Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Dziękuję dziewczyny za życzeniaFaktycznie nie udzielałam się wczoraj bo mąż miał wolne więc spędziliśmy ten dzień razem
Wielkiego świętowania nie było ale poszliśmy do miasta na pyszny obiad z jeszcze lepszym deserem
dostałam bukiet kwiatów tak więc rocznica udana
trochę tylko brakowało mi winka no ale nie aż tak bardo
Gosiunia gratuluję! Z całego serca życzę spokojnej ciąży i trzymam kciuki za córeczkę
Basik śliczne te rzeczy z C&Ateż mam trochę rzeczy z tego sklepu - kupiłam jak były przeceny
ale planuję jeszcze zamówić paczuszkę... szkoda tylko, że żadnej promocji nie ma bo ciuszki choć ładne to faktycznie dość drogie. No ale tak jak mówisz są dobrej jakości, moje znajome sobie chwalą
ale masz wyprawkę dla synka wow
będziesz mogła przebierać swojego małego modela kilka razy dziennie
Julita oby to plamienie zwiastowało rychły poródE-ciotki już chciałyby poznać Anastazję, niech już do nas wychodzi
Wiedźma fajnie, że z rodzicami już zgodatylko oszczędzaj się przy tej przeprowadzce żeby Hania jeszcze trochę w brzuszku posiedziała
Myszko najważniejsze, że badania wyszły dobrze! Bardzo się cieszęPokaż nam swojego małego przystojniaka, pewnie już trochę urósł?
Matleena zdasz egzamin bez problemuTyle nauki + nasze kciuki = będzie lepiej niż myślisz
A ja dziś obudziłam się o 4.50 i nie było mowy o spaniu... mała zaczęła szaleć więc przeleżałam do 6.30 zjadłam z mężem śniadanie i kiedy On wyszedł do pracy to przeniosłam się do salonu gdzie po 7 zasnęłam i spałam do 11Później nastawiłam dwa prania i zaczęłam ogarniać meble w pokoju małej - przetarłam łóżeczko i szafę, a teraz mam małą przerwę
Jeszcze muszę przemyć komodę i półkoprzewijak no i będę mogła układać rzeczy
ojj coś czuję, że te moje porządki odbiją się dziś na mnie bólem kręgosłupa ;( ale co zrobię jak nie mogę w miejscu usiedzieć... mam tylko nadzieję, że nie szkodzę małej tym ciągłym schylaniem się i kucaniem bo już i takie głupie myśli przychodzą mi do głowy
gosiunia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
estrella wrote:Dzień dobry!
Dziękuję dziewczyny za życzeniaFaktycznie nie udzielałam się wczoraj bo mąż miał wolne więc spędziliśmy ten dzień razem
Wielkiego świętowania nie było ale poszliśmy do miasta na pyszny obiad z jeszcze lepszym deserem
dostałam bukiet kwiatów tak więc rocznica udana
trochę tylko brakowało mi winka no ale nie aż tak bardo
Gosiunia gratuluję! Z całego serca życzę spokojnej ciąży i trzymam kciuki za córeczkę
Basik śliczne te rzeczy z C&Ateż mam trochę rzeczy z tego sklepu - kupiłam jak były przeceny
ale planuję jeszcze zamówić paczuszkę... szkoda tylko, że żadnej promocji nie ma bo ciuszki choć ładne to faktycznie dość drogie. No ale tak jak mówisz są dobrej jakości, moje znajome sobie chwalą
ale masz wyprawkę dla synka wow
będziesz mogła przebierać swojego małego modela kilka razy dziennie
Julita oby to plamienie zwiastowało rychły poródE-ciotki już chciałyby poznać Anastazję, niech już do nas wychodzi
Wiedźma fajnie, że z rodzicami już zgodatylko oszczędzaj się przy tej przeprowadzce żeby Hania jeszcze trochę w brzuszku posiedziała
Myszko najważniejsze, że badania wyszły dobrze! Bardzo się cieszęPokaż nam swojego małego przystojniaka, pewnie już trochę urósł?
Matleena zdasz egzamin bez problemuTyle nauki + nasze kciuki = będzie lepiej niż myślisz
A ja dziś obudziłam się o 4.50 i nie było mowy o spaniu... mała zaczęła szaleć więc przeleżałam do 6.30 zjadłam z mężem śniadanie i kiedy On wyszedł do pracy to przeniosłam się do salonu gdzie po 7 zasnęłam i spałam do 11Później nastawiłam dwa prania i zaczęłam ogarniać meble w pokoju małej - przetarłam łóżeczko i szafę, a teraz mam małą przerwę
Jeszcze muszę przemyć komodę i półkoprzewijak no i będę mogła układać rzeczy
ojj coś czuję, że te moje porządki odbiją się dziś na mnie bólem kręgosłupa ;( ale co zrobię jak nie mogę w miejscu usiedzieć... mam tylko nadzieję, że nie szkodzę małej tym ciągłym schylaniem się i kucaniem bo już i takie głupie myśli przychodzą mi do głowy
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
bry!
Estrella spóźnione życzenia ode mnie!
Julitko czekamy na nowe wieści ale już z Anastazja przy bokuRównież od Fatim
Myszko jak się czujesz, jak macierzyństwo?
Gosia gratulacje!
Pozostałym dziewczynom wytrwałościjeszcze trochę, troszeczkę
A u nas bywa różnieRaz mam "doła" raz się cieszę. Ale ogólnie mogę powiedzieć, że napięcie mięśniowe zażegnane
jednak mamy rehabilitację dalej, bo Szymon rozwija się za "szybko". I pomija pewne etapy prawidłowej postawy. ma dwa miesiące, a rozwija się jak na trzeci. poza tym mamy złe wyniki moczu, jutro wizyta u lekarza i zobaczymy co powie. jak jedno się kończy drugie zaczyna i tak w kółko.ehh...
A teraz trochę mojego łobuziakaŻebyście ciotki nie zapomniały jak wyglada
cwaniakowanie po kąpieli
niczym szopen
a tak mój siłacz walczy (ciężko uchwycić go telefonem jak stoi na prostych rączkach, a aparat zakończył swój żywot)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 16:11
Basik122, julita, Owca123, Matleena, Natka88, estrella, Fatim, gosiunia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dorcia, o takim przystojniaku nie mozna zapomniec
Julita, uparta masz coreczke, ciekawe po kim?
Basik, sliczne ciuszki:)
Ja dzis po ktg i wizycie, ale bez usg, a z samym wymazem gbs. KTG w normie, ale ze skurczami w granicach 30-50% co okolo minute, moze uda sie urodzic ciut wczesniej;)
Generalnie jakos uszlo ze mnie powietrze, nie mam na nic ochoty, zabieram sie za wszystko kilka dni, nawet do tego posta dojrzewalam 4, a chcialam Wam pokazac gotowy pokoik malej...dorcia8919, julita, Basik122, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny, ja również wypompowana z sił jestem
szyjka,spojenie i miednica bolą coraz bardziej, regularnie mam skurcze przygotowujące a w piątek czeka mnie wizyta więc trzymajcie kciukiLiczę na to, że mała posiedzi sobie do tego 19.09 i że przybierze na masie. Ciekawwa jestem ile może mieć wzrostu, bo ubranka mam od rozmiaru 56
-
Dzien dobry!
U nas dzis ciąża donoszona! Jupichyba trzeba zacząć stosować te wszystkie sztuczki na wywołanie porodu
Póki co, ide do piekarni po chałkę
a po południu wizyta u doktorka, zobaczymy ile Hanka-Kruszynka waży
Miłego dnia!Matleena, Basik122, WiedźmaMaKota, Natka88, Fatim, dorcia8919, julita, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:U mnie pakowanie, pakowanie i jeszcze raz pakowanie... masakra ;/ <bleeeeee>
-
WiedźmaMaKota wrote:U mnie pakowanie, pakowanie i jeszcze raz pakowanie... masakra ;/ <bleeeeee>
Doskonale Cię rozumiem. My dwa tyg temu się przeprowadzalismy. Ale zobaczysz jak cudnie bedzie jak już sie rozpakujecie w nowym mieszkanku i wtedy zapadnie nuda nuda nuda
Basik, u mnie też zanikł syndrom wicia gniazda i mam lenia nad leniami.
My już po śniadanku i nie mogę się zebrać, żeby ogarnąć podwozie na przegląd u doktorka. Kurde, już ostatnio takie akrobacje robiłam, że i tak się nie ogarnęłam jak trzeba. Nie lubię tego, wrrrr... Poleże sobie jeszczeBasik122, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Owca, ja dziekuje za wanne i lusterko przed wizytami;) Choc mam wrazenie, ze gdybym miala wiekszy brzuch, to musialabym miec tez dluzsze rece
Pokoic wrzuce pod wieczor:)
Matleena, będzie dobrze:) Z czego robisz doktorat?
Ja dzis ide odwiedzic moja nie moja dziewczynke, ktora sie opiekowalam 3 lata:) Przy okazji zobacze jak jej 4-miesieczny braciszek urósłMlody od miesiąca przesypia juz noce!
małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Basik mam stosunek bardzo seksualny do tego pakowania, kartony leżą a ja je pier... hahaha
no ale dziś muszę to skończyć bo w piątek i sobotę zaczynamy przewozić.
Owca, nie wiem czy zdążę się wynudzić bo tak naprawdę to muszę wszystko urządzić, dokończyć pranie i poprasować ciuszki, no i do połowy października pewnie zejdzie
A potem urodzi się Hania i już o nudzie to będę mogła marzyć
Ale nie moge się doczekać tego małego pierniczkamoje ciało chyba też nie może bo cycki cały czas mam większe... no i co rano plama z mleka...
Matleena, Natka88, Basik122, Fatim, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica