Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kubuś rozwija się prawidłowo
Waży 490g, a reszta wymiarów maksymalnie większe o tydzień
Cały czas zasłaniał Buzke ale zdjęcie mamy jutro wrzucę:*
A tymczasem miłej nocy ♡anie93lica, Natka88, małaMyszka, Owca123, gosiunia, Basik122, estrella lubią tę wiadomość
-
Witam nowe mamusie
Ostatnio nie miałam nawet za bardzo czasu siedzieć na belly. trzeba było dopieścić dom do końca. Choć dziś od rana mam jakiś hardcoreBrzuch mnie boli, śluzu przybywa i w środku czuję, że coś się powoli zaczyna dziać. A liczyłam, że jednak na spokojnie wszystko do 29 będzie
Choć mam wciąż nadzieję, że jeszcze sobie poczeka nieco
Synuś aktywny jak zawsze i nie wiem czy daje znać, że zamierza się ulatniać z brzucha czy uspokaja mnie, że jeszcze zostaje na te kilka dni
No zobaczymy
Owca123, anie93lica, gosiunia, estrella, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dorcia, no no.. Już myślałam, jak zaczęłam czytać Twój wpis, że jestes "po"
hehe Skoro wszystko juz gotowe, to mały może wychodzić, już nie bądz taka i go nie przetrzymuj
A imię macie, bo ja chyba w końcu nie zakodowałam na jakim się zatrzymało?
Aaaaaaaa! A mnie wczoraj stuknęła 100 dniówka!dziś już 99 dni...
Milego dnia babeczki!dorcia8919, anie93lica, gosiunia, estrella, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
hehe... oj Ty matko niedobra
Ja tak gadam, ale pewnie sama też będę chciała, żeby mała siedziała w brzuchu jak najdłużej, bo na jej przyjście na świat będziemy w ostatniej chwili się przygotowywać. Z resztą, my tak z wszystkim na "za pięć dwunasta" się organizujemy i nie ważne, że coś zaplanowane jest od dawna. Tak już z moim małżonkiem mamy
No ale może jakiś postęp zrobię po wypłacie, bo szukam łóżeczkakoniecznie białego i niedrogiego.
A może by tak pomalować drewniane używane? Co sądzicie? Znacie jakieś sprawdzone farby do mebli dla dzieci?gosiunia, estrella, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Owca u nas podobnie - wszystko na ostatnią chwilę dosłownie. Remont chaty miesiąc przed porodem, a potem panika czy się wyrobimy
Na szczęście zostały tylko panele do położenia, ale to w już nie sprawia problemu ani nie robi kurzu. No i ubranie w pościel łóżeczka, żeby było świeże
Ale jak to wiadomo wszystko wyjdzie samo czy jest tak "przygotowane" jak być powinno
Owca123, gosiunia, estrella, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Powiem Ci Kochana, że ja chyba nie wiem co myślę
Niby wiem, że to już, że zaraz wszystko się zmieni, całe życie odwróci się do góry nogami. Ale generalnie nie "czuję" tego jakoś tak emocjonalnie, tylko jakoś spokojnie. 9 miesięcy zleciało w takim tempie, że chyba do końca jeszcze to do mnie nie dotarło
Ale ciągle myślę pozytywnie i tak też się nastawiam. Przecież inaczej być nie może prawda
Owca123, estrella, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Myszko, chcialam zebys mi zmienila wiek i wkleila mojego schwangera, a go wcielo w moim aparacie. Musze zrobic nowa fote;)
Biedroneczko, trzymam kciuki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 20:30
gosiunia, małaMyszka lubią tę wiadomość