Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
owieczko dobrze,daje czadu że tak to nazwę
jesteśmy w 27 tygodniu za tydzień zaczynam trzecie trymestr
z Wojcieszkiem u boku ciąża przebiega szybciej i bez problemów oby tak do końca... jestem szczęściarą-wspaniały synek przy mnie,drugi w drodze
a to pochwalimy się jeszcze -Wojciecho ma już osiem ząbków,sam stoi,ale i zaczyna wymuszać...jak czegoś nie dostanie to wywija girkami i przechyla się do tyłu,normalnie nie mogę z niego ze śmiechu...mały aktor
pozdrawiam dziewczyny Fatimko mam nadzieję że u Was już ok,Owieczko dzięki za pamięć
Owca123, małaMyszka, estrella lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Gosia, super!
mam nadzieje, ze dasz nam znac jak juz maluch bedzie na świecie. Wojtek jest super i taki przystojny... Ach
to juz sporo zębów ma no i zdolniacha z niego, ze ju stoi. Zaraz mu roczek stuknie i bedzie "dorosłym" dzidziolem, szok!
Ciekawa jestem co u Estrelli, dawno sie nie odzywała. Estrelko daj znac!
Ja zaglądam na grudniowy wątek, ale rzadko sie udzielam bo jakos nie potrafię sie wbić, ale bardzo fajnie tam jestdziewczyny sa super!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 00:32
małaMyszka, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane! Zaglądam, a tu kilka świeżych postów! Super!
Moje gwiazdeczki! Cieszę się, że Was mam! Dobrze, że wszystko jest u Was dobrze.
Będę częściej wpadać heheheestrella, gosiunia, Owca123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Nie było mnie tu baardzo długo, chyba przeszło miesiąc... a dziś wieczorem sobie pomyślałam "Ciekawe czy ktoś się udziela na wesołej porodówce" i proszę JESTEŚCIE! Myszko i Owieczko to chyba Wy mnie telepatycznie ściągnęłyście
Trochę późno ale Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku! Samych cudownych chwil!
Gosiunia cieszę się, że ciąża przebiega bez problemów. A Wojcieszek jaki przystojny, duży chłopakSuper rośnie
Owieczko super, że dogadujecie się z małą! Oby tak dalej
Fatim trzymam kciuki za Ciebie i Oliwkę! Oby ten rok był dla Was o wiele lepszy
Myszko jak tam Sebastianek? Kiedy będziesz w Toruniu? Wpadasz do mnie poznać Kingę?
U nas coraz lepiejOdkąd wyszłyśmy ze szpitala malutka ładnie zaczęła przesypiać noce, w dzień też ustalił się pewien rytm więc mniej więcej już wiem kiedy mała będzie spała czy jadła, dzięki temu łatwiej nam coś zaplanować i zrobić np obiad czy posprzątać. W czwartek mieliśmy kolejne szczepienia, które mała zniosła dzielnie i na szczęście się nie rozchorowała
Ja dzień przed Sylwestrem podpisałam umowę na czas nieokreślony więc już zaczęłam rozmyślać kiedy namówię męża na drugiego szkraba
Malutka jest fajniutka, od jakiegoś czasu śmieje się w głos
to jest takie cudowne! No i waży już prawie 7 kg
Coraz lepiej się dogadujemy i oby tak dalej
A jutro wybieram się do fryzjera bo mam mega odrosty
gosiunia, Owca123 lubią tę wiadomość
-
Estrella
buziaki dla Kingi od Hani :-** (dziewczyny nam sie urodziły z 1 dniem różnicy)
cieszę sie, ze o nas nie zapomniałaś. Super, ze dostalas umowę, gratuluje! A ja za kilka dni bede bezrobotna... Moja firma nie dała mi kolejnej umowy (która miała byc juz na czas nieokreślony). Strasznie mi szkoda... Ale na macierzyńskim zostaje do końca wrzesnia a potem szukam nowej pracy. Lekko nie bedzie ale damy radę
Myszko, co u Ciebie?
Dorcia, czy Ty jeszcze tu zagladasz?
Gosiu, buziaczki dla Wojtka :-*
Ja juz mam ogarnięty tryb dnia z dzieckiem. A jak mąż jest w domu to juz w ogole bajka i szaleje w kuchni. No i robie rozne domowe słodkości, bo po porodzie nie potrafię sobie odmówić. No musze zjesc cos słodkiego bo inaczej wariujeOczywiście odbija mi sie to w pasie
Dalej karmimy sie KP ale juz zaczynamy przygode z warzywami ze słoiczka
Hania bardzo chętnie je, tylko potem kupsztale śmierdzą, ze ho ho. Taka juz jest bystra i ciekawska. Zapitala ten czas zdecydowanie za szybko!
gosiunia, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOwca my rowniez przesylamy dla Was buziaki :-* masz racje... Czas leci zdecydowanie zbyt szybko, dopiero co wychodzilam ze szpitala z malym krasnalem a teraz Kinga rwie sie do siadania, ma juz swoje humory... Ehh kocham to malenstwo kazdego dnia mocniej
my juz tez podajemy sloiczki i warzywka smakuja Kindze o wiele bardziej niz owoce... Co prawda na razie dalam jej jablko i wczoraj banana... Ale szalu nie robia. Za to marchewke wcina az sie uszy trzesa
tez mialam po porodzie ogromna ochote na slodkie ale sie opanowalam bo mialo to mwga negatywny wplyw na moj wyglad
, kupilam diete chodakowskiej i zaczelam cwiczyc no i efekty sa... Waga nizsza niz przed ciaza wiec jestem zadowolona
Praca sie kochana nie przejmuj... Jestem pewna, ze szybko cos znajdziesz. Ja zostaje w domu do konca listopada, na pazdziernik i listopad chce wziac zalegly urlop. Kinge chce zapisac do zlobka od listopada wiec to bedzie dla nas taki miesiac na przyzwyczajenie sie do nowej sytuacji. W jednym zlobku czekamy na miejsce ale teraz probuje mala wkrecic do zlobka ktory jest przy przedszkolu dwujezycznym bo chcialam ja tam zapisac w przyszlosci... Zobaczymy czy sie uda
zreszta tak sobie planuje zeby od polowy przyszlego roku postarac sie o rodzenstwo dla Kingi wiec zobaczymy jak to sie wszystko pouklada
a w Walentynki ochrzcilismy naszego szkraba wiec byla imprezka... Niestety pozniej zachorowalam na grype, podobnie jak moj maz i gdyby nie pomoc mamy to bym sobie nie dala rady... Teraz juz niby jestem zdrowa ale wciaz czuje sie oslabiona... Piszcie dziewczyny co tam u Was bo jestem baaardzo ciekawa
buziaki dla wszystkich :-*
Owca123 lubi tę wiadomość
-
Cześć Kochane!
Zaglądam po baaaardzo długiej nieobecności!!!
Gosia twój synuś ma już ponad 4 miesiące!!!!
Estrella we wrześniu wyjeżdżamy na urlop, ale w weekendy często jeździmy na dłuższe spacery, to może uda nam się spotkać?
Podaję namiary na siebie na priv jakbyś była na forum to się odezwijOwca123, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
długo mnie nie było, ale wiadomo jak jest. Tak w skrócie, dalej karmimy się KP, Hania posiada uśmiech z 6-ciu zębów (trójki w drodze), u mnie brak @ i już nie wiem czy się cieszyc czy martwić. Fajnie byłoby zacząc starania o kolejnego bobasa, ale przede mną niestety szukanie pracy, itd... Hania dumnie spaceruje z pchaczem, wszędzie się wspina, lubi jeść piach z piaskownicy i bardzo nie lubi się nudzić. Wszędzie jej pełno
Jest boska, cudna, najsłodsza i naj naj naj
My szykujemy się na świętowanie roczku.
Pozdrawiam Was dziewczyny i czekam na jakieś wiadomości od Was. -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
myślałam, że wątek już dawno umarł a tu proszę... Jednak czasem ktoś się odezwie
Julitko moje gratulacje
Owca spoznione wszystkiego najlepszego dla Hani :*
Mam nadzieję, że i ja niedługo wrócę na fioletowa stronę... Tylko muszę przekonać męża że już czas na rodzeństwo dla Kingi bo on niestety jeszcze chce czekać...
Ja od grudnia wracam do pracy, Kinga miala iść do żłobka ale po pierwszym dniu adaptacji postanowiłam że zostanie do kwietnia w domu... Pomogą nam babcie i jakoś damy radęPoza tym Kinga od przeszło dwóch tygodni pięknie chodzi, ma już 11 zębów i prawdopodobnie wychodzi kolejna czwórka... Jest bardzo ciekawska, lubi oglądać książeczki i tańczyć
uwielbia zwierzęta zwłaszcza pieski
i jest oczywiście oczkiem w głowie całej rodziny
buziaki dla Was wszystkich!
Owca123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny