X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wesoła porodówka
Odpowiedz

Wesoła porodówka

Oceń ten wątek:
  • julita Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomania... to jest straszne... żadne słowa nie pocieszą :( nie tak miało być, trzymaj się kochana

małaMyszka, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosa dziękuję. Byłam na wizycie trzy tygodnie temu i wszystko bylo dobrze, ale za wcześnie. Dzis miałam iść znowu serduszko zobaczyć a dziecko zatrzymało się na etapie płodu. Czarne pole nic więcej.

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:59

• Natka88 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomania, bardzo mi przykro:( Nie ma slow, ktore moga wyrazic jak bardzo Tobie wspolczuje, tym bardziej, ze podejrzewam co mozesz teraz czuć. Trzymaj się kochana!

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze żadne słowa nie dadzą Ci teraz otuchy, ale trzymaj się kochana.

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomania tak mi przykro... Trzymaj sie Kochana!

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny a zarazem smutny dzień się rozpoczął...
    przez tomanie nie spałam pół nocy, drugie pół się rzucałam i nie mogłam znaleźć sobie miejsca...

Jeszcze wczoraj wieczorem się dowiedziałam, że moja świadkowa ma jakieś zmiany w płucach i jutro jedzie na wycinki. Jest po złośliwym nowotworze narządu rodnego 2 lata temu... Wygrała tą walkę. Nie wyobrażam sobie, że tym razem może pójść coś nie tak. Wspaniała kobieta. Kochana. Najlepsza psiapsióła... Boję się...
    Jak zawsze nie mogłyśmy się spotkać, bo albo ja w pracy albo ona albo inne plany... i dwa lata poleciały...
    Tylko ona wie, że jestem w ciąży. Własnej matce nie powiedziałam, ale jej nie mogłam nie poinformować. Cieszy się razem ze mną, bo wie przez co przechodziliśmy. I też nie spałam z tego powodu...

Śniadanie zjedzone, teraz herbatka i idę do parku z małą... tam może się trochę wyciszę, dotlenię, pomyślę i po południu pośpię...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:24

bosa, gosiunia lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda smutny dzis dzien... Bylysmy z Tomania dokladnie na tym samym etapie... Mialysmy razem rodzic... Ehh smutno :-( martwie sie teraz o swojego malucha wciaz mysle czy wszystko dobrze... A do wizyty jeszcze 3 tygodnie :-(

bosa, gosiunia, małaMyszka lubią tę wiadomość

• gosiunia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko dziękuję za zapytanie ... jest ok-cały czas leżymy...w piątek wizyta :)
    ale kochana za tego big maca masz karniaka ;) takiego smaka mi narobić ;)

tomania bardzo Ci współczuję ,wiem co czujesz bo też mam aniołka ,dużo siły kochana <3

myszko trzymam kciuki za przyjaciółkę ...

Estrella nie martw się na pewno Twój maluszek się dobrze :)

dobrego dnia dziewczyny <3

małaMyszka, estrella lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72656.png
    https://www.maluchy.pl/li-72658.png
    https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
    ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamonia trzymaj sie kochana

nio ja dziś mam zwariowany dzien mam nadzieje nie bede iec czasu na myslenie :(

małaMyszka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    umyłam, a raczej przetarłam mopem okna... nie mogłam patrzeć na ten syf... Co prawda nie jest super extra, ale są czyste.

wyjęłam kawałek kurczaka i nie mam zielonego pojęcia co z nim zrobić.

teściowa ma dzisiaj urodziny, a ja nie mam pomysłu na prezent. Zawsze wymyślałam i sugerowałam prezenty, a teraz pustka...

Chyba potrzebuję drzemki...

gosiunia, estrella lubią tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • gosiunia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe myszko często w ciąży nasz mózg się wyłącza ;)
    o ilu rzeczach ja pozapominałam to szok ;) śmiejemy się z mężem że dobrze że siebie nie zgubiłam ;)

małaMyszka, estrella, Fatim lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72656.png
    https://www.maluchy.pl/li-72658.png
    https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
    ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niby jestem dopiero na poczatku ale juz mam problemy z koncentracja... Maz mnie nie poznaje bo zawsze to ja bylam w naszym zwiazku ta strona uporzadkowana i odpowiedzialna ktora o wszystkim pamietala i myslala... A teraz jestem bardziej zakrecona niz moj maz :-) jak sobie czegos nie zapisze to zapomne... No i w pracy tez nie ogarniam :-P kiedys przyswajalam nowe info bardzo szybko a teraz... Kilka razy moge jeden dokument czytac a i tak nie pamietam co tam jest :-)

małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    estrella, no właśnie... ja tak się uczyłam do tego egzaminu, który miałam do poprawki. Czytam to samo, ciągle jeden temat a i tak nic nie pamiętałam, dlatego wzięłam się za to tydzień szybciej... heheheeheh

estrella, gosiunia lubią tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszamałam pyszny obiad. Teraz czekam aż pranie się skończy i idę poleżeć. Muszę jeszcze na pocztę skoczyć, ale boję się bo drzwi obok jest rossmann i mogę go nie ominąć... ehhhh śmigło lata mi nad blokiem... znowu transport do szpitala w ciężkim stanie pewnie...
    z jednej strony mi tego brakuje, a z drugiej mogę zjeść w spokoju ciepły obiad... i to na raz a nie na 3, ciągle go odgrzewając...

Właśnie dostałam wypłatę! Jestem pod wrażeniem... z miesiąca na miesiąc więcej...

gosiunia lubi tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, jestem po badaniach prenatalnych i wszystko jest w porządku :)
    Mam 7,32cm szczęścia w brzuchu <3 <3 <3 wieczorem napiszę coś więcej i wrzucę zdjęcie ;)

tomania2806, Fatim, Natka88, estrella, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 175000 a na usg mało widać. Nie zgodziłam sie dziś na zabieg. Czekamy do jutra. Proszę o modlitwę.

Małgorzatka, estrella, julita, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

• bosa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita gratuluję udanej wizyty.
    Tomania dobrze zrobiłaś. Ja caly czas mam nadzieję, że to straszna pomyłka. Modlę się za Was :*

estrella, julita, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

iv09krhm9j559ocl.png
    "Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
    Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tomania2806 wrote:
    Beta 175000 a na usg mało widać. Nie zgodziłam sie dziś na zabieg. Czekamy do jutra. Proszę o modlitwę.

Tomania pomodle sie za Was! Oby wszystko dobrze sie skonczylo! Musi byc dobrze.

małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    hej dziewczyny, jestem po badaniach prenatalnych i wszystko jest w porządku :)
    Mam 7,32cm szczęścia w brzuchu <3 <3 <3 wieczorem napiszę coś więcej i wrzucę zdjęcie ;)

Super :-) czekamy na wiecej info i zdjecia...

julita, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

‹‹ 36 37 38 39 40 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ