Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdrowka dla Was dziewczyny i dla maluszkow przede wwszystkim!
Estrella, jednocze sie z Toba w 'bolu' w nocy tak mnie brzuch bolal jak na @, ze mam nadzieje ze cos zaczyna sie dziac;) Do tego bol kosci krzyzowej i cos jakby mdlosci, ale raczej niewielkie.
Dzis stuknela nam ciaza donoszonaMarysiu, czekamy! Tatus chyba nawet bardziej, wiec wyskakuj;)
W ogóle czego bym nie zjadla, to mala czka dobre pol godziny!
Jestem Slazaczki w Waszych okolicach, w Pyskowicach;) Mialam taaaaaaaaaka ochote na kluski slaskie i sie rozczarowalam:( Te śląskie z Wielkopolski sa lepsze, choc pewnie zle trafilam!
Matleena, mieszkania obejrzane?dorcia8919, estrella, Matleena, Fatim, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzyli widzę Natka, że u nas podobny termin ciąży i podobne dolegliwości... ciekawa jestem czy to faktycznie zapowiedź czegoś wielkiego czy tylko straszaki
U mnie podobnie jak u Ciebie tatuś nie może się córeczki doczekaćcodziennie po powrocie z pracy całuje brzuch, głaszcze i pyta córeczkę kiedy ma zamiar wyjść
wczoraj powiedział, że już nie może się doczekać jak ją zobaczy, weźmie na ręce i przytuli
ahhh to będą piękne chwile
małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Hej kochane a ja przyszłam się wypłakać wam na ramionach bo właśnie mnie dół złapał, w poniedziałek B. leci do PL na tydzień a jak tak bym chciała, żeby został ale najpierw sama go namawiałam, żeby kupił te bilety więc nie mogę teraz go zatrzymywać... bo mi będzie smutno, ze on poleci...
małaMyszka lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyWiedźma nie smutaj się. Tak jak pisze Matleena jesteśmy tu dla Ciebie, możesz się zawsze wygadać... Doskonale Cię rozumiem, że już za nim tęsknisz i będzie Ci smutno ale tydzień szybko minie... Jesteś już rozpakowana? Nowe mieszkanko urządzone? Rób tak jak ja... posprzątaj trochę, poukładaj i rób sobie przerwy z forum... u mnie dni dzięki temu lecą jak szalone
Matleena, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja przed porodem nie miałam żadnych mdłości i żadnych bóli @ ani od krzyża. W dniu przyjęcia mnie do szpitala nic mi sie nie działo aż do wieczora. Dopiero ok 21 zaczełam mieć skurcze u góry brzucha i ból w krzyżu. Skurcze mnie męczyły całą noc a urodziłam o 16. Nie odchodził mi żaden czop nawet wody mi nie odeszły, nawet nie miałam skurczy przepowiadających
Jestem ciekawa jak będzie to teraz wyglądało
Ja dziś skończyłam prać całą kolekcję ciuszków, pościeli, ręczników i całej reszty. Teraz muszę kupić komodę i dywan i urządzić do końca kącik Maluszka, potem tylko prasowanie i możemy spokojnie czekać na synusia. Gruntowne porządki zostawiam na przyszły miesiąc bo tego mam najmniejmałaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matleena wrote:Fatim, cały dzień myślę o tym, że udało Ci się donosić
Teraz bierz przykład z Estrelli i pakuj torbę.
Swoją drogą dziewczyny co jest potrzebne w szpitalu?
Ja leżę i odpoczywam w końcu. Trochę brzuch boli, młody ma wyraźnie dość naukimałaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
A w moim wystarcza ręczniki, kapcie, kosmetyki, sztucce i kubek;) Matleena, musisz zobaczyc co konkretnie jest potrzebne u Ciebie w szpitalu:)
Mam nadzieje, ze Julita sie nie obrazi:)
Dzis po 19, przez cc urodzila sie Nastka:) 10/10pkt, 3220g i 58cm szczęścia do kochania
Gratuluje Kochana!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 22:51
Fatim, Matleena, dorcia8919, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
po dwóch dniach porodu, dzisiaj o godz. 19:10 przyszła na świat nasza kochana córeczka Anastazja (41w1d) przez CC
- waga 3220g
- długość 58cm
- 10/10pkt
estrella, Matleena, Owca123, Basik122, Natka88, dorcia8919, WiedźmaMaKota, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny