Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:A Natka co ma??? Któraś coś wie????
Synka mam
Gosia, piekny brzuch;)
Julita, gratuluje coreczkijulita, małaMyszka, gosiunia, estrella, Maniuś, bosa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, super!
Julita gratuluje córeczki! A Tobie Natka synka!
Macie juz imiona?
Alez sie dzieje
Edit: Gosiu, to juz chyba czas, co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 22:53
małaMyszka, gosiunia, julita, Natka88, bosa lubią tę wiadomość
-
Wspólnego imienia dla chlopca nie mamy, podobaja nam sie zupelnie inne imiona... Bedzie ciezko. Poki co za 2 tygodnie zobaczymy czy moj gin ootwierdzi plec
Dobranoc:*małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
ale piękna pogoda a my leżymy...
miłego weekendu dziewczyny
Owca zostało nam 24 dni,ale coś czuję że do maja nie dotrwamy,zresztą we wtorek wizyta i ewentualna decyzja o cc
aj już chcę tego mojego WojtkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 10:36
Owca123, Natka88, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Wczoraj na wizycie u Dominika lekarka, która jest Jego prowadzącą mówiła, że stan jest stabilny. Synek dobrze sobie radzi na CEPAP-ie. Nadal są wdrażane próby karmienia moim mlekiem no i Dominik raz toleruje raz nie ale lekarka mówiła, że coraz częściej i więcej mleczka toleruje. A dostaje go już 3/4ml co 3godz. jednak nie jest to zaliczane póki co jako pokarm tylko by "płukać" śluzówkę aby przygotować żołądek i układ pokarmowy na jedzenie inne niż kroplówka. Bardzo pozytywne słowa pani lekarki były takie, że Dominik małymi kroczkami idzie do przodu - "idzie ku lepszemu" . Jednak wiadomo jak to jest z wcześniakami czasami może coś nas zaskoczyć. Jednak mocno wierzę w to, że Dominiś będzie "szedł" tylko i wyłącznie do przodu. Jest dzielnym chłopcem i da radę
Dziś Słoneczko kończy 10 dni - dziś nie było istotnych zmian. Jednak Maluch był jakiś taki mniej spokojny. I nie wiem czy mi się wydawało ale czasem jakby się przez sen uśmiechał
Pozostaje Nam czekać i mocno wierzyć w to, że Dominik da radę. A przecież inaczej być nie może !!!!
U mnie w czw. była położna. Pogadała. Obejrzała ranę i umówiła się ze mną na śr. by odciąć supełki. A kolejne wizyty będą jak już Synuś będzie z Nami w domku.Owca123, małaMyszka, estrella, Natka88, bosa, Fatim, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Gosiunia śliczny brzusio już niedługo będziesz mogła przytulić Wojtusia
Julita gratuluję córeczki, a Tobie Natka synka
Magdalena trzymam za Was kciuki, jeszcze trochę i wrócicie razem do domu!
Ja w czwartek i piątek byłam na szkoleniu. Wczoraj odwiedzili nas znajomi z 7 miesięcznym synkiem... cudowny maluch a dziś tylko zakupy w planach i odpoczynek... bo niestety od jutra znów do pracy poza tym jutro przychodzą do nas kolejni znajomi... być może ze swoją 7 miesięczną córeczką... chociaż z nimi to nie wiadomo czy pojawią się z dzieckiem... dla nich każda okazja dobra, żeby dziecko podrzucić dziadkom
Wczoraj po wizycie znajomych zaczęliśmy jeszcze raz rozmowę o imionach i chyba udało nam się dojść do porozumienia... Jeśli chodzi o chłopca to będzie Jan lub Aleksander ale raczej Jan - po naszych dziadkach Natomiast co do dziewczynki to na chwilę obecną Izabela lub Hanna Ale chciałabym już wiedzieć kto u mnie w brzuszku mieszka
Miłej niedzieli :*julita, gosiunia, małaMyszka, Natka88, bosa lubią tę wiadomość
-
hej pogoda cud miód my wstaliśmy po 8 śniadanie pakowanie i w droge mataka cieżarówka za kółkiem 74km pyk i juz bylismy w Ikei potem szybkie zakupy obowiązkowe hot dogi Zuza frytaski, kurczaczki i lody
i juz odpoczywamy popijam miete :0bosa, małaMyszka, estrella lubią tę wiadomość
-
Hej kochane,
Gosiunia śliczny brzuszek a Ty wyglądasz jak profesjonalna modelka
Myszka, Natka gratuluję synów, Julita gratuluję córeczki
Magda trzymam mocno za Was kciuki. Teraz już musi być być tylko dobrze
Estrella wybraliście bardzo ładne imiona Ja się dowiedziałam w 13,6 tc więc pewnie Ty też już niedługo odkryjesz wielką tajemnicę
Biedroneczka ja też dziś byłam na lodach
Buziaki :*małaMyszka, gosiunia, estrella, julita lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
od nas również miłego dnia
jutro mamy wizytę,damy znać po jeśli będzie cc to pewnie poznamy datę
a po jutrze ciąża donoszona
Julita a Wy już myśleliście o imieniu? macie jakieś typy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 09:51
estrella, Owca123, małaMyszka, Natka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Dzień dobry!
Nie było mnie kilka dni, więc muszę Was nadrobić (dobrze, że nie jest tego za dużo )
Na początek gratuluję wszystkim dobrych wieści i oby tak było dalej.
Nie było mnie aż tyle dni, bo w sobotę mój szwagier kończył magiczną 30 , więc robiliśmy mu imprezę niespodziankę. Szwagier dopiero na lotnisku (mieszkają za granicą) dowiedział się gdzie leci, a w nocy siostra go obudziła, żeby wstawał bo za jakiś czas przyjedzie taxa i jadą na lotnisko. Oczywiście szok, ale i radość. Więc od czwartku latanie i organizowanie całego show. Impreza przebierankowa Każdy miał wymyślić sobie jakiś tam strój, powiem wyszło super Szwagier przebrany, z zawiązanymi oczami, przewieziony autem kilka razy w kółko, żeby stracił orientację gdzie w ogóle jedzie trafił na salę i z wielkim niedowierzaniem prawie się popłakał jak zobaczył 30 osób na sali Widok po prostu mega Tak więc myślę, że to latanie, wymęczenie się opłacało widząc jego radość
A dziś od rana już latam i robię wyniki. Kurde dziś babka miała problem ze znalezieniem żyły ;/ i powiedziała mi, że jeśli będzie taka sytuacja znów będzie trzeba pobierać z nadgarstków albo samej dłoni ;/ Liczę, że jednak do tego nie dojdzie, bo w szpitalu już ten ból doświadczyłam i nie chciałbym tego powtórzyć. Ale się rozpisałam.
Miłego dnia!!!małaMyszka, gosiunia, estrella lubią tę wiadomość
-
dzień dobry dziewczyny! a u mnie za oknem pogoda wiosenna, tylko taki wiatr nieciekawy wieje.
wczoraj cały dzień spędzony przy świątecznym stole u rodziców a dzisiaj c.d.
a u mnie na liczniku 150 dni do porodumałaMyszka, estrella lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka dobrze powiedziane - balonik, ale jaki ładny!
Myszka a cóż u ciebie z tą weną, pogoda cię dobija?
gosiunia tak myśleliśmy ale absolutny brak zdecydowania Aurelia, Anastazja, Pola, Zuzanna. wszystkie nam się podobają a tu trzeba jedno wybrać, tylko jak? daj znać koniecznie jak po wizycie, a bardziej nastawiasz się na CC czy naturalny?gosiunia, estrella, małaMyszka lubią tę wiadomość