Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Matleena wrote:Dziewczyny!!! Stresuję się. Już teraz a do egzaminu jeszcze tyle godzin...
Matleena, Natka88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Basik to ja się czuję idenetycznie jak Ty, a i do tego cały czas płaczę z byle powodu... i mam już po kokardę tej ciąży, cieszę się, ze będę miała małą Hanie już niedługo obok siebie ale wkurzają mnie te ostatnie dni, czuję się jak inwalida albo jeszcze gorzej
Do tego dość dużo przytyłam bo ponad 20 kg i jest mi najzwyczajniej w świecie ciężko ;/Jeszcze trochę wytrzymasz
WiedźmaMaKota, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Na październikowych piszą, ze Fatim dzis nad ranem urodziła!
Ale super! Czekamy na informacje od niej
edit: Matlena powodzenia na egazaminie!
Ja mam dziś o 12:00 usg, może coś się rozkręciWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 07:10
Natka88, Matleena, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Owca, trzymam kciuki za wizyte:)
Matleena, powodzenia!
Marysia chyba szykuje sie do ewakuacji:)Wody mi sie sacza, ale skurczy brak:/ Raczej bol jak na @...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 10:14
Owca123, Matleena, dorcia8919, Basik122, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Akurat kończyłam odkurzac pokoj malej i poczulam, ze cos mi cieknie. Wstałam i nadal czuje, ze cos sie saczy. Poszlam do lazienki, a tam na wkladce czop. Zalozylam nowa i znowu poczulam lekkie saczenie. Przepraszam za bezposredniosc, ale powachalam wkladke czy oby to wody a nie mocz. Nie bylo czuc siuskow i zabarwienie przezroczyste, wiec obstawiam wody;)
małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatleena trzymam kciuki za egzamin! Powodzenia!
Owca kciuki za wizytę również zaciśnięteczekamy na informacje
A powiedz Ty brałaś jednak ten antybiotyk co Ci ginekolog przepisał?
I tym samym kciuków na inne okazje zabrakło
Natka oby akcja się rozkręciła! Życzę szybkiego i bezbolesnego porodu
U mnie dziś rano znów śluz podbarwiony krwią... jutro wizyta więc zobaczymy czy coś się dziejeale mam cichą nadzieję, że mała posiedzi w brzuszku do następnego tygodnia
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Natka, to rzeczywiście chyba wody
no to niech juz akcja sie rozwija, dawaj Marysia!
Estrella, no nie kupiłam tego antybiotyku, bo raz, ze nie było go w dwoch aptekach, a dwa tak sie zastanawiałam, czytałam, az minal juz tydzien i teraz sie waham, ze jak go kupie to nie użyje bo i tak zacznę rodzica stówkę wydam. No i tak czekam na Hanię...
Daj znac co Twoja ginka powie. Bo ja dzis nic sie nie dowiem, bo to nie taka normalna wizyta, tylko babka usg ma mi zrobic kontrolne (czyt. 2-minutowe).małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W czwartek ide do swojego gina. Troche mnie zaniepokoila ta pani doktor, ktora dzis robila usg, bo powiedziala, ze mała ma małą główkę i brzuszek ( młodszą o jakieś 4 tyg) za to nogi długaśne (odpowiadające tyg ciąży). Wszystko inne piękne ładne
waga 2700 kg. Oczywiście przepłakałam popołudnie
Mój lekarz już na połówkowym mowil, ze dzidzia nie będzie jakaś duża, no i te wymiary zawsze miała różniące się ale mieściła się w normie. Dziś się przeraziłam! Bo aż takiej róznicy się nie spodziewałam. Nie wiem czy to ten sprzęt inny, czy co.
Tak czy siak, jeszcze nie rodzimy. No i chyba lepiej by było po terminie, żeby Hanka coś nadgonila, albo taka jej uroda i już
Mam nadzieje, że czegoś wiecej się dowiem od tego doktorka "co ciągnie kase". Tym razem mu nie popuszczę i będę pytać o wszystko! Możliwe, że ostatni raz go odwiedzę, więc nic już nie stracę.
edit: Natka! rodzisz??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 17:30
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOwca nie płacz... pamiętaj, że pomiary wykonane za pomocą usg mogą różnić się zarówno ze względu na jakość sprzętu jak i umiejętności lekarza... pamiętasz jak Cię kiedyś nastraszyli z łożyskiem (chyba to o to chodziło), też się niepotrzebnie stresowałaś, a okazało się, że wszystko jest dobrze
i teraz też tak będzie! Widać twoja córeczka będzie małą modeleczką - długa i szczupła, tylko tak masz myśleć
Przynajmniej łatwiej Ci będzie urodzić takiego maluszka
A ja dostałam dziś od znajomych sterylizator, laktator i kilka kombinezonów zarówno na jesień jak i zimę tak więc jestem zabezpieczonamuszę tylko podgrzewacz dokupić
Owca123, dorcia8919, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość