X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wesoła porodówka
Odpowiedz

Wesoła porodówka

Oceń ten wątek:
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak bym chciała wizytować już dzisiaj... Co ile tyg. masz teraz wizyty? Częściej się chodzi czy normalnie? Co 4-5 tyg?

gosiunia, bosa lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • gosiunia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to wesoło masz w pracy ;)
    wiesz co do wizyt ja w ogóle lekarza zmieniałam i od kiedy do niego chodzę zaczęłam w ok 20 tc to mam wizyty co trzy tygodnie :)

małaMyszka, Owca123, bosa lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72656.png
    https://www.maluchy.pl/li-72658.png
    https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
    ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę tęsknię za tymi wariatami... Nie mam potrzeby odwiedzać koleżanek z biura, ale kolegów to mi brakuje.
    Chyba muszę się zdrzemnąć... Jakoś mi tak nijak dzisiaj... Nic mi się nie chce, to chyba znak, że czas iść w kimono..

bosa, gosiunia lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Owca123 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    Do którego tygodnia będziesz pracować?

Mam nadzieję, że jak najdłużej :) Mam zamiar do końca 7 miesiąca, ale wiadomo, wszystko zależy od tego jak będę się czuła i czy dzidziusiowi spodoba się chodzenie do pracy ;)

małaMyszka, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość

atdc73sbmadonc8u.png
  • Owca123 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosiunia wrote:
    no to wesoło masz w pracy ;)
    wiesz co do wizyt ja w ogóle lekarza zmieniałam i od kiedy do niego chodzę zaczęłam w ok 20 tc to mam wizyty co trzy tygodnie :)

Ja jeszcze nie mam lekarza prowadzącego. Szukam tego "przyjaznego" i właśnie w piątek idę no nowego.

Myszko: dobranoc ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 11:02

małaMyszka, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość

atdc73sbmadonc8u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z Pod Jeleniej Gory ;)

bosa, gosiunia, małaMyszka lubią tę wiadomość

• julita Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się dziewczyny :) jestem właśnie po talerzu rosołku mniam :)

co do L4 to jestm od początku lutego czyli od 8-9tc, ale umówiłam się z szefową że ona podniesie mi wynagrodzenie tak aby ZUS wypłacam mi ładną pensję a ja w zamian będę "pracować" w domu (w praktyce wychodzi, że spędzam na laptowie tak 1-2 godz. dziennie i bardzo odpowiada mi taki system, ale tak tylko do końca maja bo wtedy kończy się ważny projekt który prowadzę i będę leniuchować na maxa ;) myślę, że jest to uczciwe rozwiązanie bo pracodawca na tym nic nie traci, ja mam ładną kasę z ZUS siedząc w domu i trochę czasu poświęcając pracy, ZUS i tak okrada nas całe życie także ten tego :D

ach no i jestem z Białegostoku a męża mam z Poznania :D '87 ;)

bosa, gosiunia, Krysti, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • bosa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, ale się rozpisałyście fiu fiu ;)

Owca,Krysti, Gosiunia witajcie na pokładzie :) Fajnie,że jesteście już tak zaawansowane, pewnie będę do Was miała parę pytań ;) Co prawda to już moja druga ciąża ale ta jest całkowicie inna i panikuję tak jak za pierwszym razem hehe

Biedroneczka w takim razie Ty chyba jesteś moją internetową duszą, rocznik 83,jedna córka już jest,a Lilianka w drodze :)

Ja zarówno w pierwszej ciąży jak i teraz smaruję się oliwką Babydream za 11 zł i jestem bardzo zadowolona :)

Dziś małe zakupy, obym nie wydała więcej niż mam hehe

gosiunia, Biedroneczka83, Krysti, małaMyszka lubią tę wiadomość

iv09krhm9j559ocl.png
    "Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
    Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka ja wczoraj banany jadłam oraz kluski więc pewnie z tego miałam wzdęcia. Ja bym chciała iść w czerwcu pod koniec już na l4 jazda autobusem w lato z tym dzikim tłumem brzmi strasznie.
    Wgl ja jeszcze nic w pracy nie powiedziałam czekam tak do kwietnia maja. Umowę mam do czerwca niestety.

Owca123, bosa, gosiunia, Krysti, małaMyszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to czesto w sklepie mysle ze cos bym zjadla wiec kupuje a w domu juz na to ochoty nie mam wiec lezy i maz musi jesc :-) poza pomidorami mam tez wciaz ochote na lody i winogrona :-D

ja w pracy tez nic nie powiedzialam jeszcze... Planuje powiedziec na poczatku kwietnia... Byc moze przed swietami. A na l4 chyba pojde w maju lub czerwcu zalezy od samopoczucia. Umowy i tak mi nie przedluza wiec nie ma sie co poswiecac :-)

Wlasnie zapisalam sie na 2 kwietnia na badania genetyczne... Teraz pozostaje cierpliwie czekac :-)

Owca123, bosa, gosiunia, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Owca123 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    estrella wrote:
    Ja to czesto w sklepie mysle ze cos bym zjadla wiec kupuje a w domu juz na to ochoty nie mam wiec lezy i maz musi jesc :-)

Oj, ja też tak mam! Ja też! :) Jeny, jak dobrze tu być z Wami dziewczyny.

U mnie w pracy też nie wiedzą o ciąży. Może jedynie się domyślają, bo rzuciłam palenie, jak tylko zobaczyłam pozytywny test. Powiem chyba dopiero jak mi brzuch wyjdzie. No i mimo, że umowę mam na określony termin do przyszłego roku, to i tak nie wiadomo z miesiąca na miesiąc co to będzie z firmą, więc nie ma pewności :(

estrella, tomania2806, gosiunia, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

atdc73sbmadonc8u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dobrze ze tu jestesmy i dzielimy sie doswiadczeniami :-) myslalam np ze jestem jakas dziwna ze zadna herbata mi nie wchodzi ani owocowa ani zwykla... A tu sie okazuje ze to dosc normalne :-D

gosiunia, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boso heheh no faktycznie :)

Ja mam wizyty co 2 tyg i jestem na L4 od 6tyg odkąd byłam w szpitalu

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• gosiunia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MYSZKO tak jest zawsze lepiej w pracy z facetami się kobieta dogada ;)

OWCA trzymam kciuki żebyś trafiła na dobrego lekarza :)

KRISTY to Ty też masz pięknie do koła :) ale macie dobrze jedna blisko do morza druga w góry tylko ja i tu i tu daleko ;) zazdroszczę :D

JULITA ale fajnie że tak się udało z szefem dogadać :) ale smaka na rosołek mi narobiłaś ;)

BOSA pewnie jakby co pytaj -jak będę umiała to chętnie doradzę <3 ja też z tych panikujących więc pewnie się dogadamy ;)

hehe ESTRELLA to dokładnie jak ja w sklepie bym wszystko zjadła,a w domu leży ;)

Krysti, małaMyszka, Owca123, bosa lubią tę wiadomość

ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
  • gosiunia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BIEDRONECZKO ale zazdroszczę tych wizyt co dwa tyg :)

JULITKO no to mąż z moich okolic i rocznik podobny ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:40

julita, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosiunia wrote:
    MYSZKO tak jest zawsze lepiej w pracy z facetami się kobieta dogada ;)

OWCA trzymam kciuki żebyś trafiła na dobrego lekarza :)

KRISTY to Ty też masz pięknie do koła :) ale macie dobrze jedna blisko do morza druga w góry tylko ja i tu i tu daleko ;) zazdroszczę :D

JULITA ale fajnie że tak się udało z szefem dogadać :) ale smaka na rosołek mi narobiłaś ;)

BOSA pewnie jakby co pytaj -jak będę umiała to chętnie doradzę <3 ja też z tych panikujących więc pewnie się dogadamy ;)

hehe ESTRELLA to dokładnie jak ja w sklepie bym wszystko zjadła,a w domu leży ;)
    Ale dom w kujawskopomorskim budujemy :) hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi herbata z mlekiem wchodzi dobrze :) lubie owocowe uwielbiam :) melise pije czasem ,mięte .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:43

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na co macie ochote to jedzcie tylko unikajcie mozareli sera i pkesniowych i fete tak mozna jesc wszystko z umiarem .

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja napadów glodu nie mialam jem jak przed ciązą normalnie i 12,5 kg na plusie choc czuje ze wiecej waze yeraz bo ostatni raz warzylam się ze 3 miechy temu .

• gosiunia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tęsknię jeszcze za zupkami chińskimi ;) bo wstyd się przyznać ,ale uwielbiam - no i napiłabym się szampana ;)

tomania2806, małaMyszka, Krysti, bosa lubią tę wiadomość

ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ