Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zachcianek zywieniowych nie mam;) Nie liczy sie, ze zwiedzilam dzis 3 piekarnie w poszukiwaniu chalki:D Raczej odrzuca mnie od jedzenia wszelakiego i to jest problem, bo jestem potwornie glodna, a wszystko rosnie mi w gardle, a potem mi niedobrze z glodu:/
Ja bym sie bialego wina napila... Takie cudowne z wakacji przywiezlismy, ciagle za mna chodzi! Dobrze, ze jedna butelke zdazylismy obalic zanim test wyszedl pozytywny:)
Gosia, ja tez jestem spod Poznania, doslownie mieszkam w wiosce zaraz za tablica konczaca Poznan.
Wrocilam z wizyty, moj Mis Haribo ma cale 2,03cm i serce jak dzwonManiuś, małaMyszka, gosiunia, Owca123, bosa lubią tę wiadomość
-
Natka 2,03cm kawał byka/czki super, że wszystko ok!
kurczę, wypiłam szklankę soku pomarańczowego świerzowyciśniętego (bomba wit. C) i tak mnie zemdliło, że chyba zaraz przytule kibelek
a z tych przyjemniejszych rzeczy to jednak cudownie jest czuć i widzieć jak brzuszek się powiększa
a wyobrażacie sobie co by było gdyby każda z nas miał w domu własne USG i podglądała maluszka kiedy chce? niektóre dziewczyny mają detektory tętna, ale to wydatek rzędu 1000zł
małaMyszka, Krysti, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
ooo! zajrzałam na Allegro i taki detektor tętna płodu można kupić już za 150-200zl, tylko ciekawe jak z jakością? A może taki detektor to przesada?
np. http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsounds-jpd-100s-ktg-i5100828095.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 14:25
małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
gosiunia wrote:ja tęsknię jeszcze za zupkami chińskimi bo wstyd się przyznać ,ale uwielbiam - no i napiłabym się szampana
Ale pospałam... Obudziła mnie listonoszka z moim adapterem do pasów...
A taki sen mi się piękny zaczął... Wrrrrr
Estrella z winogronami uważaj bo mają b. dużo cukru i możesz mieć cukrzycę ciążową. A to by nie było dobrze... Wręcz fatalnie...gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Natka!!!! Chałka? Toż to zachcianka jak nic!!!
A powiedz byłaś w końcu na tej rozmowie o pracę czy odpuściłaś?
Mis Haribo!!!! Pięknie!!! Ponad 2 cm i serduszko!!! To najpiękniejszy widok ever...
Julita ja bym nie kupowała detektora, bo czasem nie uchwycisz tętna i wylądujesz na SORze z paniką w oczach... Niepotrzebny stres...
Ja dostałam stetoskop i codziennie wieczorem po siusiu słucham sobie jak moje kochane maleństwo sobie fika...
julita, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Julita ja bym nie kupowała detektora, bo czasem nie uchwycisz tętna i wylądujesz na SORze z paniką w oczach... Niepotrzebny stres...Ja dostałam stetoskop i codziennie wieczorem po siusiu słucham sobie jak moje kochane maleństwo sobie fika...
nie, nie detektora to ja sobie nie kupię, ale widziałam też stetoskopy na Allegro we wszystkich kolorach tęczy za 19,90 i coś słyszysz?małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
No pewnie że słyszę. Jest po prawej stronie. Charakterystycznie puka i bulgocze.
W niedzielę po zajęciach tak mnie wzdęło i zagazowało, że dopiero jak się porządnie wypierdziałam to spróbowałam i można odróżnić jelita i pęcherz od dźwięku maluszka. Uwierz... Można...julita, Krysti, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Dokładnie od 21 lutego go mam i słucham czyli od 15+1/ 16 tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 14:47
julita, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Basik122 wrote:przepraszam czy można do was dołączyć ???
Dziewczyny podajcie mi dane na pierwszą stronkę z kolorem nicku i fotą pierwszego testu jak macie, to nam się od razu ładniej zrobi.
Idę z małą na siusiu i wrócę to kompa odpalę to uzupełnię od razu stronkęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 14:53
Basik122, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Basik122 wrote:jako pierwsza marcówka
hehe a ja byłam pierwszą ze stycznia, dokładnie z 01.01.2015, taki prezent noworoczny dostałam
to kochana teraz pewnie z niecierpliością czekasz na pierwszą wizytę i pierwsze dźwięki bijącego serduszkaBasik122, małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Julita 28 lat, wstępny tp. 11.09.2015
Mycha potrzebujesz jeszcze jakichś info?
Kolor hmm może czerwony?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbdff2dd18fc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 15:00
małaMyszka, gosiunia, Krysti, bosa lubią tę wiadomość
-
julita wrote:hehe a ja byłam pierwszą ze stycznia, dokładnie z 01.01.2015, taki prezent noworoczny dostałam
to kochana teraz pewnie z niecierpliością czekasz na pierwszą wizytę i pierwsze dźwięki bijącego serduszka
Pamiętam to cudne uczucie jak zobaczyłam na USG mojego synka i usłyszałam serduszko, popłakałam się
Mam nadzieję że teraz będzie podobnie i ta ciąża już będzie szczęśliwie donoszona bo w poprzednim cyklu byłam w biochemicznej.małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość