Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez uważam, ze każda z nas ma wybór i sama najlepiej wie co dla niej najlepsze. Najważniejsze to myślec pozytywnie i nie dać sie zwariować
Wlasnie dostałam paczkę z moimi spodniami ciążowymi z allegro! Wylicytowane za całe 19,99zl. Sa w bardzo dobrym stanie, choc używane, tylko ciut przyduże, ale pewnie to niedługo nadrobięmałaMyszka, Maniuś, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
zapomniałam się pochwalić, że od dwóch dni jestem szczęśliwą posiadaczką rogala do spania
budzę się dzisiaj a dolna część rogala między moimi nogami a górna część na głowie R. chyba muszę nauczyć się współpracować z poduchą?Fatim, Owca123, małaMyszka, Natka88, gosiunia, Magnosia, bosa lubią tę wiadomość
-
julita wrote:co miesiąc krew i mocz z takich stałych badań
julita, Owca123, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
zauważyłam, że te powyżej 130 zł są zazwyczaj z "gratisami" tj. pieluszki, kocyki, smoczki, śliniaczki a wiadomo nic nie jest za darmo te za 130-150 i ten mój za 95 są nawet z tego samego tworzywa wypełniającego i z wymienną poszewką, te same wymiary. Wybrałam więc ten bez gratisów
wprawdzie nie mogę znaleść aukcji mego rogala, bo to R. zamawiał ze swego konta, ale tu masz linka do rogali za 95 z gratisami nawet
http://allegro.pl/poduszka-rogal-kojec-dla-kobiet-w-ciazy-spania-i5163616978.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 17:46
Owca123, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello ja chodze do ginki prywatnie ale ona pracuje w szpitalu i do tego szpitala dala mi skierowanie na nfz na badania. Z tego co mowila Pani kiedy dzwonilam sie zarejestrowac to mam sobie zarezerwowac ok 3 h na calosc - samo usg okolo godziny plus na rozmowa z genetykiem plus pobranie krwi na test. Ja troche sie stresuje ale chcialabym wiedziec wczesniej gdyby cos mialo byc nie tak. Moja kolezanka z pracy dzieki takim badaniom dowiedziala sie o tym ze jedno z jej blizniat ma wade nerki. Jeszcze w ciazy zrobiono mu zabieg a kolejny po urodzeniu no i dzieki temu jest dobrze ja te badania bede miala dokladnie za 2 tygodnie w czwartek...
Tez juz wspomnialam mezowi o takiej poduszce do spania... Moze na zajaca mi kupiOwca123, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMialam dzis posprzatac ale glowa mnie boli wiec odpuscilam... 5 h siedzialam dzis na spotkaniu w klimatyzowanej sali zmarzlam na maksa poza tym juz nie wiedzialam jak sie ulozyc na krzesle zeby kregoslup nie bolal... Masakra. Najgorsze ze jutro znow spotkanie... Jak sie nie rozchoruje to bedzie prawdziwy cud. Moze nie posprzatalam za to zrobilam ciasto na racuchy z bananami wlasnie rosnie wiec kolacja bedzie konkretna ale to dobrze bo ostatnio za malo zjadlam na kolacje i o 23.30 musialam dojadac
małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Owca123 wrote:Myszko to tylko sie cieszyc z pieknych wynikow!
Julita, to calkiem tanio. Ja po 159 widzialam bez przesylki muszę lepiej poszperaćbosa lubi tę wiadomość
-
julita wrote:na Allegro, kosztował chyba 95 zł + przesyłka 11 zł - całkiem fajna sprawa
nawet mąż wybróbował i stwierdził, że jest fajnyjulita, estrella, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
estrella wrote:Mialam dzis posprzatac ale glowa mnie boli wiec odpuscilam... 5 h siedzialam dzis na spotkaniu w klimatyzowanej sali zmarzlam na maksa poza tym juz nie wiedzialam jak sie ulozyc na krzesle zeby kregoslup nie bolal... Masakra. Najgorsze ze jutro znow spotkanie... Jak sie nie rozchoruje to bedzie prawdziwy cud. Moze nie posprzatalam za to zrobilam ciasto na racuchy z bananami wlasnie rosnie wiec kolacja bedzie konkretna ale to dobrze bo ostatnio za malo zjadlam na kolacje i o 23.30 musialam dojadac
estrella, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjj nie bylo latwo to fakt... Wieczorem sie fatalnie czulam z nosa mi lecialo i teraz nie wiem czy to przez klime czy alergie a dzis wizyty u endo i alergologa... W domu bede wieczorem i powiem wam ze sie martwie czy z moja fasolka ok... Objawy jakby ustapily, brzuch tez nie boli zbytnio... Czasem zakluje tylko mam dola bo bardzo sie boje... A wizyta dopiero 31 marca maz tez mnie nie rozumie bo on uwaza sie wszystko bedzie dobrze i niepotrzebnie sie przejmuje... Ehh smutno mi.
małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Kochana, nie uprawiaj czarnowidztwa! Ciaza jest juz bardziej zaawansowana i ne będzie Cie ciagle cos bolalo;) Do wizyty pozostaly Tobie niecale dwa tygodnie, szybko zleci i na USG zobaczysz juz malego czlowieczka:)
estrella, Owca123, małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka88 wrote:Kochana, nie uprawiaj czarnowidztwa! Ciaza jest juz bardziej zaawansowana i ne będzie Cie ciagle cos bolalo;) Do wizyty pozostaly Tobie niecale dwa tygodnie, szybko zleci i na USG zobaczysz juz malego czlowieczka:)
Dzieki Kochana :-* oby faktycznie wszystko bylo dobrze...małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Witam się słonecznie!
estrella, nie martw się. Objawy będą teraz ustępować, za to później powrócą 2x silniejsze. U mnie teraz się unormowało, ale pod koniec każdego tygodnia czuję, że rosnę.
Za równy tydzień mam połówkowe. 9 kwietnia idę prywatnie, bo moja gin chce, żeby połówkę zrobił ktoś jeszcze, na lepszym sprzęcie.
Tak kombinuję, żeby płeć zdradzić rodzinie dopiero w święta, ale czy nam się uda???!!!
M. pewnie wyleci na korytarz i będzie krzyczał: będzie córka!!!!!!!!!!!!! albo mam syna!!!!!!!!!!!!!!!!
i w ten sposób się wszyscy dowiedzą, nawet Ci których to najmniej interesuje czyli obcy ludzie czekający do lekarza psychiatry, dermatologa, okulisty i diabetologa... ehheehheehManiuś, gosiunia, Owca123, estrella, bosa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:* wczoraj zaczęliśmy 34 tydzien ciąży a w prezencie szpital;) na szczescie jest ok, tylko musieli nam dać zastrzyk dla małego na rozwinięcie płucek . dziś drugi i zobaczymy co dalej. małemu troszkę się do nas spieszy a dobrze żeby jeszcze chociaż trzy tygodnie posiedzial trzymajcie kciuki za nas a my cieplutko Was pozdrawiamy. z Wojtusiem.
Owca123, małaMyszka, Fatim, Natka88, Maniuś, estrella, bosa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*]