trochę racji... wiem, że to twoje życie i pamiętam jak wiele złego wyrządziła Ci rodzina ale nie dziwię się, że tęsknisz... Mi też różnie układało się z mamą... ma ciężki charakter, bardzo władczy... wiele razy się kłóciłyśmy ale zawsze jednak wyciągałam do niej rękę bo wiem, że mimo wszystko by mi jej brakowało... Mój tata nie żyje już prawie 7 lat, bardzo mi go brakuje, nie było Go ze mną w dniu ślubu, nie pozna swojej wnuczki... Nawet nie zdążył poznać mojego męża :( Jedyne co mogę teraz zrobić to tak jak wczoraj zapalić znicz na jego grobie... Dlatego postanowiłam mimo wszystko żyć w zgodzie z mamą i cieszyć się, że jest przy mnie, mimo jej charakteru...

A teraz trochę bardziej optymistycznie... zrobiłam mega chałkę i już prawie ją zjadłam :D malutkiej też smakuje bo co zjem kawałek to sprzedaje mi dość mocne kopniaki <3 jak tak dalej pójdzie to zanim mąż wróci z pracy (za godzinę) to zjem całą i nawet nie posmakuje :P

margaret26, julita, małaMyszka, Owca123, gosiunia lubią tę wiadomość

• julita Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój R. zwariował, co chwilę wyciąga z pokoju wózek i jeździ nim po całym domu a za nim biega pies i szczeka :D
    zwariuję zaraz ;D

Natka88, anie93lica, małaMyszka, Owca123, gosiunia, estrella lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
‹‹ 108 109 110 111 112 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ