X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wesoła porodówka
Odpowiedz

Wesoła porodówka

Oceń ten wątek:
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boje się ze pomimo pozytywnego testu nie udało się jednak, nie wiem czemu tak mam...

małaMyszka lubi tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anie93lica wrote:
    Boje się ze pomimo pozytywnego testu nie udało się jednak, nie wiem czemu tak mam...

Ja tez tak mam, nie przejmuj sie :)

anie93lica, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro polecę na bete

małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczęta ♡
    my za 3 godzinki idziemy na polowkowe :)
    Mam nadzieje, ze wszystko będzie jak należy ;)
    Prosimy o kciuki :*
    A tymczasem idziemy się czymś zająć aby szybko czas zlecial :P
    Miłego dnia :*

Basik122, Owca123, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki ;-) na pewno będzie wszystko w porządku ;-)
    Ja 6.07 pierwsze usg, nie mogę się doczekać ;-)

Basik122, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Anielica witamy, jeśli Cię to pocieszy ja również nie mogłam uwierzyć, że się udało mimo trzech pozytywnych testów :) trzymam kciuki za betę, daj znać koniecznie!

Myszko ślicznie wyglądasz :) teraz kiedy wszystko już gotowe pozostaje cierpliwie czekać na tego małego przystojniaka :)

My w niedzielę pojechaliśmy do mojej mamy i brata bo miał wczoraj urodziny... Wczoraj wróciliśmy do domu i całe popołudnie miałam zajęte bo mama dała mi warzywa ze swojego ogrodu, które musiałam umyć ale teraz mam pyszną zdrową sałatę, szczypiorek, marchewkę, pietruszkę, kalarepkę, koperek, rzodkiewkę :D do tego młode buraczki na zupę botwinkową :D

A teraz zabrałam się za chałkę, która właśnie sobie rośnie w misce :D a ja odpoczywam... całą sobotę tak mnie bolał kręgosłup, że ledwo się ruszałam... na szczęście dziś już nie ma po bólu śladu ale muszę bardziej uważać...

Owca123, małaMyszka, anie93lica, gosiunia lubią tę wiadomość

• julita Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć laseczki :) melduję się po wyprawie do Jeleniej Góry, cóż tam są za piękne widoki! Odpoczeliście, pozwiedzaliśmy, objedliśmy się i zaliczyliśmy sesje brzuszkową u koleżanki, która towarzyszyła nam prawie trzy lata temu podczas sesji narzeczeńskiej, jak tylko otrzymam efekty w postaci zdjęć to się pochwale :D

Myszko no to super że rozdział już jest a wózek ładny i zgrabny <3 dzisiaj kurier też już przywiózł nasz ale zobaczę go dopiero jak R. wróci z pracy bo kurier przywiózł przesyłkę do jego biura ;D
    Zajsonku samych miłych wrażeń życzę podczas wizycie! :) koniecznie daj znać co i jak!
    Anielcia witaj po fioletowej stronie mocy, gratuluję i życzę aby ciąża przebiegała spokojnie i bez komplikacji :)

Owca123, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella, na pewno dam znać ;-) wyniki w czwartek rano ;-)
    Dziś wygląda to tak http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed32b28007aa.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 12:48

Owca123, julita, estrella, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielcia będzie dobrze ♡
    Dzidzia jest na 100 % :*
    Spokojnej ciąży kochana :)
    Nam zostały 2 godziny, tak się nie mogę doczekać, że to masakra :P
    Poprosimy o nagranie na płytkę, mój P., będzie miał prezent na dzień ojca :)

julita, Owca123, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idealny prezent na dzień ojca ;-)
    Zajsonek, mam nadzieję że będzie wszystko u mnie dobrze...
    I życzę powodzenia na usg ;-) ja myślę że jak tego 6.07 zobaczę pierwsze usg to się wzrusze jak nic ;-)

ug37zbmh9r9sv292.png
  • Owca123 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Anielica! Wszystko bedzie dobrze :-) Zaciskam kciuki!

Widzę, ze Wasze weekendy spędzone intensywnie. U mnie tez tak bylo, bo byliśmy w sobotę na weselu. Potancowalam, pojadlam i wytrzymałam do końca, czyli do 2.00. Fajnie było :)
    Tylko teraz jakos nie moge dojść do siebie, odpoczywam kolejny dzien z takim dziwnym uczuciem w brzuchu. Nospe brałam, ale chyba po prostu rośnie brzuchol, bo zdecydowanie sie powiększył i juz tak ciezko mi sie zginac i ruszać- cos nowego ;) Czasem sie zapominam a przecież trzeba na siebie uważać.. :)

Myszko, piękne zdjecie!!!

Julita, jestem bardzo ciekawa tej sesji brzuszkowej. My tez sie wybieramy jakos w sierpniu.

Estrella, ale mi narobilas ochoty na botwinkową...

julita, estrella, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

atdc73sbmadonc8u.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziękuję za gratki by nie zapeszyc :*

ug37zbmh9r9sv292.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    15 minut do wyjścia :)

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-)

ug37zbmh9r9sv292.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Kochane będzie dobrze!
    Czekam na wiadomości !!!

no i się chwalę !!! zaczęłam podrozdział pierwszego rodziału aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Jak wiecie moje kontakty z rodzicami są ograniczone do smsów na święta i urodziny, a dzisiaj wysłałam tacie życzenia i w odpowiedzi zapytał co u nas...

Rozpłakałam się oczywiście i nie napisałam więcej jak: u nas wszystko dobrze...
    tęsknię za nimi jak cholera, ale jak pomyślę co będzie jak do nich pojadę, to od razu schodzę na ziemię.
    Moje starsze siostry od 3 lat nie zapytały co u mnie... ehhhh rodzina...

anie93lica, Owca123, gosiunia lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta! Dam! :D wózek jest już złożony i zaparkowany w pokoju Anastazji <3 jest cudowny!

Zajsonku, czekamy na relacje z wizyty :P

Myszko, o żesz ty! po uszach zaraz oberwiesz :) z jednej strony tęsknisz za rodziną a z drugiej piszesz w SMS tylko, że u was wszystko dobrze, czemuuuuu? mogłaś napisać chociaż 2-3 treściwe zdania od serca, kochana na pewno poczułabyś się lepiej, zwłaszcza że to SMS do taty z którym masz jakiś tam lepszy kontakt niż z pozostałymi członkami rodziny :)

małaMyszka, Owca123, gosiunia lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • margaret26 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam do Was :) Ściskam Dziewczyny ,które już znam i te które dopiero poznam ;)!

Basik122, julita, anie93lica, estrella, Natka88, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

Leon 3940g, 57cm, 10pkt, cc <3
    Urodzony dnia 23.02.2016r, o godzinie 5.40

3jvzj44jk36zw5al.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz termin na ten sam dzień co ja widzę ;-) zapraszam na https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/marcowe-mamusie-2016,7797.html

margaret26, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu witamy :) trzymam kciuki za bezproblemowe 9 m-cy :)

Owca też mam mega ochotę na tę zupę tylko nie mam jej na czym ugotować... wszystkie części kurczaka mi się pokończyły więc jutro muszę udać się na zakupy :) ale i tak zrobię zupę dopiero jak mąż będzie miał popołudniówkę bo On tej zupy nie lubi :/ Zawsze jak robię obiad tylko dla siebie to wybieram to czego mąż nie lubi :P

Myszko myślę, że Julita ma trochę racji... wiem, że to twoje życie i pamiętam jak wiele złego wyrządziła Ci rodzina ale nie dziwię się, że tęsknisz... Mi też różnie układało się z mamą... ma ciężki charakter, bardzo władczy... wiele razy się kłóciłyśmy ale zawsze jednak wyciągałam do niej rękę bo wiem, że mimo wszystko by mi jej brakowało... Mój tata nie żyje już prawie 7 lat, bardzo mi go brakuje, nie było Go ze mną w dniu ślubu, nie pozna swojej wnuczki... Nawet nie zdążył poznać mojego męża :( Jedyne co mogę teraz zrobić to tak jak wczoraj zapalić znicz na jego grobie... Dlatego postanowiłam mimo wszystko żyć w zgodzie z mamą i cieszyć się, że jest przy mnie, mimo jej charakteru...

A teraz trochę bardziej optymistycznie... zrobiłam mega chałkę i już prawie ją zjadłam :D malutkiej też smakuje bo co zjem kawałek to sprzedaje mi dość mocne kopniaki <3 jak tak dalej pójdzie to zanim mąż wróci z pracy (za godzinę) to zjem całą i nawet nie posmakuje :P

margaret26, julita, małaMyszka, Owca123, gosiunia lubią tę wiadomość

• julita Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój R. zwariował, co chwilę wyciąga z pokoju wózek i jeździ nim po całym domu a za nim biega pies i szczeka :D
    zwariuję zaraz ;D

Natka88, anie93lica, małaMyszka, Owca123, gosiunia, estrella lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
‹‹ 108 109 110 111 112 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ